KUCHARZ Bielawa oferta pracy "RABARBAR" Marcin Lichnowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw, dekorowanie potraw, obs艂uga maszyn i urz膮dzen gastronomicznych, planowanie menu, uk艂adanie okresowego menu
Data publikacji: 2018-10-01
Lokalizacja: Bielawa (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: "RABARBAR" Marcin Lichnowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bankowa 5, 58-260 Bielawa, powiat: dzier偶oniowski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
sporz膮dzanie potraw, dekorowanie potraw, obs艂uga maszyn i urz膮dzen gastronomicznych, planowanie menu, uk艂adanie okresowego menu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: od pon. do pt.. 14:00 do 22:00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bielawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dzier偶oniowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bielawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.10.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
min. podstawowe, do艣wiadczenie zwod. mile widziene 6 m-cy w zawodzie kucharz
Nazwa pracodawcy: "RABARBAR" Marcin Lichnowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Dzier偶oniowie
Adres pracodawcy:
Bankowa 5, 58-260 Bielawa, powiat: dzier偶oniowski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: dzier偶oniowski
Gmina pracodawcy: Bielawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bielawa
Ulica pracodawcy: Bankowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Dzier偶oniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.10.2018
Data dodania oferty pracy: 01.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 26.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
RESTAURACJA POSZUKUJE OSOBY NA STANOWISKO SAMODZIELNEGO KUCHARZA. PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W TRZYZMIANOWYM TRYBIE PRACY: 7:00 - 15:00, 9:00-17:00, 10:00 - 18:00.PRACA W ZGRANYM ZESPOLE, W PRZYJAZNEJ ATMOSFERZE. DO OBOWI膭ZK脫W NALE呕Y:- PRZYGOTOWYWANIE ORAZ WYDAWANIE POSI艁K脫W- PRZYGOTOWYWANIE NOWYCH PROPOZYCJI DA艃 W OPARCIU O SEZONOWO艢膯 PRODUKT脫W- UTRZYMANIE PORZ膭DKU W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH
FIRMA BARTEK - 2017-03-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej wed艂ug tradycyjnych receptur
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Wyszk贸w (mazowieckie)
przygotowywanie potraw znajduj膮cych si臋 w menu restauracji
SUSHI SERVICE Waldemar Oscheja - 2018-03-14 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
Przedszkole nr 344 - 2017-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie pracy kucharza, obr贸bka technologiczna produkt贸w.
VESUVIO STANIS艁AW DOBRUK - 2017-11-20 - Chorz贸w (艣l膮skie)
PROFEJSONALNA DIAGNOSTYKA CERY, WYKONYWANIE ZABIEG脫W NA TWARZ I CIA艁O ORAZ PIEL臉GNACJA D艁ONI I ST脫P, WYKONYWANIE ZABIEG脫W Z U呕YCIEM SPECJALISTYCZNEGO SPRZ臉TU, REKOMENDOWANIE PRODUKT脫W DO PIEL臉GNACJI DOMOWEJ
Centrum Zdrowia i Urody Julita Sejud - 2016-07-04 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Prowadzenie zaj臋膰 z przedmiotu zaj臋膰 artystycznychw wymiarze 2/18Umiej臋tne planowanie pracy dydaktyczno-wychowawczej.Sporz膮dzanie dokumentacji.
Zesp贸艂 Plac贸wek Resocjalizacyjnych Smolnik - 2016-02-02 - Smolnik (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w orazlisty zakup贸w.
US艁UGI HANDLOWE "TRANS - POL", "CUKIERNIA WIEDE艃SKA" , "RESTAURACJA STREFA" ELWIRA DORENDA - 2016-07-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2018-08-29 - Grajewo (podlaskie)
praca w kuchni szpitalnej
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Krak贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W
KARCZMA GI呕脫WKA Halina Gi偶a - 2018-02-19 - 呕ar贸wka (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
DYM NA WODZIE - 2016-12-27 - Ustka (pomorskie)
kierowanie zespo艂em, planowanie i przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Lubawka (dolno艣l膮skie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Goni膮dz (podlaskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni w Domu Seniora
Szczurek Wojciech WOJS (DOM SENIORA) - 2017-07-25 - Wola Czo艂nowska (lubelskie)
Zgodny
PIZZERIA MONTENEGRO Magdalena Petrovi膰 - 2017-08-24 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw i ciast
C.W.S. "GWAREK" - 2016-02-26 - Ustro艅 (艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Krosno (podkarpackie)
wg stanowiska
BAR MLECZNY EWELINA ZMACZY艃SKA - 2016-07-22 - Gubin (lubuskie)
Gotowanie potraw kuchnii indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-21 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZ膭DZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYMWYMAGANIA:ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, STA呕 W ZAWODZIE -MILE WIDZIANY, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA WIETNAMSKIEGO MILE WIDZIANAPRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM,PRACA NA P脫艁 ETATUWYNAGRODZENIE 1300,00 Z艁
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy - formowanie i wypiek oraz innych da艅
Firma Handlowo Us艂ugowa "JULIMAR" Krystian Boruci艅ski, Jaros艂aw Gawron - sp贸艂ka cywilna - 2016-08-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji, istnieje mo偶liwo艣膰 zakwaterowania
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-08-29 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Sta偶 dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II prof. pomocy i spe艂n. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania sta偶u od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jak膮 jest PKPS, z celami dla kt贸rych jest powo艂ana oraz formami dzia艂alno艣ci.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywany sta偶.5.Zapoznanie z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.6.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni.7.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅. 9.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grupy odbiorc贸w, dla kt贸rej s膮 przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w.13.Wdra偶anie do dbania o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w.14.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu plac贸wki w zdrow膮 偶ywno艣膰, planowanie jad艂ospisu.19.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszcze艅 u偶ytkowych do prowadzenia dzia艂alno艣ci 艣wietlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilk贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸wPrzygotowywanie i wypiek pizzy
Maciej Michalczuk "Przy Kominku" Pizza Club - 2018-01-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
Obr贸bka wst臋pna i termiczna produkt贸w 偶ywno艣ciowych, przygotowanie farsz贸w, przygotowywanie pierog贸w, uszek, klusek, krokiet贸w, nale艣nik贸w, go艂膮bk贸w. Mro偶enie i pakowanie gotowych produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Nowa Wie艣 (ma艂opolskie)
samodzielne stanowisko
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-02-15 - Bia艂ystok (podlaskie)