KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z TAJNIKAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBEDNE DO PRZYGOTOWANIA POTRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI.
Data publikacji: 2018-11-15
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z TAJNIKAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBEDNE DO PRZYGOTOWANIA POTRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 1] : BARDZO DOBRA ZNAJMOŚĆ PRZYPRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, ORAZ ICH ZASTOSOWANIE.[Inne] : DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MILE WIDZIANE, ALE NIE JEST KONIECZNE.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 15.11.2018
Oferta pracy ważna do: 29.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2016-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
Bar "EWA" Ewa Kufel - 2016-05-10 - Szumiąca (kujawsko-pomorskie)
PODSTAWOWA ZWYKŁA PROSTA KUCHNIA POLSKA NP. PLACKI ZIEMNIACZANE, NALESNIKI, KOTLETY, ZUPY: OGÓRKOWA, PIECZARKOWA, ŻUREK, JARZYNOWA,POMIDOROWA. PODSTAWOWE CZYNNOŚCI TAKIE JAK MYCIE NACZYĆ, OBIERANIE WARZYW
RZESZOWSKA RAFAŁ WITEK - 2017-02-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie obiadów domowych.
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA MAT - MAR Konrad Kozłowski - 2016-09-19 - Pułtusk (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw,utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy,przestrzeganie przepisów obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
Szkoła Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Skokach - 2016-11-24 - Skoki (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
Infopol Rafał Szczerba - 2018-02-27 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie i realizacja potraw restauracyjnych, śniadaniowych, na przyjęcia bankietowe oraz cateringowe,przygotowywanie posiłków dla osób przebywających na diecie, praca w weekendy i święta
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Anna Nienajadło Wędzarnia STAROMIEJSKA - 2018-03-21 - Głogów (dolnośląskie)
Kupno i sprzedaż walut obcych. Obsługa klientów.
Obsługa i Pośrednictwo Finansowe "PLUS" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa - 2016-09-27 - Legnica (dolnośląskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami Sodexo, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska - 2018-04-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku kucharz.
WINDOWS 2000 E. Domaszk, E. Główczewski Spółka Jawna - 2016-06-02 - Rumia (pomorskie)
samodzielne sporządzanie potraw ze sztuką kucharską
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
gotowanie, lepienie pierogów, przygotowywanie potraw gastronomicznych (kebab, hamburgery, zapiekanki, fast food)
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Łysomice (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-04-06 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2017-03-27 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Radom (mazowieckie)
j.w
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2016-09-14 - Kamień Śląski (opolskie)
Przygotowywanie i sprzedaż kebaba
Mała Gastronomia Teresa Bisiak - 2018-02-01 - Lubań (dolnośląskie)
szycie firan, zasłon, dekoracji okiennych, drobne przeróbki krawieckie, szycie na miarę
Studio Design Andrzej Klujewski - 2017-11-03 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Polit Agnieszka PIZZERIA"MARIANOS" - 2016-03-22 - Sandomierz (świętokrzyskie)
doświadczenie na stanowiskach garmażerskich po przygotowanie mięsa np. kloc, płytawymagana dyspozycyjność i kreatywnośćpraca na czas określony, praca w godzinach 12:00-24:00 (na przemian dzien pracy i dzien wolny)oferta dostępna w sali G
Mini-Browar i Restauracja SPIŻ Arkadiusz Spiż - 2017-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w Restauracji Kawelin
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2016-12-09 - Białystok (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
.
Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak - 2015-12-07 - Gostyń (wielkopolskie)
Sprzedaż artykułów spożywczych i przemysłowych na stacji paliw.
Firma Handlowa "KORAL" s.c. Magdalena Grzybalska, Janusz Kutyła - 2017-11-08 - Furmany (podkarpackie)
Przesort opakowań szklanych
HEINZ-GLAS DZIAŁDOWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-25 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Pólko (wielkopolskie)
- Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, nadzór nad wydawaniem dań.- Wynagrodzenie: 2100 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godz.: 11:00-23:00 + soboty, niedziele, święta - wg grafiku. Wymagania: doświadczenie zawodowe: minimum dwa lata doświadczenia w przygotowywaniu dań kuchni wietnamskiej. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska. Wymagane umiejętności: znajomość kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Katowice (śląskie)