KUCHARZ - POMOC KUCHENNA (O) Lisia Góra oferta pracy LISPOL KANIA KOŁPA SZATKO SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ - POMOC KUCHENNA (O)
Wynagrodzenie: do 1 750 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2015-12-02
Lokalizacja: Lisia Góra (małopolskie)
Pracodawca: LISPOL KANIA KOŁPA SZATKO SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tarnowska 7, 33-140 Lisia Góra, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: na żądanie pracodawcy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - POMOC KUCHENNA (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lisia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lisia Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
Wymagany zawody dla kandydatów: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie gastronomiczne, preferowane osoby z doświadczeniem na stanowisku, umiejętność przygotowywania posiłków. Praca w Lisiej Górze, dwie zmiany w godz. 7.00-15.00, 15.00-23.00 (również w soboty i niedziele); wynagrodzenie: 1750 zł brutto. Kontakt: LISPOL KANIA KOŁPA SZATKO sp. Jawna (Restauracja przy Stacji Paliw Orlen), ul. Tarnowska 7, 33-140 Lisia Góra, zgłaszać się z CV w godz. 7.00-15.00
Nazwa pracodawcy: LISPOL KANIA KOŁPA SZATKO SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
Tarnowska 7, 33-140 Lisia Góra, powiat: tarnowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 7.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tarnowski
Gmina pracodawcy: Lisia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lisia Góra
Ulica pracodawcy: Tarnowska
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.12.2015
Data dodania oferty pracy: 26.11.2015
Oferta pracy ważna do: 20.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodny ze stanowiskiem
Firma Mars Jarzy Drążkowski - 2015-11-12 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie dokumentacji medycznej poradni specjalistycznych, rejestracja pacjentów
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, wypiek pizzy,miejsce pracy Restauracja Jantarowa- Jantar
Ośrodek Wypoczynkowy "BAJKA" Emilia Uler - 2016-04-11 - Mikoszewo (pomorskie)
obsługa pieca konwekcyjno-parowego
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Odpowiedzialność za przygotowywania potraw w sektorze tzw. "zimnej kuchni" w tym m.in. ciepłych i zimnych bufetów, zarówno przekąski i sałatki. Krojenie surowego mięsa i odpowiedzialność za pomieszczenia chłodnicze. Przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe. Przestrzeganie przepisów higieny pracy i zasad HACCP. Odpowiedzialność za właściwy stan części kuchennej, w szczególności w odniesieniu do LMHV lub standardów wewnętrznych.
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2017-03-07 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Nałęczów (lubelskie)
obróbka wstępna warzyw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowywanie surowców i składników do produkcji dań oferowanych przez kuchnię. Przygotowywanie dań zgodnie z menu restauracji.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-12 - Miszewko (pomorskie)
praca w budownictwie
"Budmax" Kompleksowe Usługi Budowlane L.Hemmerling - 2016-10-20 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Sporządzenie dań i różnych posiłków.
KAMDECO - 2017-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Łapy (podlaskie)
Wykonuje prace instalacyjno-montażowe oraz konserwacyjno-naprawcze instalacji zalicznikowej, typowych odbiorników energii jedno- i trójfazowych w zakładach pracy i budynkach użyteczności publicznej, posługując się narzędziami elektromonterskimi; przeprowadza podstawowe pomiary elektryczne instalacji i urządzeń w celu diagnozowanie ich stanu technicznego
INSTALL CENTERE Paweł Protasiewicz - 2017-01-31 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej, zamawianie towaru. Praca na pełny etat, od poniedziałku do soboty w godzinach 10-18.
Shamsuzzaman Khan VISION 48 - 2016-11-21 - Raszyn (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu posiłków; przewóz dań na terenie zakładu pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Mława (mazowieckie)
wykonywanie prac porządkowych na terenie zakładu, zbieranie odpadów segregowanych w workach na terenie gminy Gostynin, załadunek oraz rozładunek worków z odpadami, wykonywanie nieskomplikowanych prac budowlano-naprawczych, utrzymanie sprzętu gospodarczego oraz drobnych narzędzi powierzonych bezrobotnemu w należytym stanie.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Solec (mazowieckie)
obsługa kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy
Firma Handlowo Usługowa Aneta Trusińska - 2017-06-22 - Wieniec (kujawsko-pomorskie)
Zatrudnię na sezon wakacyjny Kucharza z doświadczeniem do Restauracji Siesta w Mieszywodziu od połowy czerwca.Szukamy osoby , z doswiadczeniem w gastronomi, która posiada umiejetność współpracy z ludźmi , dobra organizacje pracy , oraz dyspozycyjność . Oferujemy zadowalające zarobki , zakwaterowanie oraz wyzywienie. Zainteresowanch prosimy o wysyłanie CV siestabar7 (at) gmail.com
SIESTA A. KAWALERSKA, K. KAWALERSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-04 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Wyrób i wypiek ciast i pizzy, przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem maszyn gastronomicznych, produkcja wyrobów kulinarnych.Dwie zmiany 10-18-24, umowa o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okolicznościowe, obróbka wstępna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mogą zostać osoby młode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 30 roku życia) zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z określonym II profilem pomocy. W przypadku osób bezrobotnych do 25 roku życia do projektu przystąpić mogą osoby pod warunkiem, iż od ostatniej rejestracji do czasu przystąpienia do projektu nie upłynął okres 4 miesięcy. CV proszę przesyłać na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomości oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej (Pracodawca przyuczy doświadczonego kucharza do sporządzania potraw kuchni włoskiej)
Mammamia Luigi Iaia - 2017-01-13 - Wielka Nieszawka (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PLANOWANIE JADŁOSPISÓW DEKADOWYCH, DEKOROWANIE DAŃ, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W PIONIE ŻYWIENIAWYKSZTAŁCENIE: ZAWODOWE GASTRONOWMICZNE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNNI POLSKIEJ, HACCP, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEKONTAKT TELEFONICZNY LUB CV NA ADRES E-MAIL:BIURO (at) LIWENA.SZCZECIN.PL
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE LIWENA - 2017-02-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
DWOREK SOPLE k. Małdyt - 2016-04-15 - Sople (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw- planowanie tygodniowego MENU- wydawanie posiłków- obieranie i przygotowywanie warzyw.Miejsce pracy: Restauracja "Chicago" Zawiercie, ul. Sikorskiego 6
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2018-05-16 - Zawiercie (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem.
Usługi Gastronomiczne-Stołówka Szkolna Gabriela Sulima - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
.
STOWARZYSZENIE NA RZECZ POMOCY OSOBOM NIEPEŁNOSPRAWNYM "SIEDLISKO" - 2016-04-19 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
Umiejętność handlowania i realizacji strategii sprzedaży
Józef Andrzej Remisiewicz - HANDEL ROLNO SPOŻYWCZY PRZEMYSŁOWY I BUDOWLANY "TRANS-ROL" - 2017-07-07 - Kruszewo-Wypychy (podlaskie)
przygotowywanie potraw i wydawanie ich
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PIGO" - 2016-06-06 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań arabskich (krojenie, gotowanie, obróbka mięs), przygotowanie menu (zmiany), wprowadzanie dań orientalnych. Bedzie odpowiedzialny za całą kuchnię oraz stan składników, stan przygotowywanych potraw (jakość). Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony, w godz. 10:00-18:00.
FARON SAAD AHMED ELSEBAEY AHMED - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace porządkowe na terenie firmy
Przedsiębiorstwo PRYM Jerzy Pacholczyk - 2016-09-22 - Uniejów (łódzkie)