KUCHARZ KUCHNI CHI艃SKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHI艃SKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw chi艅skich, gotowanie, serowanie potraw chi艅skich, zamawianie towaru z Chin, kontakt z producentami z Chin.
Data publikacji: 2019-02-07
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw chi艅skich, gotowanie, serowanie potraw chi艅skich, zamawianie towaru z Chin, kontakt z producentami z Chin.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 8-16
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHI艃SKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.02.2019
Data zako艅czenia pracy: 20.02.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
chi艅ski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia chi艅ska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe/艣rednie zawodowe; 2 lata do艣wiadczenia zawodowego; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka chi艅skiego; znajomo艣膰 kuchni chi艅skiej. Obowi膮zki: przygotowywanie potraw chi艅skich, gotowanie, serowanie potraw chi艅skich, zamawianie towaru z Chin, kontakt z producentami z Chin.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 07.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw wg ustalonej receptury, dbanie o estetyk臋 potraw, przestrzeganie porz膮dku i zasad higieny pracy.Wykszta艂cenie zawodowe, rok do艣wiadczenia na podobnym stanowisku, znajomo艣膰 j臋zyka rosyjskiego.
Port Millenium S艂awomir Modzelewski - 2017-01-09 - G贸rk艂o (warmi艅sko-mazurskie)
Wg za艂膮cznika
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w do szk贸艂 i instytucji
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe OLIWER Mariusz S艂upecki - 2018-03-15 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
pakowanie paczek, dow贸z do poczty spakowanych paczek
SUNITO Sp. z o.o. - 2016-06-28 - S臋kowo (wielkopolskie)
Przechowywanie 偶ywno艣ci, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, przygotowywanie potraw i deser贸w, sporz膮dzanie napoj贸w gor膮cych i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Kontrola procesu produkcji, prowadzenie dokumentacji i raport贸w z przeprowadzanych bada艅, wykonywanie test贸w pomiarowych, sprawdzanie jako艣ci wyrob贸w gotowych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia, praca pn-niedziela 3 zmiany w godzinach 06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00.
PLASTWIL AGENCJA PRACY II SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-26 - Uj艣cie (wielkopolskie)
Przyw贸z na zaj臋cia oraz odw贸z busem do dom贸w os贸b niepe艂nosprawnych
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OS脫B Z NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI膭 INTELEKTUALN膭 KO艁O W SKARSZEWACH - 2017-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
Przygotowanie da艅 obiadowych, deser贸w, przystawek.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gda艅sk (pomorskie)
Sprz膮tanie pok艂ad贸w samolot贸w
Randstad - 2018-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-06-01 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
-przygotowanie posi艂k贸w -nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci -ustalanie karty da艅 -dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni -dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchniadres e:mail: parkowy.bar (at) interia.pl
"Bar Parkowy" Ko艣ci贸艂ek Halina - 2018-04-10 - My艣lenice (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
W programie sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Kro艣nice (dolno艣l膮skie)
Pracownik techniczny
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Koszuty (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, ciast, na imprezy okoliczno艣ciowe
Firma Handlowo - Us艂ugowa "AMOR - TRANS 2" Za艂臋ska Aneta - 2016-04-12 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
RESTAURACJA GALERIA EUROPEJSKICH PRZYSMAK脫W MATEUSZ KUBA艢 - 2016-03-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Zadania:- poszukiwanie i wdra偶anie nowych produkt贸w prowadz膮cych do rozwoju firmy- nawi膮zywanie nowych kontakt贸w - bie偶膮ca analiza konkurencyjnego rynku- analiza potrzeb rynkowych Wymagania:- wykszta艂cenie wy偶sze- bardzo dobra znajomo艣膰 pakietu MS Office- znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego- kreatywno艣膰, komunikatywno艣膰- gotowo艣膰 do wyjazd贸w s艂u偶bowych, prawo jazdy kat.B.Oferujemy:- prac臋 w m艂odym i dynamicznym zespole- stabilne zatrudnienie w oparciu o umow臋 o prac臋- atrakcyjne wynagrodzenie
BMP Sp. z o. o. Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-08-08 - Racib贸rz (艣l膮skie)
PTZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRWA. PRACA W GODZ. 9-17.
BAR "CASINO " IRENA KOTOWICZ - 2016-02-01 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
kontroler jako艣ci kosmetyk贸w, ocena i analiza wzorcowa艅 produkt贸w, ocena prawid艂owo艣ci produktu
SILCARE sp. z o.o. sp贸艂ka komandytowa - 2016-10-05 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, porcjowanie posi艂k贸w, wydawanie gotowych da艅
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Miejsce pracy: Restauracje LDT, m. in. Wroc艂aw, ul. ZachodniaDyspozycyjno艣膰 10-20 od poniedzia艂ku do niedzieliSala G
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ 1/2 ETATUPRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT STA呕U PRACY, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO MILE WIDZIANAPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00
Sylwia KOWALCZYK - 2018-10-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅, napoi zimnych i gor膮cych, obs艂uga klienta, mile widziany rok do艣wiadczenia
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w w o艣rodku wypoczynkowym,praca w godzinach 7:00-19:00.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Espone" s.c. Elwira Herchel, Beata Janicka - 2018-03-20 - Muszyna (ma艂opolskie)
- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego. Uczestniczenie w przygotowaniu nowego menu. Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie w wymogami racjonalnego 偶ywienia. Dbanie o utrzymanie porz膮dku.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-16:00, 7:00-17:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe o kierunku gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Katowice (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w od surowc贸w dla dzieci i m艂odzie偶y.
Aldar Sp. z o.o. - 2018-06-25 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak da艅, przygotowywanie stanowiska pracy.
Health Resort & Medical SPA PANORAMA MORSKA Jaros艂awiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2016-04-04 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)