KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Terminowe przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, przestrzeganie jakości i ilości wydanych posiłków, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.Zakres odpowiedzialności:Całokształt powierzonych obowiązków, ścisłe przestrzeganie wszystkich zarządzeń, instrukcji i poleceń otrzymywanych na bieżąco w czasie wykonywania obowiązków służbowych na zajmowanym stanowisku.
Data publikacji: 2016-04-26
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastów 17, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Terminowe przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, przestrzeganie jakości i ilości wydanych posiłków, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.Zakres odpowiedzialności:Całokształt powierzonych obowiązków, ścisłe przestrzeganie wszystkich zarządzeń, instrukcji i poleceń otrzymywanych na bieżąco w czasie wykonywania obowiązków służbowych na zajmowanym stanowisku.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania niezbędne: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, znajomość systemu HCCP, posiadanie aktualnej książeczki zdrowia, posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych i korzystane z pełni praw publicznych, obywatelstwo polskie, z zastrzeżeniem art. 11 ust. 2 i 3 ustawy o pracownikach samorządowych, nieposzlakowana opinia.Wymagania dodatkowe: Doświadczenie w zakładch zbiorowego żywienia - kucharz minimum 3 lata, komunikatywność, kultura osobista, systematyczność.
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Piastów 17, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
List motywacyjny, CV, kserokopie dyplomów potwierdzających wykształcenie, kserokopie świadectw pracy (z ostatnich 5 lat), kserokopie zaświadczeń o ukończonych kursach, szkoleniach, kopia dokumentu potwierdzającego obywatelstwo (dowodu osobistego lub paszportu), oświadczenie o niekaralności, oświadczenie o braku przeciwskazań zdrowotnych do wykonywania pracy, kwestionariusz osobowy dla osób ubiegających się o pracę.Proszę o umieszczenie w dokumentach aplikacyjnych następującej klauzuli:"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji" zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 poz. 883)Szczególowych informacji o stanowisku udziela P. Bogusław Szeffs - Dyrektor Domu Pomocy Społecznej w Bolesławcu ul. Piastów 17, tel. 75/6495900, Małgorzata Lehman - Inspektor do spraw kadr i administracji - te. 75/6495900Wymagane dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach z dopiskiem "nabór na stanowisko kucharz" w sekretariacie Domu Pomocy Społecznej w Bolesławcu przy ul. Piastów 17 lub pocztą na w/w adres w terminie do 02 maja 2016 r. do godziny 10.00 (liczy się data dostarczenia).Oferty które wpłyną po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane . Dokumenty aplikacyjne kandydatów nie spełniających wymogów zostaną protokolarnie zniszczone.Kandydat spełniający wymagania, zostanie zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną, w trakcie której należy przedstawić oryginały wymaganych dokumentów.O terminie i miejscu rozmowy kandydaci zostaną zawiadomieni telefonicznie.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 08.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.04.2016
Data dodania oferty pracy: 26.04.2016
Oferta pracy ważna do: 02.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw zgodnie z recepturą,obsługa klientów (sprzedaż)
Fundacja ŻAK UWM - 2016-01-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań z kuchni polskiej, dbanie o ład i porządek nastanowisku pracy
"SOLEY-ARECA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-04 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Paweł Ordon Usługi Cateringowe - 2017-07-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2017-03-08 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Sporzadzenie róznego rodzaju potraw, napojów, cist i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Obliczanie wartości odżywczej potraw. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Wykończenie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
właściwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowaniu według niego posiłków, sporządzanie posiłków w wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawania posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartoscią, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, natychmiastowe zgłaszanie intendentowi powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, mozliwość uczestniczenia w zakupach wyposażenia kuchni, codzienne pobieranie prób żywieniowych i właściwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wpływające na podniesienie jakości prac placówki
Szkoła Podstawowa Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. Kornela Makuszyńskiego - 2017-08-01 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Browina (kujawsko-pomorskie)
Obsługa plotera. Edycja i przygotowanie programu do pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Łęki Strzyżowskie (podkarpackie)
-przygotowywanie posiłków a la carte (kuchnia regionalna)-doświadczenie w przygotowaniu i gotowaniu dań z produktów świeżych
Gasthaus & Pension am Kurfürstendamm KG - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów
OŚRODEK ALZHEIMEROWSKI sp. z o.o. - 2018-07-09 - Ścinawa (dolnośląskie)
wykształcenie zawodowe - kucharzprzygotowywanie posiłków2 zmiany: 6-14, 10-18
Dom Pomocy Społecznej w Psarach - 2018-07-23 - Psary (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i dań śniadaniowych, miejsce wykonywania pracy- Hotel Sadova- Gdańsk
SADOWA Sp. zo.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z aktualną kartą. Przygotowanie potraw z zakresu kuchni śródzmienomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej
RED LINE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie lokalu w czystości
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw wg. różnych technik kulinarnych, obróbka wstępna, zasadnicza, wykańczanie potraw, dekorowanie i estetyczne wydawanie.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Brzyście (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-02-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków i dbanie o czystość na stanowisku pracy.Praca na czas określony: 3 lata 18/06/2018 do 17/06/2021.Godzina dyspozycyjności: 8-18 (dwie zmiany: 8-16 lub 10-18).Sala G
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Smażenie ryb, przygotowywanie posiłków rybnych, sałatek, garmaż rybny.
KOZŁOWSKA BERNADETA BAR GASTRONOMICZNY „ TO-TU ” SMAŻALNIA - 2016-01-20 - Hel (pomorskie)
przygotowywanie posiłków - catering, przygotowywanie imprez okolicznościowych, praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Restauracja Marysieńka Maria Mleczak - 2017-05-27 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
realizacja zamówień spływajacych do kuchni, nadzór nad innymi pracownikami
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-01-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość kuchnii
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łopatno (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę od 7-15, 12-20, również w weekendy w Ustroniu Morskim.
P.T. Ewa - 2017-02-07 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy, obsługa klienta, dbanie o porządek w lokalu.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Konopiska (śląskie)
-przygotowywanie dań z menu dla gości restauracji-umiejętność przygotowania imprez okolicznościowych-współprowadzenie HCCP i DPH-sporządzanie listy zaopatrzenia-zachowanie higieny i czystości na stanowisku pracy
PPHU WALDI - 2016-01-21 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie potraw i wydawanie, nadzór nad pomocą kuchenną
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Głodowo (warmińsko-mazurskie)