KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Pu艂awy oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni
Data publikacji: 2017-12-04
Lokalizacja: Pu艂awy (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Pu艂awy, powiat: pu艂awski, woj: lubelskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pu艂awy
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pu艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 31.12.2017
Data zako艅czenia pracy: 10.12.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: gimnazjalne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pu艂awach
Adres pracodawcy:
Lubelska 2G, 24-100 Pu艂awy, powiat: pu艂awski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: pu艂awski
Gmina pracodawcy: Pu艂awy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pu艂awy
Ulica pracodawcy: Lubelska
Numer budynku pracodawcy: 2G
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pu艂awach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 08.12.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu sta偶u POWER (5/3)
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe; 5 lat do艣wiadczenia; ks. sanepidowska; zakres obowi膮zk贸w: kuchnia polska i w艂oska; przygotowywanie obiad贸w (do艣w. min. 5 letnie); przygotowywanie pizzy (do艣wi. min. 2 letnie); przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Gliwice (艣l膮skie)
Praca biurowa zgodna z opisem zawodu 431101 (Asystent do spraw ksi臋gowo艣ci) na stronie Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Spo艂ecznej: http://psz.praca.gov.pl/rynek-pracy/bazy-danych/klasyfikacja-zawodow-i-specjalnosci/wyszukiwarka-opisow-zawodow/-/klasyfikacja_zawodow/zawod/431101
DENAR Biuro Podatkowo-Finansowe Agnieszka Buzalska - 2017-05-17 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jad艂ospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posi艂k贸w w nast臋puj膮cych godzinach: 艣niadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniaj膮cych w艂a艣ciw膮 jako艣膰 偶ywno艣ci; przestrzeganie zasad okre艣lonych w funkcjonuj膮cym systemie HACCP, przepis贸w dotycz膮cych zbiorowego 偶ywienia oraz zalece艅 sanepidu; dbanie o nale偶yte przechowywanie 偶ywno艣ci; utrzymanie porz膮dku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyleg艂ych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czysto艣ci sprz臋t贸w, urz膮dze艅 b臋d膮cych na wyposa偶eniu kuchni; dbanie o estetyczny wygl膮d jadalni, nakrycie sto艂贸w do posi艂k贸w dla Mieszka艅c贸w; stosowanie czystej odzie偶y ochronnej, dbanie o schludny wygl膮d; sprawdzanie stanu technicznego sprz臋tu i urz膮dze艅 przed i po zako艅czeniu pracy; zg艂aszanie bezpo艣rednim prze艂o偶onym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia u偶ywanego sprz臋tu kuchennego i urz膮dze艅; prawid艂owe i ekonomiczne u偶ywanie sprz臋tu i urz膮dze艅, dbanie o oszcz臋dne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produkt贸w spo偶ywczych oraz 艣rodk贸w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w - bufet. Praca na umow臋 o prac臋 w godzinach 7-19 w D藕wirzynie.
Centrum Podr贸偶y Bentur S.C. - 2017-01-10 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
praca w pizzerii
PIZZERIA "ITALIANA & GRILL" - O呕脫G MA艁GORZATA - 2018-02-22 - Trzebuska (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, gotowanie posi艂k贸w
P.H.U. ALEKSANDRA Aleksandra Kulawiak - 2016-07-19 - Wr贸blew (艂贸dzkie)
Gotowanie barszczu, plack贸w ziemniacznych bez m膮ki i bliny. Praca na umow臋 zlecenie, 70 godzin pracy w miesi膮cu, praca w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w + ich wydawanie i sprzeda偶. Praca w sto艂贸wce. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. R贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Zabrze (艣l膮skie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KARTY, OBS艁UGA KLIENTA, DBANIE O STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE-KIERUNKOWE, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROKPRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWC膭 KONTAKT TELEFONICZNY W GODZINACH 10:00-20:00
SNBM SP. Z O.O. - 2017-12-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni - gotowanie surowc贸w do produkcji
P.P.H. DAREX Dariusz Wardal - 2016-10-25 - Jan贸wek Pierwszy (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Pu艂awy (lubelskie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym,przyrzadzania potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej chana dal, birmani, kurczak tandori, pilaf, burfi, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-27 - Piaseczno (mazowieckie)
1.przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi inormami gotowych wyrob贸w, 2.realizacja i nadzorowanie prawid艂owegoprzebiegu proces贸w produkcyjnych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi procesamitechnologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3.porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gram贸wk膮, 4. utrzymywanie czysto艣ci iporz膮dku w pomieszczeniu g艂贸wnym kuchni, we wszystkich pomieszczeniachprzynale偶nych do kuchni oraz korytarzach budynku przyleg艂ych do pomieszcze艅kuchennych. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Dom Pomocy Spo艂ecznej Pr贸szk贸w - 2018-05-22 - Pr贸szk贸w (opolskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deswr贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zakladzie gastronomicznym; komleksowa obs艂uga konsumenta oraz prowadzenie dokumentacji sprzeda偶y i rozliczenia kelnerskie
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw; praca w zespole; nadz贸r nad prac膮 zmiany; obs艂uga klient贸w; sprzeda偶 posi艂k贸w; dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-01-29 - 艁om偶a (podlaskie)
Kucharz/ka
BAR"ANA" Adam Pajor - 2017-09-27 - Jordan贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie 艣niada艅, obiadokolacji itp.
PER艁A KARKONOSZY Pa艂ac Margot MA艁GORZATA STRYCHAR - 2016-08-30 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w ramach ca艂odziennego wy偶ywienia pacjent贸w Zak艂adu.
STACJA OPIEKI CARITAS DIECEZJI LEGNICKIEJ Sp.z oo - 2018-02-07 - Legnica (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w i napoj贸w do bufetu szpitalnego
Catermed S.A. - 2017-03-14 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w-Kontakt tel. 602-601-157.- Czas pracy: poniedzia艂ek-pi膮tek 5:00-13:00
"RD BUCHHOLC" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-27 - Gniszewo (pomorskie)
robienie pizzy, przygotowywanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-01-23 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
jw.
REST64 Sp. z o.o. - 2018-06-12 - Warszawa (mazowieckie)
Realizowanie zada艅 z zakresu podstawowej opieki medycznej, praca w bezpo艣rednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolno艣ci. Miejsce wykonywania pracy: Ambulatorium z Izb膮 Chorych Zak艂adu Karnego we W艂oc艂awku, ul. Bartnicka 10.
ZAK艁AD KARNY W艁OC艁AWEK - 2017-07-07 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wo藕ny
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Jasienica Rosielna (podkarpackie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie kierunkowe zawodowe; min. 6 m-cy do艣wiadczenia w zawodzie; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie sto艂u szewdzkiego na 艣niadania, przyg. mi臋s i warzyw do dalszej obr贸bki; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Gliwice (艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Krosno (podkarpackie)