KUCHARZ Toruń oferta pracy INELEKTRA Sp. zo.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Data publikacji: 2016-05-25
Lokalizacja: Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: INELEKTRA Sp. zo.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szeroka 9, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 1850 zł + premiapraca w godz. 10-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Toruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Toruń
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Toruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość dań kuchni ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: INELEKTRA Sp. zo.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Adres pracodawcy:
Szeroka 9, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: najpierw umówić się telefonicznie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Toruń
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Toruń
Ulica pracodawcy: Szeroka
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.05.2016
Oferta pracy ważna do: 25.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Gotowość do podjęcia pracy fizycznej.- Sumienność i zaangażowanie w powierzone obowiązki.- Wysoka sprawność fizyczna.- Dobry stan zdrowia.- Nie wymagamy znajomości języka czeskiego.- Praca zarówno dla kobiet jak i mężczyzn.
kontakt przez OHP - 2017-10-06 - Lublin (lubelskie)
praca w restauracji, obsługa imprez okolicznościowych, itp. (praca wg grafiku)
Marcin Strządała - 2016-12-20 - Pielgrzymowice (śląskie)
Przyrządzanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-11 - Nisko (podkarpackie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Stanisławów (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej, śląskiej. - Wynagrodzenie: 1850 zł brutto + prowizja. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca na jedną zmianę między 9:00-20:00 + soboty, niedziele - wg grafiku. Wymagane min 2 lata doświadczenie w branży gastronomicznej. Kontakt wstępnie telefoniczny (tel.: 515-241-245) w godz.: 9:00-20:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Stawowa 7, 40-095 Katowice).
"POD SIÓDEMKĄ" LOKAL GASTRONOMICZNO HANDLOWY KRYSTIAN SIEMIANOWSKI - 2016-08-23 - Katowice (śląskie)
Brak danych
AJP S.C. - 2016-04-05 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
Kompleks Gastronomiczno-Wypoczynkowy Agnieszka Siwik-Karwowska - 2017-04-19 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
Budowa stanu surowego (pod klucz).
MICH-BUD Michał Stenka - 2017-03-01 - Bolszewo (pomorskie)
przygotwywanie potraw, sałatek, pizzy, serwowanie dań, zaopatrzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Tarnów (małopolskie)
Spawanie konstrukcji
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Świętochłowice (śląskie)
do uzgodnienia z pracodawcą Praca od poniedziałku do piątku w godz 7-17
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2016-09-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca na sezon. Pomoc kucharzom w trakcie Gladmat Food Festival oraz zastępstwa w czasie urlopów.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie posiłków, pomoc przy przyjmowaniu towarów
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Grabanów (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH.DBANIE O CZYSTOŚĆ W MIEJSCU PRACY
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2016-01-19 - Pawłowiczki (opolskie)
Przyjmowanie i realizacja zleceń dot.ładunków transportowych. Optymalne planowanie transportu. Organizacja pracy własnych pojazdów
Martin Logistic Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2018-05-14 - Malnia (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejetność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres czynności: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Perzyce (wielkopolskie)
Samodzielne wykonywanie dań kuchni gruzińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Leszno (wielkopolskie)
- znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.- przygotowanie potraw
PAŁAC POLEDNO - 2015-11-02 - Bukowiec (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, dbanie o dobór właściciwej jakości składników, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należyta konserwację wszelkich urządzeń kuchennych zgodnie z wymaganiami saniatarnymi i BHP oraz HACCP, układanie menu, zarządzanie wydatkami
DAVO DAWID ROSIAK - 2017-03-03 - Turek (wielkopolskie)
-przygotowywanie potraw mięsnych i półmięsnych,-przygotowywanie surówek i sałatek,-utrzymanie porządku w miejscu pracy
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON - 2017-01-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
Staż w firmie GOMIX .Program stażu w pokoju 18
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Kielce (świętokrzyskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-07-12 - Mielec (podkarpackie)
Obsługa klientów oraz sprzedaż usługi, przygotowanie ofert do współpracy, dbanie o dobre relacje z klientami oraz pracownikami, przygotowywanie profili zawodowych kandydatów, ogłoszeń, ofert, obsługa biura
kontakt przez OHP - 2017-11-17 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Kontrola ilości składników i stanu kuchni.
TRANS-FLORIS Monika Tyczyńska - 2016-10-11 - Serock (mazowieckie)
Przygotowanie potraw według receptury, dbanie o czystość miejsca pracy.
KAMIL SZCZĘSNY I. PRZEDSIĘBIORSTWOHANDLOWO USŁUGOWE II. NZOZ WTRĘBACZEWIE - 2016-08-11 - Trębaczew (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, śląskiej.- W razie potrzeby pracodawca zapewnia bezpłatne zakwaterowanie oraz bezpłatne wyżywienie.- Wynagrodzenie: 15 do 20 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 32-202-69-65, 500-195-329) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Konstantego Kempy 5, 40-668 Katowice).
RESTAURACJA WENA JAN KURZYCA - 2016-06-06 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie różnego rodzaju dań oraz wydawanie potraw na salę konsumpcyjną
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)