KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ MAŁEJ GASTRONOMII Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
Data publikacji: 2017-09-15
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.10.2017
Data zakończenia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum półroczny staż pracy na ww. stanowisku.Umiejętność przygotowywania dań oreinlanych, kebabu, znajomość przypraw orientalnych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 15.09.2017
Oferta pracy ważna do: 29.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, uczniów i klientów stołówki, praca od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-13:00.
Katolickie Przedszkole w Czechowicach-Dziedzicach - 2017-08-29 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Bieżace usuwanie awarii i usterek w sprzęcie i środkach transportu, naparawy , remonty, konserwacje środków transportu, ewidencjonowanie zużytych części. Praca wgodzinach od 6.oo do 14.oo i od 14.oo do 22.oo
"SILVA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-20 - Dobroszyce (dolnośląskie)
kuchnia gruzińska (do przyuczenia). Praca w godzinach od 11.00 do 21.00.
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa 5350 - 2016-05-10 - Trzebień (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ I PODAWANIE, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN.6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA;GODZINY PRACY: 08.00-20.00/DZIEŃ PRACY, DZIEŃ WOLNY
WIARUS ANNA FIEREK - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-17 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Słomka Sp. jawna Monika Witan , Andzrej Słomka Marian Słomka - 2017-06-14 - Pilawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw przy organizowaniu cateringów, organizacja przyjęć okazjonalnych i plenerów.
CULINARIA Adam Kot - 2017-03-21 - Zamość (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Jagłowice (lubuskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB W RAZIE BRAKU DOŚWIADCZENIE W PRACY NA KUCHNI, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI;
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Powidz (wielkopolskie)
w/g stanowiska
SI SEŃOR DOROTA LESTON - 2017-08-07 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Świętochłowice (śląskie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa gości
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2016-12-14 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Kalisz (wielkopolskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-01-13 - Pszczółki (pomorskie)
wg stanowiska
Młyn Gąsiorowo Adrianna Machnacz - 2016-10-10 - Gąsiorowo (mazowieckie)
przygotowywanie dań oraz menu, nadzór nad pracą w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Chmielnik (świętokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
Udział wraz z kucharzem w przygotowaniu potraw, obsługa sprzętu AGD: kuchenka gazowa, mikrofalówka, piec termo, obróbka warzyw i mięs, przygotowanie potraw wg zamówienia konsumenta, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Nowy Duninów (mazowieckie)
obsługa klienta w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-08-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z menu - staranność i sumienność, zamawianie produktów, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy
AUTO-FINANSE MICHAŁ NAWROCKI - 2017-04-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
przyrządzanie dań kuchni polskiej i tradycyjnej
SKRZYPEK DOROTA FIRMA GASTRONOMICZNA - 2018-06-19 - Łańcut (podkarpackie)