KUCHARZ Lublin oferta pracy Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, - sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji,- dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków - udoskonalanie menu
Data publikacji: 2018-09-12
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PROJEKTOWA 5, 20-209 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, - sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,- planowanie produkcji,- dbanie o asortyment, - kreowanie oferty posiłków - udoskonalanie menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lublin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Lublin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lublin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2018
Data zakończenia pracy: 14.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
PROJEKTOWA 5, 20-209 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na adres mailowy:info (at) omdmp.lublin.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lublin
Adres strony pracodawcy: www.omdmp.lublin.pl
Ulica pracodawcy: PROJEKTOWA
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: Praktyka lekarska ogólna
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.09.2018
Data dodania oferty pracy: 11.09.2018
Oferta pracy ważna do: 10.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowanie posiłków kuchni arabskiej
Gharib Moustafa "M. J. Gharib" Gastronomia - 2017-01-10 - Krosno (podkarpackie)
głównym zakresem obowiązków jest wypiek pizzy; mile widziane doświadczenie w wypieku pizzy
F.H.U.MARCIN SKOWRONEK WYSOKA - 2016-01-27 - Góra Świętej Anny (opolskie)
Praca przy produkcji; jedna zmiana; wysokość wynagrodzenia do ustalenia, kontakt z pracodawcą osobisty (8-15) i telefoniczny (8-17)
Przedsiębiorstwo Usługowo-Produkcujne „Jeruzal” - 2015-12-01 - Włynkówko (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Jarosław (podkarpackie)
praca w kuchni w wysokiej temperaturze
FIT KITCHEN Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Poznań (wielkopolskie)
-
Hotel "Pastel" - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
MARKOW Małgorzata Markowska - 2018-04-24 - Wisełka (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe; doś. na stanowisku kierownika zmiany mile widziane; praca w restauracji; ks. sanepidu; miejsce pracy: Pilchowice ul. Dworcowa 20 Restauracja ; praca 12/24
ROZBIÓR I HURT MIESA ZWIERZĄT RZEŹNYCH MARCIN SZYMURA - 2016-03-29 - Pilchowice (śląskie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, SPRZEDAŻ LODÓW, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ I TERMINALA
kontakt przez OHP - 2018-04-24 - Zielona Góra (lubuskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków i obsługa sali jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Szczęsne (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie samodzielne potraw
ADPRO - 2018-04-26 - Bochnia (małopolskie)
sprzedaż w sklepie spożywczo-monopolowym
ADUŚ LIMONKA Sklep Spożywczo-Monopolowy - 2016-06-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie pizz, wypiekanie i wydawanie.
Zajazd Furmański Sp.z.o.o - 2016-07-15 - Zakopane (małopolskie)
Wykonywanie obowiązków kucharza ustalonych z szefem kuchni, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i na terenie kuchni, doraźna pomoc szefowi kuchni.
S.C. Beata Zdebel, Arkadiusz Zdebel - 2018-06-19 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowanie i ekspedycja potraw, dań i napojów.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-02-14 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
dozorowanie mienia
kontakt przez OHP - 2017-10-11 - Częstochowa (śląskie)
lepienie pierogów
"Pani Pierożek" Monika Jabłońska - 2017-01-04 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie posiłków z wybranych produktówUmowa zlecenie+ZUS / 20godzin tygodniowo
ARKADIA ALEKSANDRA GŁÓWKA - 2017-09-14 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przechowywanie surowców, półproduktów i wyrobów. Utrzymanie czystości na stanowisku. Przygowtowywanie półproduktów. Pomoc przy przygotowywaniu dań.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Nawojowa (małopolskie)
przygotowanie i wydawanie wszystkich posiłków dla mieszkanek o wyznaczonych godzinach, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, utrzymanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki, zaplecza, naczyń i odpowiedzialność za wyżej wymieniony stanpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 11:30-19:30oferta dostępna w sali G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-10-02 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzedaż w sklepie ogólnospożywczym
Zakład Piekarniczo-Cukierniczy s.c. Tomasz Niewola Artur Niewola - 2017-05-26 - Garbatka-Letnisko (mazowieckie)
wg. stanowiska
Port Sztynort Sp. z o.o. - 2016-04-13 - Sztynort (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-04-19 - Trzebnica (dolnośląskie)
Samodzielne prowadzenie zmiany. Przygotowywanie potraw. Obsługa sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
praca w Restauracji Kawelin
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2016-12-09 - Białystok (podlaskie)
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynności na powierzonym stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej, w tym: przestrzeganie higieny osobistejm, przestrzeganie technologii sporządzanych potraw, bieżące i prawidłowe sporządzanie prób pokarmowych, dbanie o prawidłowy stan sanitarno-porządkowy pomieszczeń, czystość urządzeń i sprzętu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadzór nad systemem monitorowania punktów kontroli(temperatury urządzeń chlodniczych, potraw). Prawidłowe gospodarowanie środkami czystości, wydawanie potraw i obsługa mieszkańców jadalni, wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonego
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Ruda Śląska (śląskie)
Wykształcenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; akt. książeczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie należytej czystości i porządku; Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepisów BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-02-05 - Sośnicowice (śląskie)
sprzedaż art. budowlanych
Majster S.A. - 2016-07-26 - Sanok (podkarpackie)