KUCHARZ Mielno oferta pracy BAR "POD KASZTANAMI" MAREK SK艁ADANOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3聽000 - 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2018-05-16
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: BAR "POD KASZTANAMI" MAREK SK艁ADANOWSKI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko艣ciuszki 12g, 76-032 Mielno, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽000 - 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: koszali艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽000 - 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie zawodowe, umiej臋tno艣膰 gotowania, orzeczenie o stopniu niepe艂nosprawno艣ci ( mile widziane)
Nazwa pracodawcy: BAR "POD KASZTANAMI" MAREK SK艁ADANOWSKI
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
76-032 Mielno, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Dodatkowe informacje: praca w godz. 09:00-17:00
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszali艅ski
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mielno
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: bar
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.05.2018
Data dodania oferty pracy: 15.05.2018
Oferta pracy wa偶na do: 14.06.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.05.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w.
1. Jan Go艂臋biewski - Handel Obwo藕ny i Stacjonarny 2. "Eden" Jan Go艂臋biewski - wsp贸lnik Sp贸艂ki Cywilnej - 2017-04-06 - Rajgr贸d (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅; przestrzeganie higieny osobistej;
Centrum Us艂ug Opieku艅czych - 2018-08-20 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie da艅 restauracji oraz podczas imprez okoliczno艣ciowychPraca w systemie 12 godz. ( od 10 do 22 ) na dni wolne.O艣rodek Rekreacyjno - Wypoczynkowy "KARPIK"
Franciszek Fryc.Przedsi臋biorstwo Budowlano - Drogowo - Mostowe "DROG - BUD" - 2016-06-28 - Graboszyce (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂贸w.
GLOBALION Robert Karwowski - 2018-04-20 - Bogusze (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (obiady, imprezy okoliczno艣ciowe itp.).Godz. pracy 10.00-18.00 / 18.00-24.00.Okres pr贸bny. Docelowo zatrudnienie na sta艂e.Wynagrodzenie 15 PLN brutto/godz.
CUKIERNICTWO MA艁A GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBA艃SKA - 2015-12-02 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z normami jako艣ci obowi膮zuj膮cymi w hotelu, staranne i profesjonalne przechowywanie i wykorzystanie surowc贸w i produkt贸w, kontrola i terminowe wykorzystanie 偶膮dania wszystkich u偶ytych materia艂贸w.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej
Ahmet Palta, Narin - 2015-12-16 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie i pomoc w sporz膮dzaniu posi艂k贸w (zupy, bigosy, sa艂atki, dania g艂贸wne). Praca w godzinach od 10:00-18:00. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku.
"DOMINIKANA" Anna Dominik - 2016-11-29 - Dobra (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PPHU"Ar-Pol"Joanna Rukszte艂艂o Braniewo - 2017-08-14 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
Prace na produkcji. Praca przy obs艂udze maszyn produkcyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Legnica (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
Bar TAWERNA s.c. Marianna Piekarska, Arkadiusz Piekarski - 2017-03-15 - Dobre Miasto (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w kuchni,przygotowywanie potraw,serwowanie da艅,praca przy barze.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz zwrot koszt贸w dojazdu ( wg 艣redniej ceny 艣rodk贸w komunikacji publicznej)
DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNO - US艁UGOWA MALAZDRA MAREK - 2016-12-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
jw.
REST64 Sp. z o.o. - 2018-06-12 - Warszawa (mazowieckie)
"Spo艂em" PSS w S艂upsku, Bar Kozio艂ek Mato艂ek zatrudni na stanowisku kucharza. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku, zmianowa: 5-13, 9-17.
"Spo艂em" PSS w S艂upsku, Bar Kozio艂ek Mato艂ek - 2016-10-13 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy z gotowych p贸艂produkt贸w
"POPARAZZI" Rados艂aw Szl臋dak - 2016-08-26 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
wyr贸b i wypiek pizzy, przygotowanie innych potraw oraz sa艂atek i sos贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie potraw dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spozywczych i produkt贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Rytro (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Go艣ciniec "Nad Wart膮" - 2017-05-12 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nett膮" Bogus艂awa Kopiczko - 2016-01-08 - August贸w (podlaskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Sp贸艂ka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i W艂odzimierz Chwastek - 2017-03-17 - Bochnia (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w,uk艂adanie menu
Firma Us艂ugowo Handlowa Marcin Gosik - 2016-04-25 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸wPrzygotowanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania potraw przez kuchni臋,obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni i zaplecza sanitarnego, dora藕na pomoc szefom kuchni oraz pozosta艂ym kucharzom , przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
szycie materia艂贸w do desek do prasowania/ pakowanie material贸w
IRONTECH SP. Z O.O. - 2016-11-04 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
monta偶 altan, domk贸w narz臋dziowych, domk贸w letniskowych u klient贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Kowale (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸wpraca w sezonie marzec - pa藕dziernik 2017miejsce wykonywania pracy - trasa objazdowa lunaparku w Polsce
Przedsi臋biorstwo Rozrywkowe Robland Zamelek Teresa - 2017-01-16 - Leszno (wielkopolskie)
Zarz膮dzanie programi dot. ryzyka w poszczeg贸lnych krajach europejskich, w tym komunikacja w miar臋 potrzeb. Udzia艂 w sesjach planwania harmaogramu Raisk&Retirment (ryzyko&emerytura) oraz piorytetach nadch膮dz膮cych termin贸w. Zarz膮dzanie rocznymi wyp艂atami ubepieczenia i utrzymanie ich na bie偶膮co (rejestr nowozatrudnionych, pracownicy odchodz膮cy, integracja pracowniuk贸w przyj臋tych). Wsparcie dla zapyta艅 pracownik贸w na poziomie 2 (poziom eksperta w zale偶no艣ci od znaczenia), terminowe udzielanie odpowiedzi na kompleksowe zapytania pracownik贸w, zarz膮dzanie okre艣lonymi czynno艣ciami pracowniczymi, wypadki, d艂ugotrwa艂a choroba, kalectwo oraz 艣mier膰 w odniesieniu do reszty.
INTEL TECHNOLOGY POLAND SP. Z O.O. - 2016-05-05 - Gda艅sk (pomorskie)
praca w kuchni
"LAGUNA" Anetta Lewczuk & Andrzej Lewczuk w Hajn贸wce - 2017-04-18 - Hajn贸wka (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.
Firma Trzy Stawy Mariola Podkowiak - 2016-10-11 - K艂odawa (pomorskie)