KUCHARZ Żary oferta pracy IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 550 PLN
Zakres obowiązków: Według zawodu kucharza.
Data publikacji: 2019-04-09
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Domańskiego 2, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Według zawodu kucharza.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 550 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach od 06:00 do 14:00 na terenie 105 Szpitala Wojskowego w Żarach.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 550 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
Domańskiego 2, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - SKIEROWANIE Z PUP budynek nr 9
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żary
Ulica pracodawcy: Domańskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.04.2019
Oferta pracy ważna do: 30.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wg planu stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Garwolin (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-03-20 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2019-02-20 - Radziejów (kujawsko-pomorskie)
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-08-31 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłkówPrzygotowywanie i organizowanie imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-07-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań z zakresu kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Łomianki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Zespół Szkół Nr 21 - 2017-09-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Staż w firmie P.H.U.P "LECH". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 39.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Z.P.H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-08-23 - Kukle (podlaskie)
przygotowywani posiłków;wydawanie posiłków;utrzymywani czystości i porządku we wszystkich pomieszczeniach kuchennych.Oczekiwania wobec kandydatów :wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze;doświadczenie zawodowe minimum 2 lata;obywatelstwo polskie;pełna zdolność do czynności prawnych oraz korzystanie z pełni praw publicznych;kandydat nie może być prawomocnie skazany za przestępstwa umyślne;stan zdrowia pozwalający na zatrudnienie na określonym stanowisku;sumienność i dokładność; mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.Wymagane dokumenty i oświadczenia:Kandydaci obowiązani są przedłożyć następujące dokumenty i oświadczenia:życiorys (CV);list motywacyjny;kserokopie dokumentów potwierdzających wykształcenie;kserokopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe;kserokopie innych dokumentów o posiadanych kwalifikacjach i umiejętnościach;oświadczenie o posiadaniu pełnej zdolności do czynności prawnych, korzystaniu z pełni praw publicznych oraz o niekaralności za przestępstwa umyślne lub umyślne przestępstwa skarbowe.Wymagane dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, CV, powinny być opatrzone klauzulą: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych ( Dz. U. z 1997 r. Nr 133, poz. 883, z późn. zm.).Ofertę zawierającą wszystkie w/w dokumenty i oświadczenia należy składać na adres: Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP, ul. Narutowicza 4, 10-581 Olsztyn.Termin składania ofert upływa w dniu 23.09.2016 r.Kandydaci spełniający wymagania zostaną zakwalifikowani do rozmów kwalifikacyjnych.
Warmińsko-Mazurska Wojewódzka Komenda OHP w Olsztynie - 2016-09-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obróbka artykułów spozywczych, przygotowanie potraw i napojów, obsługa narzędzi kucharskich, utrzymanie czystości na stanowisku pracy itp.
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Lubań (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, stałe utrzymywanie porządku w kuchni, utrzymywanie w czystości sprzętu kuchennego
Dom Pomocy Społecznej w Zduńskiej Woli - 2018-09-04 - Zduńska Wola (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg receptur kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, odczytywanie tradycyjnych receptur w języku ukraińskim i rosyjskim
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Koordynowanie działań pracy w kuchni. Samodzielne sporządzanie potraw różnymi technikami i metodami.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Korfantów (opolskie)
wybór naczyń, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, racjonalne zarządzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, rozdzielanie i nadzór nad przygotowaniem dań
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja "KWADRANS" - 2019-03-05 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej żywności, porcjowanie żywności, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków.
2 Wojskowy Oddzial Gospodarczy we Wrocławiu - 2017-01-03 - Oleśnica (dolnośląskie)
(do przyuczenia)
Bar " U FRANKA " Franciszek Żak - 2018-12-04 - Gostyń (wielkopolskie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJPRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA I SERWOWANIA POTRAW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOPRACA W GODZINACH: 07:00-22:00
XO BURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, wykonywanie czynności zgodnie z harmonogramem pracy w kuchni
kontakt przez OHP - 2018-10-11 - Janowiec Wielkopolski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków wietnamskich, sporządzanie zamówień w hurtownii wietnamskiej, obróbka wstępna półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
książeczka zdrowia
DOMINIA Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Zgodny
Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga - 2017-08-17 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
mycie posadzek, płytek, odkurzanie ścian i rur
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Praca w Pizzerii La Buffa.Samodzielne przygotowywanie dań z karty.Mile widziane 6-miesięczne doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.Dobra organizacja czasu pracy i umiejętność pracy w zespole. Dbałość o czystość i higienę na stanowisku pracy. Dbałość o produkty i sprzęt na miejscu pracy. Mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych (gotowość do jej wyrobienia).W wypadku posiadania udokumentowanego doświadczenia i umiejętności na stanowisku możliwa umowa o pracę.
MYŚLENICE SPORT ARENA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-08-21 - Myślenice (małopolskie)