KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Golub-Dobrzyń oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie, sprzątanie, przyjmowanie zamówionego towaru
Data publikacji: 2019-05-27
Lokalizacja: Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Golub-Dobrzyń, powiat: golubsko-dobrzyński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie, sprzątanie, przyjmowanie zamówionego towaru
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 10-24
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Golub-Dobrzyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: golubsko-dobrzyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Data zakończenia pracy: 30.07.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni bengalskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Golubiu-Dobrzyniu
Adres pracodawcy:
Szosa Rypińska 26, 87-400 Golub-Dobrzyń, powiat: golubsko-dobrzyński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: golubsko-dobrzyński
Gmina pracodawcy: Golub-Dobrzyń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Golub-Dobrzyń
Ulica pracodawcy: Szosa Rypińska
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Golubiu-Dobrzyniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.05.2019
Oferta pracy ważna do: 10.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ab527eb2fe3d77f5369567e966f09fbb
Podobne oferty pracy
Praca w zawodzie kucharza
Aleksandra Kubiesa A&J - 2016-08-12 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw w kuchni, przygotowanie zapotrzebowania (zakupów) na potrawy
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowywanie posiłków,
"Plaza" Sp. z o.o. - 2016-12-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.Wymagania pracodawcy: wykształcenie: min. średnie zawodowe, umiejętności: znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2017-09-12 - Łuków (lubelskie)
Wykształcenie zawodowe mile widziane; min. roczne doświadczenie zawodowe; książeczka sanitarno epidemiologiczna; zakres obowiązków: produkcja obiadów w restauracji pracowniczej; umowa o pracę lub ew. um. zlecenie; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-17 - Gliwice (śląskie)
zgodnie z charkterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2018-09-04 - Pleszew (wielkopolskie)
Według zawodu kucharza.
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-04-09 - Żary (lubuskie)
- Przygotowywanie potraw. Przyuczenie w charakterze szefa kuchni. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (do negocjacji). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana jest książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Kontakt osobisty lub telefoniczny (504-293-780, 513-997-159) w godzinach: 11:00-20:00.
ŁUKASZ JAREK BAR ŚMIGŁO - 2017-11-13 - Katowice (śląskie)
liczenie towaru,- obsługa urządzeń do skanowania,- pełnienie roli tłumacza podczas pobytu zespołu inwentaryzacyjnego za granicą
kontakt przez OHP - 2016-04-29 - Wrocław (dolnośląskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte doświadczeniem (1 rok) oraz znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Główne miejsce wykonywania pracy jest w Katowicach. Praca również w: Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Olesno, Kluczbork.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz składników niezbędnych do przygotowania potraw tej kuchni. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Katowice (śląskie)
przyrządzanie dań - pizza, kebab, zapiekanka
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Kąkolewnica (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, , obsługa kasy fiskalnej, sprzatanie lokalu, podawanie potraw, napojów, deserów z zakresu kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
Agencja Usługowo-Handlowa "Polon-Tour" Sp. z o.o. Waszkiewicz - 2016-06-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw (sushi).Praca w Koku Sushi Świdnica
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Świdnica (dolnośląskie)
Sprzątanie pomieszczeń szkolnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2018-02-16 - Krynki (świętokrzyskie)
Samodzielne sporządzanie nowych potraw wg receptur i przepisów szefa kuchni (obrobka wstępna surowców: ręczna, mechaniczna, termiczna), uczestniczenie we wprowadzaniu nowych wyrobów; wydawanie potraw z kuchni, przygotowywanie deserów i regionalnych napojów; przygotowywanie potrawy, napoje i desery na przyjęcia okolicznościowe. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2017-06-16 - Wędrzyn (lubuskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utzrymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-09-28 - Rokocin (pomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-02-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharka
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Justynów (łódzkie)
przygotwywanie potraw, sałatek, pizzy, serwowanie dań, zaopatrzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Tarnów (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, piątek-sobota do 23.00, niedziele i święta od 12.00-22.00.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-07-15 - Siedlce (mazowieckie)
Obsługa biura, przyjmowanie i wydawanie towarów i materiałów z magazynu. Koordynowanie serwisu wózków widłowych.Rozliczanie raportu kasowego. Pierwsza umowa o pracę na czas określony 12 miesięcy.
"TOOLMEX TRUCK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-06 - Piła (wielkopolskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS SP. Z O.O. - 2017-04-11 - Poznań (wielkopolskie)