KUCHARZ Gda艅sk oferta pracy PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽850 - 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, gruzi艅skiej, ormia艅skiej.
Data publikacji: 2016-01-20
Lokalizacja: Gda艅sk (pomorskie)
Pracodawca: PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wilk贸w Morskich 16 B, 80-254 Gda艅sk, powiat: m. Gda艅sk, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, gruzi艅skiej, ormia艅skiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽850 - 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gda艅sk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gda艅sk
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gda艅sk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽850 - 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2016
Data zako艅czenia pracy: 28.02.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe, 3 letnie do艣wiadczenie, znajomo艣膰 kuchni wschodniej, bieg艂a znajomo艣膰 j臋zyka rosyjskiego oraz ukrai艅skiego.Miejsce pracy: Gda艅sk - Nowy Port. Kontakt telefoniczny: 669 969 222.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gda艅sku
Adres pracodawcy:
Kartuska 106, 80-104 Gda艅sk, powiat: m. Gda艅sk, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gda艅sk
Gmina pracodawcy: Gda艅sk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gda艅sk
Ulica pracodawcy: Kartuska
Numer budynku pracodawcy: 106
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gda艅sku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 28.01.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej tj, adana, kebab, manty, kofte, burgul, dolma, sarma, oraz sos贸w tureckich
"HOZAT" SEDAT TA艦 - 2016-09-01 - Miech贸w (ma艂opolskie)
Kucharzsta偶 w godz. 6-14, 11-19
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Wykonywanie wszelkich rob贸t remontowo-budowlanych. (roboty ciesielskie, monta偶owe, rozbi贸rkowe, murowanie i tynkowanie)
Tr贸jmiejska Wypo偶yczalnia Maszyn Sp. z o.o. - 2016-06-29 - Kie艂pino (pomorskie)
Przygtowywanie da艅, wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Brusy (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
Firma Us艂ugowo-Handlowa Zbigniew Zieli艅ski - 2017-10-25 - Damno (pomorskie)
Brak danych
KAREDENT S.C. KAMIL CHOR膭呕Y, S艁AWOMIR 艁OWICKI - 2017-02-28 - Bia艂ystok (podlaskie)
- przygotowanie posi艂k贸w,- obieranie warzyw- gotowanie
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ PROWADZONY PRZEZ ZGR. SI脫STR MI艁OSIERDZIA - 2017-12-27 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Marynowanie i panierowanie oraz sma偶enie produkt贸w z kurczaka
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-06-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie sa艂atek, sur贸wek, gotowanie da艅 obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Gliwice (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowanie da艅 kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, przede wszystkim da艅 hiszpa艅skich.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych, pizzy.
Dominik Wr贸bel PIZZERIA I KEBAB PEPE - 2017-03-15 - Chwaszczyno (pomorskie)
-
Zak艂ad Budowlany Grzegorz Repi艅ski - 2016-06-02 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
t艂umaczenie dokument贸w ubezpieczeniowych, pozyskiwanie klient贸w z Ukrainy
PW "EXIMP" Ryszard Gadomski - 2016-11-21 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o stanowisko pracy, tworzenie nowych smak贸w
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jaros艂awiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2017-03-06 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w baru
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno - Handlowo - Us艂ugowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2015-12-02 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Wypiekanie gruzi艅skigo chleba- jedyne zaj臋cie;Praca w godzinach 7:00-15:00;Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Strzegomska 200sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
(pomoc) przygotowanie homos, kebeb, falafel, przygotowanie sur贸wek
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Praca w godz. 6:00-14:00 i 7:00-15:00, praca tak偶e w niedziele i dni 艣wiateczne, prowadzenie kuchni dla 80-100 os贸b.Kontakt z pracodawc膮: sow.wierzbice (at) gmail.com lub 71 390 88 32
Zesp贸艂 Plac贸wek O艣wiatowych prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str 艢w. J贸zefa - 2017-01-31 - Kobierzyce (dolno艣l膮skie)
-
FARMA 艢WI臉TOKRZYSKA 艁ukasz G臋bka - 2017-06-26 - Boria (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie pizzy, potraw i ich wydawanie, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2016-09-07 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za prowadzenie kuchni, robienie zapotrzebowa艅 magazynowych
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE [POTRAW ZGODNIE Z KATRA MENU, TWORZENIE NOWYCH DA艃, OBS艁UGA IMPREZ.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Malowanie, okuwanie , zgrzewanie wyrob贸w tekstylnych, oklejanie, uzupe艂nianie, nak艂adanie farb na wyroby tekstylne, przeszywanie wyrob贸w tekstylnych. Ptzygotowanie wyrobu tekstylnego do montazu na podstawie schematu (rysunku) technicznego lub instrukcji przedstawionej w formie graficznej, zgrzewanie plandek na zgrzewarkach.
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej, ukrai艅skiej
F.H.U. "Centrum" Maria Palmowska - 2018-03-13 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
prace 艣lusarskie w metalu
T.Z.U.O. "TOWIMOR" S.A. - 2016-05-24 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisami. Praca w Bystrej, w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 6.00-18.00.
P.P.H.U.JOL-MARK Marek Krzysiak - 2016-04-29 - Bystra (艣l膮skie)