KUCHARZ Ostr贸w Wielkopolski oferta pracy Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe, min. 1 rok sta偶u pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o nale偶yt膮 konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych, nadz贸r nad prac膮 w kuchni, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze.
Data publikacji: 2016-12-28
Lokalizacja: Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Pracodawca: Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Krotoszy艅ska 179, 63-400 Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe, min. 1 rok sta偶u pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o nale偶yt膮 konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych, nadz贸r nad prac膮 w kuchni, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostr贸w Wielkopolski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostr贸w Wielkopolski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: kucharz w restauracji
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Krotoszy艅ska 179, 63-400 Ostr贸w Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
pracodawca prosi o kontakt osobisty lub telefoniczny: (62) 737-43-14, 539-988-820
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostr贸w Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Krotoszy艅ska
Numer budynku pracodawcy: 179
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 27.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
Pizzeria "AMORE" Pazo艂a Jan - 2016-03-03 - Zaniemy艣l (wielkopolskie)
Kucharz - pizzer
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHO艁 - 2017-07-07 - Dobrzech贸w (podkarpackie)
Monta偶, szlifowanie (mo偶liwo艣膰 przyuczenia)
"MADEX" Kamieniarstwo Nagrobkowe Sprzeda偶 i Monta偶 Komink贸w Zbigniew Mado艅ski - 2017-06-05 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)
WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWEGODZINY PRACY OD 12-22
FIRMA ORZECH RESTAURACJA D膭BSKA 7 JERZY ORZECHOWSKI - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie da艅 i posi艂k贸w na wag臋
M&A GASTRO Micha艂 Adamczyk - 2017-08-29 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
- Przygotowanie posi艂k贸w, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawc臋.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Dla os贸b zainteresowanych mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w pi膮tek, sobot臋 w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 miesi膮ce w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-07 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie, produkcja, sprzeda偶 偶ywno艣ci
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "ELINET" MIROS艁AW SIEMASZKO - 2017-01-19 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie potraw, przyjmowanie towaru, kontrola stan贸w magazynowych, opracowanie menu
Anna Morzyszek GOLDEN EVENTS GROUP - 2016-11-25 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w,- Utrzymanie czysto艣ci sprz臋tu i pomieszcze艅- Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Przemocze (zachodniopomorskie)
wykszta艂cenie 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, sta偶 pracy 2 lata na w/w stanowisku, przygotowywanie menu, da艅 z menu
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Koby艂ka (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i imprez okoliczno艣ciowych. Praca na umow臋 o prac臋 w Ko艂obrzegu w godz. 6-18, r贸wnie偶 w weekendy.
O艣rodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy DOZAMEL Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie posi艂k贸w dla gastronomii i restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw gruzi艅skich.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w zak艂adzie 偶ywienia zbiorowego
Catermed S.A. - 2018-02-15 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
DBA艁O艢膯 O CZYSTO艢膯 NA TERENIE OBIEKTU M.IN.CI膭G脫 KOMUNIKACYJNYCH, POMIESZCZE艃 SOCJALNYCH I SANITARNYCH. UZUPE艁NIANIE NA BIE呕膭CO 艢RODK脫 CZYSTO艢膯I
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej w sto艂贸wce pracowniczej w celu dzia艂alno艣ci cateringowej prowadzonej przez pracodawc臋.Praca od pon. do pt.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸wporcjowanie i wydawanie posi艂k贸wzmywanie naczy艅
Linter Tour S.A. - 2017-02-24 - Istebna (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w,
Pa艂ac Ma艂a Wie艣 Sp. z o. o. Sp. k - 2017-05-23 - Ma艂a Wie艣 (mazowieckie)
pomoc kucharzowi przy produkcji, przygotowywanie sur贸wek, jarzyn gotowanych, pakowanie posi艂k贸w, sprz膮tanie, zmywanie, obr贸bka warzyw
DUSSMANN POLSKA SP. Z O.O. - 2016-08-03 - G膮dki (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej
ELTOM HANDEL WIELOBRAN呕OWY NGUYEN KHAC TAM BAR DONG DO - 2017-09-07 - Szprotawa (lubuskie)
pakowanie produkt贸w spo偶ywczych
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Stryk贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, sta艂e utrzymywanie porz膮dku w kuchni, utrzymywanie w czysto艣ci sprz臋tu kuchennego
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Zdu艅skiej Woli - 2018-09-04 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
1. Pobieranie artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych wydanych z magazynu, 2. Przygotowanie posi艂k贸w na podstawie jad艂ospisu, z zachowaniem wszystkich zaleconych norm 偶ywieniowych i dietetycznych (zalecenia lekarskie), i zgodnie z zaleceniami szefa kuchni, 3. Prawid艂owe porcjowanie potraw z uwzgl臋dnieniem w艂a艣ciwych ilo艣ci i gramatur, 4. Sprawne wydawanie posi艂k贸w w okre艣lonych godzinach do aneks贸w kuchennych, 5. Dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych posi艂k贸w i o przestrzeganie zasad higieny w czasie ich przygotowywania, 6. Nale偶yte zabezpieczenie artyku艂贸w spo偶ywczych dostarczonych do kuchni i prawid艂owe ich przechowywanie, 7. Realizowanie zasad Doberj Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej, oraz zasad HACCP, 8. Przestrzeganie instrukcji obs艂ugi wszyskich urz膮dze艅 i maszyn kuchennych oraz w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie po zako艅czeniu pracy.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艁臋czycy - 2018-07-24 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w,utrzymanie czysto艣ci w pomieszczniach kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-02-17 - Skrob贸w-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy American Trading Company Sp. z o.o. we Wroc艂awiu.
AMERICAN TRADING COMPANY Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Mas艂yk, Grzegorz Pytko Sp贸艂ka Jawna - 2018-03-01 - Zag贸rz (podkarpackie)