KUCHARZ Żarówka oferta pracy KARCZMA GIŻÓWKA Halina Giża
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
Data publikacji: 2018-02-19
Lokalizacja: Żarówka (podkarpackie)
Pracodawca: KARCZMA GIŻÓWKA Halina Giża
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:39-312 Żarówka 219A, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żarówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radomyśl Wielki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: WYMAGANY STAŻ PRACY
Nazwa pracodawcy: KARCZMA GIŻÓWKA Halina Giża
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Adres pracodawcy:
39-312 Żarówka 219A, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, SKIEROWANIE
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Radomyśl Wielki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żarówka
Numer budynku pracodawcy: 219A
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2018
Oferta pracy ważna do: 19.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw według wewnętrznych receptur w systemie "a la carte". Dbałość o prawidłowe gospodarowanie produktami spożywczymi oraz o przestrzeganie wytycznych standardów bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
praca w tartaku, obróbka drewna, obsługa maszyn w tartaku
Skład Drzewny SAMIR - 2016-07-12 - Wasilków (podlaskie)
Estetyka podań potraw, samodzielność na stanowisku, umiejętność współpracy w zespole.Praca na umowę o pracę w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, praca w weekendy.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2017-11-28 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni w restauracji.
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Renice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i konferencyjnych oraz restauracyjnych; pracodawca zapewnia posiłek regeneracyjny dla pracowników;
Kolumna Park Sp. z o.o. - 2016-12-20 - Przygoń (łódzkie)
pakowanie produktów do kartonów zbiorczych, praca na maszynach porcjujących masy i płyny do opakowań indywidualnych.
OCEANIC SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-07 - Trąbki Małe (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, zapewnienie najwyższej jakości potraw, udział w inwentaryzacji asortymentu, dbanie o gospodarkę magazynową.
ZAJAZD KASZTELAŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Orzesze (śląskie)
prace ogónobudowlane na terenie woj. śląskiego, małopolskiego i opolskiego, firma zpewnia dowóz z Zawiercia i Ogrodzieńca
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE PROBUDREM KAZIMIERZ LIPIŃSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-09 - Ogrodzieniec (śląskie)
Utrzymywanie należytej czystości, porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie, obsługa kasy fislaknej
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Janusz Piechocki - 2016-06-07 - Radwanice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań zimnych i ciepłych kuchni meksykańskiej i amerykańskiej. Znajomość receptur.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Łódź (łódzkie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Malowanie, sprzzątanie, mycie aut, koszenie trawy, wykonywanie drobnych napraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla kuracjuszy sanatorium
"SANATORIA DOLNOŚLĄSKIE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-08 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej :mussaka, kebab, iskender
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Ostrołęka (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2016-09-15 - Kwidzyn (pomorskie)
w programie stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Krośnice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie produkcji cateringowej, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, białoruskiej i australijskiej(przyrządzanie mięsa kangura i strusia
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Józefosław (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Z.P.H.U. "GAMA" Anetta Marynowska - 2016-07-12 - Przytoczna (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zzgodnie ze standardami restauracji, dbanie o prawidłowe przechowywanie żywności i sprzetu, utrzymanie czystości na stanowisku.
Puby i Restauracje Sp. z o.o. - 2017-09-09 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie dań do karty menu i catetingu, monitorowanie zaopatrzenia oraz składanie zamówień.
HOTEL OLESNO GABRIELA WIENDLOCHA - 2017-11-09 - Olesno (opolskie)
- Sporządzanie i aktualizacja ofert szczegółowych. Sporządzanie i aktualizacja ofert ogólnych. Kontakt z klientami/inwestorami na etapie przygotowania ofert wizja w terenie. Sporządzanie analiz na potrzeby Oze-Sun Sp. z o.o.. Prowadzenie korespondencji i ich rejestracja (poczta, faxy, e-maile). Kompletowanie dokumentacji budowlanej na potrzeby uzyskania pozwolenia na budowę lub zgłoszenia. Kompletowanie dokumentacji na potrzeby pozyskania źródeł finansowania inwesctycji.- Wynagrodzenie: 4200 zł brutto (3000 zł netto). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wykształcenie wyższe budowlane o specjalizacji konstruktor. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Mile widziane uprawnienia. Wymagana umiejętność obsługi programów technicznych. Mile widziana znajomość j. angielskiego. Konatakt wyłącznie e-mail: asc.iwona (at) interia.pl
OZE-SUN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie pizzy - formowanie i wypiek oraz innych dań
Firma Handlowo Usługowa "JULIMAR" Krystian Boruciński, Jarosław Gawron - spółka cywilna - 2016-08-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań oraz produkcji w kuchni. Staranność w wykonywaniu i dekorowaniu dań. Znajomość receptur
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Praca aw gastronomii, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, korzystając z młodych i nowoczesnych kuchni z regionalnymi wpływami.
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Niemcy (Niemcy)