KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 1聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-09-09
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 1/4 etatu
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.09.2016
Data zako艅czenia pracy: 12.09.2017
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 09.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 12.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Produkcja i dystrybucja posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, porcjowanie i wydawania posi艂贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wysoka (wielkopolskie)
kuchnia w艂oska, praca w godz.12-22
HoReCa Heart Micha艂 艁ukomski - 2015-12-01 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Obr贸bka warzyw. Przygotowywanie potraw.
"GRIKO" SYLWIA GRZYBOWSKA - 2016-04-25 - Rydzewo (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II El偶bieta Kruszy艅ska - 2018-06-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Sta艂a wsp贸艂praca z dostawcami pochodzenia chi艅skiego. Opracowanie procedur i przepis贸w da艅 kuchni chi艅skiej. Przygotowanie posi艂k贸w wg. recepur chi艅skich.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Jab艂onna (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w i nowych recpetur
NOLA GROUP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
planowanie posi艂k贸w, gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
F.H.U. "KORSO" Krystyna Wajda - Laskowska - 2016-03-10 - Lubichowo (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Ob艂onczek - 2017-12-28 - Konrad贸w (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Ma艂a Gastronomia Bar SMAKOSZ Z. Modzelewski Przasnysz - 2016-06-14 - Przasnysz (mazowieckie)
Praca w hali sprzeda偶y, tworzenie zam贸wie艅, zarz膮dzania personelem, prowadzenie marketu wg standard贸w firmy.
DINO POLSKA S. A. - 2017-11-24 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Naprawy lakiernicze uszkodzonych samochod贸w
M & P- TRANS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-20 - D艂uga Wie艣 Trzecia (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
BAR "POD KASZTANAMI" MAREK SK艁ADANOWSKI - 2018-05-16 - Mielno (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie da艅 i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GO艢CINNE - 2018-06-20 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego.Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony.Wynagrodzenie 2100,00 z艂 brutto
CZARDA-GRILL RENATA GABRY艢 - 2018-02-22 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
Wprowadzanie danych do systemu informatycznego
AGRO-SIE膯 MASZYNY Sp. z o.o. - 2016-07-20 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P.H.U. ''KONTRAST'' STANIS艁AWA SZULC - 2017-03-10 - I艅sko (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur. Znajomo艣膰 obowi膮zuj膮cych instrukcji i przepis贸w dotycz膮cych powierzonego odcinka pracy oraz umiej臋tno艣膰 praktycznego ich stosowania. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂owa i terminowa realizacj臋 zada艅. Informowanie bezpo艣rednio prze艂o偶onego o post臋pach wykonywanych prac, jak r贸wnie偶 o wyst臋puj膮cych przeszkodach i utrudnieniach. Przestrzeganie przepis贸w w zakresie bhp i ppo偶 oraz sanitarnych okre艣lonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach. Przestrzeganie dyscypliny pracy. Zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy. Zabezpieczenie mienia przedsi臋biorstwa przed zniszczeniem i kradzie偶膮. Dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny.Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lublin (lubelskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem sta偶u oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- obr贸bka wst臋pna surowc贸w r臋czna i mechaniczna,- przygotowanie potraw do wydania go艣ciom,- przyrz膮danie potraw kuchni polskiej,- tworzenie od podstaw ca艂ych da艅 znajduj膮cych si臋 w menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, organizacja pracy,
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie da艅 obiadowych, pizzy, dbanie o prz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci indywidualnych, grup oraz konferencji.
DWP sp. z o.o. Hotel Mercure - 2015-12-01 - Zamo艣膰 (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ORAZ PIZZY
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Skierniewice (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
sma偶enie ryb, przygotowywanie potrawmiejsce wykonywania pracy Miko艂ajki -Sma偶alnia Rybwmagane do艣wiadczenie w zawodziewynagrodzenie 15 z艂 brutto/godz.
" SOPRA" 艁ukasz R膮dlewski - 2017-03-22 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej zgodnie z okre艣lonymi recepturami. Umiej臋tno艣膰 organizacji pracy w ka偶dym sektorze kuchni z zapewnieniem norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy. Innowacyjne podej艣cie do realizacji powierzonych obowi膮zk贸w; wprowadzanie usprawnie艅 i nowych koncepcji przyczyniaj膮cych si臋 do poprawy standard贸w pracy kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-09-25 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Zawiercie (艣l膮skie)