KUCHARZ Złockie oferta pracy Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-05-16
Lokalizacja: Złockie (małopolskie)
Pracodawca: Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:33-370 Złockie 107, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złockie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Muszyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
33-370 Złockie 107, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV można przesłać na e-maila:rekrutacja (at) hotel-klimek.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Muszyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złockie
Numer budynku pracodawcy: 107
Profil działalności pracodawcy: hotel, restauracja, bar
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2017
Oferta pracy ważna do: 30.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Geovita" S.A. - 2016-05-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
wyrób ciasta, kręcenie pizzy
PPHU Dariusz Niciński - 2016-01-25 - Kutno (łódzkie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie, wydawanie posiłków.
G. i G. B. Gorzałczany - 2015-12-01 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków począwszy od obróbki wstępnej do gotowe dania.Utrzymanie właściwego porządku w miejscu pracy i w magazynach.Współpraca z pracownikami bezpośredniej obsługi klienta.Dbanie o jakość świadczonych usług i dobre imię firmy.Przestrzeganie przepisów BHP i HACCAP.
Hostel & Bar Premium - 2017-04-24 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań według receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, bengalski do kontaktów z pracownikami, praca na pełen etat 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Michałowice (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-01-04 - Słupsk (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gościniec Woda na Młyn Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Waćmierek (pomorskie)
gotowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-01-12 - Brzozów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-11-21 - Polańczyk (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomość kuchni chińskiej.
UBEZPIECZENIA MONIKA BRESKA - 2017-07-04 - Koleczkowo (pomorskie)
Przygotowywanie ciasta na pizze, przygotowanie kebabów, surówek.
Mezopotamia Gökhan Yoldaș - 2017-11-03 - Namysłów (opolskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej , gotowanie, obsługa klienta i kasy fiskalnej.
City Kebab Sp. z o.o. - 2017-10-26 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,MENU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ, ZAMAWIANIE PRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I KONTRAHENTÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Łódź (łódzkie)
kuchnia polska
P.W."JARD" Jarosław Dziemian - 2016-08-23 - Białystok (podlaskie)
Realizacja podstawy programowej wychowania przedszkolnego, prace z dzieckiem ze spektrum autyzmu oraz prowadzenie analizy terapii behawioralnej stosowanej.Praca w Kołobrzegu.
Szkoła Podstawowa nr 5 z Odziałami Integracyjnymi im. Jana Pawła II - 2018-07-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w firmie cateringowej
PIO CATERING Stępień Piotr - 2018-08-08 - Skawina (małopolskie)
Sporządzanie posiłków kuchni indyjskiej
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-28 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Usługi cateringowe, gotowanie wg oryginalnej receptury kuchni ukraińskiej, pół roku doświadczenia zawodowego
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Łódź (łódzkie)
obsługa kasy fiskalnejobsługa klientaprzygotowanie posiłków
Pizzeria "LUNA" Jarosław Ligęza - 2018-07-25 - Miedźno (śląskie)
• wsparcie procesów logistycznych (m.in. obsługa wózka widłowego)• załadunek i rozładunek towarów• bieżące, zlecone przez przełożonego prace magazynowe
Erontrans - 2016-07-21 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
ochrona placu budowy
ARMA sp. z o.o. - 2016-03-07 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Wykształcenie min. zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia; samodzielna praca w charakterze kucharza; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska
CBR 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-31 - Gliwice (śląskie)
Kucharz- staż FP
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gonice (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczna "SMAKOSZ" Demska Alicja - 2016-08-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-03-17 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie porządku i zasad higieny pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Sokołowice (dolnośląskie)
Planowanie jadłospisu, przygotowanie listy produktów zamówień, gotowanie potraw, planowanie potraw bemarowych. Umowa na czas określony, dwie zmiany, równowążny system pracy, praca także w weekendy.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca wykonywana w Ośrodku Wypoczynkowym w Bieszczadach - zakwaterowanie i wyżywienie na miejscuAdres miejsca pracy Dołżyca 34, 38-607 Cisna
Green Heaven sp. z o.o. - 2016-07-05 - Łódź (łódzkie)