KUCHARZ Ksawerów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków (zup, mięs, sosów)
Data publikacji: 2018-08-27
Lokalizacja: Ksawerów (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Ksawerów, powiat: pabianicki, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków (zup, mięs, sosów)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ksawerów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pabianicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.08.2018
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność pracy w zespole, skrupulatność, wielozadaniowość, wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach
Adres pracodawcy:
Waryńskiego 11, 95-200 Pabianice, powiat: pabianicki, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: pabianicki
Gmina pracodawcy: Pabianice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pabianice
Ulica pracodawcy: Waryńskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pabianicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.08.2018
Oferta pracy ważna do: 26.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-01-11 - Konradów (opolskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-09-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie sushi
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2016-12-14 - Sochaczew (mazowieckie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Łobez (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw z ryb i dziczyzny.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków z elemantami kuchni rosyjskiej
Firma Handlowo-Usługowa SASZA Aleksandr Piwień - 2017-02-13 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor, marynowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i półproduktów zgodnie z najwyższą jakością, przestrzeganie przepisów HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-03-08 - Głogów (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka - 2016-10-27 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiejI zmiana 11:00-19:00II zmiana 15:00-23:00praca w Restauracji Nowa Tradycja
GK-LIS sp. z o.o. sp. komandytowa - 2016-07-19 - Mielec (podkarpackie)
przyjmowanie towaru, rozdzielanie pracy na cały dzień, porcjowanie gramaturowe produktów, obróbka i przygotowywanie serwowanych dań, dbanie o porządek na kuchni, wydawanie posiłków, sprawowanie funcji szefa kuchni
PPUH ALFAS SP. Z O.O. - 2016-05-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Gotowanie posiłków dla gości ośrodka
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniue posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%). Przewidywany termin zatrudnienia: 05.07.2017r.- Praca: od godziny 6:00 do godziny 14:00 o od godziny 11:00 do godziny 19:00. Wykształcenie średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe i odpowiednie wyszkolenie w zawodzie, staż pracy nie wymagany.Uprawnienia: Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie. Umiejętności:1. Estetyczne serwowanie dań. 2. Umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast. 3. Umiejętność planowania i organizacji pracy. Kontakt osobisty w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać pocztą (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice).
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw z karty na zamówienie, dbałosc o produkty i ich jakosć, czystość i umiejętność pracy w zwspole, znajomośc kuchni polskiej tradycyjnej, dobra organizacja pracy.
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-02-20 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Gotowanie w restauracji o wysokim standardzie, przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji.Wynagrodzenie 16,03 zł brutto za godzinęRozpoczęcie pracy: 6:00
WOJ KAT Sp. z o.o. - 2016-09-29 - Kliczków (dolnośląskie)
uzupełnienie ref do 30 r. ż. - 150f
Dem-Bud Roman Dembowski - 2018-04-20 - Piętno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, możliwość wyboru formy zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa zlecenie
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2017-03-27 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2017-06-26 - Zawoja (małopolskie)
wg zakresu obowiązków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "BAMI" Mirosław Nenca,Beata Nenca-Greń spółka jawna - 2016-03-02 - Rychnowy (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2017-12-08 - Nowa Dęba (podkarpackie)
-Samodzielne przygotowywanie potraw:kuchnia zimna, kuchnia gorąca,przygotowywanie dańkuchni europejskiej,polskiej,włoskiej sushi.
Grzegorz Łoniewski - 2018-02-19 - Karpacz (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-23 - Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni śląskiej
Jarosław Szczerba ENERGO - 2016-05-13 - Bytom (śląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza - istnieje możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; praca w godz. nocnych; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)
NAPRAWA SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I CIĘŻAROWYCH, SPRAWDZANIE STANU SAMOCHODU PRZY POMOCY KOMPUTERA, PO SPRAWDZANIU STANU I STWIERDZENIU USTERKI NAPRAWA SAMOCHODU
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Większyce (opolskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
prowadzenie zajęć rewalidacyjnych z uczniem z zespołem Aspergera
Szkoła Podstawowa Nr 4 im. Ludwika Jerzego Kerna - 2016-03-17 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Obsługa klienta w biurze podróży.
" RAPALA- Biuro Turystyczne- Salon Firmowy "ITAKA" - Rąpała Agnieszka - 2015-12-02 - Świdnica (dolnośląskie)