KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ Karczowiska oferta pracy "CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 800 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie dań w restauracji, istnieje możliwość zakwaterowania
Data publikacji: 2018-08-29
Lokalizacja: Karczowiska (dolnośląskie)
Pracodawca: "CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-323 Karczowiska 4, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyrządzanie dań w restauracji, istnieje możliwość zakwaterowania
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 800 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ MŁODSZY KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karczowiska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 800 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie w zawodzie, istnieje możliwość zakwaterowania u pracodawcy
Nazwa pracodawcy:
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
59-323 Karczowiska 4, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Karczowiska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2018
Oferta pracy ważna do: 12.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
PSS SPOŁEM W WADOWICACH - KARCZMA "RZYM" w Suchej Besk. - 2016-09-23 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka " Iwona Ławruk - 2015-11-27 - Mielec (podkarpackie)
-
"OKRĄGLAK" s.c. Joanna i Maciej Daniłowicz - 2016-02-12 - Białystok (podlaskie)
wydawanie i przygotowywanie posiłków , obsługa kasy fiskalnej
"BEMAR" BEATA CHABIBUDIN WAŁCZ - 2016-02-23 - Wałcz (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie poiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-01-28 - Hrubieszów (lubelskie)
Sporzadzanie posilków zgodnie z recepturami. Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przepisami GHP, GMP i HACCP.Sporządzanie probek żywnościowych zgodnie z obowiązujacymi przepisami. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach do niej należnych.
CRR KRU SASANKA W ŚWINOUJŚCIU - 2017-11-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
.
instech - 2017-02-01 - Gostyń (wielkopolskie)
Praca w kuchni, sporządzanie potraw i deserów, gospodarka magazynowa, obsługa zaplecza gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-01-06 - Puławy (lubelskie)
Obsługa biura firmy.
PPHU NOWOSOLAR ANDRZEJ NOWORYTA - 2015-12-18 - Nowa Wieś (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków; WYMAHANIA: wykształcenie średnie - technolog gastronomii, umiejętność planowania menu, organizacji zaopatrzenia, przygotowania i serwisu potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Lubliniec (śląskie)
przygotowywanie posiłków, garmaż
Zajazd Na rozdrożu Hanna Rybicka - 2018-07-02 - Żalno (kujawsko-pomorskie)
praca w pizzeri
"HADA" - HANNA CHRZANOWSKA - 2016-03-15 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie dań obiadowych
Mediterian Sp. z o.o. - 2018-03-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Planowanie obiektów do remontów obiektów, Przeglady techniczne obiektów, nadzór budowlany, praca w godz. 7-15.Wynagrodznie 2300 zł brutto+wysługa
4 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2017-08-24 - Opole (opolskie)
Przyrządzanie kebabów, sałatek. Wypełnianie HACCAP, obsługa klienta, utrzymanie czystości w miejscu pracy, sprzątanie stanowiska pracy. Praca na umowę zlecenie (1 miesiąc), a następnie na umowę o pracę. Proponowane wynagrodzenie 13,70 zł.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-06-13 - Bolesławiec (dolnośląskie)
wydawanie posiłków
Caterin-Karp Mirosława Karp - 2017-12-07 - Rogów-Wieś (łódzkie)
przygotowywanie dań tradycyjnych ( mięsne, rybne)
Wytwórnia Artykułów Szkolnych Bogusław Bobrowski, Restauracja PROSTO Z MORZA - 2018-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- przyrządzanie potraw, przygotowywanie składników potraw, proponowanie i wprowadzanie nowych dań
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jarosławiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2018-04-17 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Ochrona obiektu, wypisywanie przepustek,robienie obchodów. W okresie próbnym praca na trzy zmiany w godz 6-14,14-22,22-6 oraz umowa zlecienie. Praca również w dni wolne.
FIN-A Sp Z O.O. - 2018-04-24 - Mysłowice (śląskie)
-
CENTRUM PODRÓŻY BENTUR S.C. OŚRODEK NEPTUNO RESORT - 2016-05-06 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka san.-epid., prawo jazdy kat B. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzailna za przygotowywanie posiłków, prowadzenie punktu gastronomicznego typu Food Truck. Praca od pon. do pt. w godzinach od 12:00 - 20:00. Kontakt z pracodawcą osobisty.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Rybnik (śląskie)
Dbanie o stanowisko pracy, gotowanie
TRATTORIA BŁONIA Katarzyna Bobkiewicz, Wiesław Krawiec, Elżbieta Nowosad spółka cywilna - 2016-05-13 - Kraków (małopolskie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza) lub mycie naczyń i sprzętów kuchennych, obróbkawstępna surowców służących do przygotowywania posiłków, utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniu bloku żywienia (dotyczy pomocy kuchennej)
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ - 2017-10-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich planowaną wartością.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni Polskiej. Obsługa imprez okolicznościowych. System pracy jednozmianowy. Godziny pracy do ustalenia (10:00 - 18:00)
Restauracja Adria A. Wojnar, R. Zaręba s.c. - 2017-03-13 - Andrychów (małopolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Groń (małopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Dopiewo (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Warszawa (mazowieckie)