KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Braniewo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
Data publikacji: 2019-06-04
Lokalizacja: Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Braniewo, powiat: braniewski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Braniewo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: braniewski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.06.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Braniewie
Adres pracodawcy:
Ko艣ciuszki 118, 14-500 Braniewo, powiat: braniewski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: braniewski
Gmina pracodawcy: Braniewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Braniewo
Ulica pracodawcy: Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 118
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Braniewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 29.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?783736092bff8a6f1054cf5a0ee474ed
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z kelnerami , znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godzinach 8.00-16.00WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe, 1 rok do艣wiadczenia zawodowegoKONTAKT Z PRACODAWC膭 TEL. 795 425 285
WEST-EAST TRADING Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Jaros艂aw (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Chludowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - kuchnia polska.
Firma Handlowa "J.B.J.-艢wiat Chemii" s.c. Hurt-Detal, Jacek Nakielski, Jaros艂aw 艢migowski, Restauracja JBJ "Sobieski" - 2017-05-24 - Piwniczna-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, planowanie jad艂ospis贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Wilkowiecko (艣l膮skie)
praca w barze typu fast-food; obs艂uga grilla, obs艂uga kuchni, praca z klientem; dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWO PRODUKCYJNE "SMAKOSZ" ZOFIA MAKOWSKA-KOSMALA - 2016-07-29 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowanie, wydawanie posi艂k贸w - obiady, sprz膮tanie w kuchni i na sto艂贸wceI zmiana 06.00 - 14.00 pn pt
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; praca sezonowa;wynagrodzenie 3500,00 z艂 brutto - do uzgodnienia
STO艁脫WKA "POD MODRZEWIEM" ZDZIS艁AW BUJAKOWSKI - 2016-06-06 - Ustka (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w. Praca co II dzie艅 w godz. 8-18.00
BANDEROZA s.c. - 2016-09-01 - My艣lenice (ma艂opolskie)
zgodny z zawodem
Pstr膮g Alina Karkut - 2015-12-03 - 呕yrzyn (lubelskie)
Mile widziane do艣wiadczenie oraz ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Stowarzyszenie Przyjaci贸艂 Cz艂owieka "T臋cza" - 2018-09-20 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie i wydawanie potraw podczas imprez, konferencji i 艣niada艅. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski - 2016-04-13 - P艂ock (mazowieckie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
Wed艂ug zawodu
Centrum Mateusz Pohl - 2018-01-29 - Bieni贸w (lubuskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 WYPOSA呕ENIA KUCHNI, ZAMAWIANIE TOWARU NA POTRZEBY KUCHNI, TWORZENIE JAD艁OSPIS脫W, SPRZ膭TANIE STANOWISKA PRACY,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MIN ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ, UKRAI艃SKIEJ, W艁OSKIEJ , UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY, MIN 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO, GODZINY PRACY 6-14, 10-18, 15-23, PRACA W WOLNE DNI
JACK P.P.U.H. PIEKARNIA BAGIETKA MAREK ROBERT JACKOWSKI - 2018-08-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie zup, da艅 mi臋snych oraz garma偶eryjnych zgodnie z recepturami i jad艂ospisem; porcjowanie oraz wydawanie posi艂k贸w; dbanie o jako艣膰 przygotowywanych potraw; wykonywanie polece艅 prze艂o偶onych. Praca wg grafiku w godz. 5.00 - 18.00.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ IM. L.A. HELCL脫W - 2017-11-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
- Wykonywanie manewr贸w sk艂ad贸w towarowych na bocznicach kolejowych.- Wynagrodzenie: 3200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na 3 miesi膮ce, docelowo na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe. Mile widziane uprawnienia: Zdany egzamin kwalifikacyjny na stanowisku manewrowego, ale niekoniecznie -> istnieje mo偶liwo艣膰 przeszkolenia na stanowisko manewrowego dla kandydat贸w nie posiadaj膮cych uprawnie艅 kolejowych. Mile widziana umiej臋tno艣膰 wykonywania manewr贸w sk艂ad贸w towarowych na bocznicach kolejowych. Kontakt osobisty (ul. Boles艂awa Czerwi艅skiego 6, 40-123 Katowice) w godz.: 8:00-14:00 lub telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-358-78-80) lub e-mail: rekrutacja (at) pkpcs.pl lub mo偶na aplikowa膰 przez stron臋 internetow膮: www.pkpcs.pl/kariera
PKP CARGO SERVICE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-06-03 - Katowice (艣l膮skie)
Kuchnia polska
"SUPER-PRINT TONER" JAN SKUBIS - 2017-11-30 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
NATURA TOUR Sp. z o.o. - 2018-04-20 - Jastarnia (pomorskie)
Praca na produkcji - przygotowanie produkt贸w. Praca I zmianowa w godz. 6:30-14:30
Hesmo Henryk Smolicz - 2016-11-03 - Oty艅 (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla zorganizowanych grup
JMZ Sp贸艂ka z o.o. - 2016-01-28 - Jaworznia (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Zgierz (艂贸dzkie)
Praca na kuchni,gotowanie .
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe DANROB - 2016-10-14 - Jaksice (ma艂opolskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-01-02 - Tuszyn (艂贸dzkie)
R臉CZNE PRZYGOTOWANIE NA KUCHNI PIEROG脫W UKRAI艃SKICH TYPU "PLEMIENIE" I INNYCH REGIONALNYCH DA艃 KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJ臉TNO艢膯 R臉CZNEJ PRODUKCJI PRODUKT脫W M膭CZNYCH KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCHSTAWKA ZA GODZIN臉 13,70 Z艁PRACA W GODZINACH: 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 a鈥檒a carta, menu okoliczno艣ciowego, bufet贸w, obiadokolacji, deser贸w,praca z szefem kuchni, mo偶liwo艣膰 rozwoju, umowa o prac臋 na pe艂en etat, prac臋 w m艂odym zespole
Hotel Kryszta艂**** Conference & Spa- ASTURIA Dorota Powiecka - 2018-07-09 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Pakowanie towar贸w, dostawa towar贸w do klient贸w, odbi贸r towaru, dostarczanie towar贸w na malowanie, cynkowanie itp., rozmowa z klientem, odbi贸r pieni臋dzy.
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Nowa S贸l (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, sur贸wek, sa艂atek z zastosowaniem narzedzi i maszyn. Przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. Kuchnia polska.
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Do艣wiadczenie NIE jest wymagane - osoba do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Katowice (艣l膮skie)