KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.04.2016
Data zakończenia pracy: 18.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
OFERTA PRACY DLA OSÓB PEŁNO- I NIEPEŁNOSPRAWNYCHWykształcenie zasadnicze zawodowe-gastronomia; odbyte praktyki zawodowe. Obowiązki: przygotowywanie mięsa i zup. Etat. Praca w godz: 6-14, 12-18.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://www.dussmann.pl
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy ważna do: 28.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wybór surowców do przygotowania i sporządzania dań wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw
Hotele Sanssouci Dauc Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Opracowywanie menu. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Tworzenie nowych receptur dań ukraińskich.
Tsunami Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków do spożycia, obsługa klientów, sprzedaż posiłków, zaopatrzenie, prowadzenie HACCP
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
doświadczenie restauracyjne
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2016-03-15 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
MIKOŁAJ KOWALCZYK FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MI-KO" - 2018-07-30 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-01-12 - Skrudki (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Łódź (łódzkie)
Montaż maszyn i urządzeń rolniczych.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Smugi (lubelskie)
zgodny ze stanowiskiem
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-02-16 - Brusy (pomorskie)
Praca w Restauracji "Smak & Wag"Przygotowywanie potraw - kuchnia polska, obsługa pieca konwekcyjno-parowego, po uprzednim przeszkoleniu.
Kmin Spólka z ograniczona odpowiedzialnością Spółka Komandytowa - 2017-02-27 - Mielec (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Radom (mazowieckie)
Samodzielna praca na kuchni, wydawanie posiłków.
SYLKRIS KRZYSZTOF ROKICKI SYLWIA ROKICKA - 2017-06-29 - Chrosna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw i ich sprzedaż
ZOFIX - 2017-12-27 - Adolfów (łódzkie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2018-02-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków oraz dbanie o ich jakość i smak; dbanie o właściwe przechowywanie artykułów spożywczych; porcjowanie i wydawanie posiłków.
Dom Pomocy Społecznej "Leśny" w Zaskoczynie - 2017-12-06 - Zaskoczyn (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI POSIŁKÓW, CATERINGÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO WYKONYWANIA POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA, JEDZENIE DOMOWE I CATERINGI, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LATPRACA -BUFET EKONOM. UL CUKROWA 8 W GODZ. 02.00-10.00, 18.00-02.00
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- praca na kuchni,- przygotowywanie posiłków.
KONOPIELKA Sp. z o.o. - 2016-05-23 - Zblewo (pomorskie)
Utrzymywanie wysokiej motywacji wśród podległych pracowników oraz zapewnianie wsparcia w rozwiązywaniu problemów, zapewnienie szkoleń i motywowanie pracowników do zrozumienia i przestrzegania polityki firmy, prowadzenie działań mających na celu wykrywanie i zmniejszanie systemu zasad BHP i ochrony środowiska, wspieranie zespołu przez odpowiednie planowanie produkcji oraz podejmowanie decyzji w sytuacjach niestandardowych, organiazcja, zarządzanie i kontrola działań w procesie produkcyjnym w celu zapewnienia poziomu, obsługi klienta, terminów i innych kluczowych wskaźników efektywności, monitorowanie właściwych wskaźników jakości, analizowanie uchybień i zapewnianie płynności procesów.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Kraków (małopolskie)
Zgodny
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2017-02-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
rozwiązywanie problemów sieci, wsparcie rozwiązań DATAcenter
ManpowerGroup Sp. z o.o. - 2016-02-25 - Kraków (małopolskie)
znajomość kuchni tradycyjnej
MARCIN PUTO P.P.U.H. "WEMAR" - 2016-04-07 - Borów (świętokrzyskie)
Praca w kuchani.Od poniedziałku do piatku w godzinach 9:00-17 :00
BAR "CASINO " IRENA KOTOWICZ - 2016-03-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków
PROMENADA Agnieszka Kiel - 2016-03-08 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przewóz materiałów samochodem ciężarowym ( wywrotka-kamaz)Miejsce pracy: Wrocław i okolice Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefoniczny
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Sporządzanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie surówek, sałatek, sporzadzanie napojów gorących, obsługa konsumentów, inkasowanie od nich należności.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-05 - Strzegom (dolnośląskie)
Produkcja pizzy
ROBERT NAZIEMIEC - 2017-03-01 - Kraków (małopolskie)