KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy Szkoła Podstawowa Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. Kornela Makuszyńskiego
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 520 PLN
Zakres obowiązków: właściwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowaniu według niego posiłków, sporządzanie posiłków w wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawania posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartoscią, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, natychmiastowe zgłaszanie intendentowi powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, mozliwość uczestniczenia w zakupach wyposażenia kuchni, codzienne pobieranie prób żywieniowych i właściwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wpływające na podniesienie jakości prac placówki
Data publikacji: 2017-08-01
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. Kornela Makuszyńskiego
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spawaczy 3D, 65-119 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
właściwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowaniu według niego posiłków, sporządzanie posiłków w wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawania posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartoscią, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, natychmiastowe zgłaszanie intendentowi powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, mozliwość uczestniczenia w zakupach wyposażenia kuchni, codzienne pobieranie prób żywieniowych i właściwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wpływające na podniesienie jakości prac placówki
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 520 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2520 zł brutto + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 520 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, wymagane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Szkoła Podstawowa Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. Kornela Makuszyńskiego
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Spawaczy 3D, 65-119 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Spawaczy
Numer budynku pracodawcy: 3D
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie różnego rodzaju potraw na zimno i na gorąco; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca na jedną zmianę (10.00-22.00) zgodnie z grafikiem, równoważny czas pracy- praca także w niedziele i święta; I umowa na czas próbny, następnie na czas nieokreślony;
KLG KAMILA LECH-GAJDA - 2018-02-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej. Umowa zlecenie, nie mniej niż 124 godziny w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
PW OAZA SIELUK PRZEMYSŁAW - 2018-03-19 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
montaż konstrukcji domów, dachów, zadaszeń
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Oborniki (wielkopolskie)
-przygotowanie posiłków -nadzór nad jakością zamówionej żywności -ustalanie karty dań -dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni -dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchniadres e:mail: parkowy.bar (at) interia.pl
"Bar Parkowy" Kościółek Halina - 2018-04-10 - Myślenice (małopolskie)
- przygotowywanie dań dla Gości zgodnie z przyjętymi recepturami- przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi- prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2017-03-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
Budowa przyłączy energetycznych, linii niskiego i średniego napięcia, napowietrznych i kablowych. Praca w Kańczudze i okolicy
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Kańczuga (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w tym diety. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, stołówki, zaplecza, gotowanie dla 101 osób. Praca według grafiku, 6.30-14.30, 11.30-19.00+ weekendy+ święta
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2016-03-15 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem kucharz
SORENO Alina Maciejewska - 2018-07-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obsługa klientów pizzeri.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-07-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
UNIWERSUM S.C. Z. Osojca A.Sałapa - 2016-04-26 - Tarłów (świętokrzyskie)
wg stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-28 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni tajskiej,- opracowywanie menu i receptur nowych dań,- organizacja i nadzór nad pracą w kuchni,- szkolenie pracowników do pomocy kuchennej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-02-25 - Jantar (pomorskie)
malowanie, szpachlowanie, tynkowanie, glazurnictwo
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dokumentacji projektowejKoordynacja dzialań na etapie realizacji projektuKontrola ralizacji harmonogramu
PW Krystian Sp. z o.o. - 2018-02-26 - Przysucha (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie posiłków. Śniadań, bankietów, imprez okolicznościowych.Umowa zlecenie na okres próbny - docelowo umowa na stałe.
DWP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-09 - Lublin (lubelskie)
Obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Zieleniewo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Częstochowa (śląskie)
brak
Przedszkole Niepubliczne "Magdalenka" - 2017-07-21 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-06-14 - Rzeszów (podkarpackie)
-
SIWA CZAPLA Joanna Wis, Krystyna Rosłan, Rafał Wis; s.c. - 2017-03-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
-Kontakt telefoniczny 667-654-800
PPU RENPOL RENATA CZAPIEWSKA - 2016-01-08 - Tczew (pomorskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-09-17 - Mielno (zachodniopomorskie)
Gotowanie i wydawanie dań kuchni wegańskiej, roślinnej; utrzymywanie porządku na stanowisku pracy. Umowa o prace na czas określony. 1/2 etatu. jedna zmiana: 8:00-12:00, od poniedziałku do piątku. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw oraz ich pakowamnie w celu magazynowania, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, wydawanie posiłków. Wymagania: dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, wysoka kultura osobista, dokładność, staranność, rzetelność, doświadczenie na stanowisku kucharza, kreatywność. Rodzaj umowy - umowa zlecenie.
Gastro serwis Damian Komor - 2017-06-19 - Reda (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Osoby zaintersowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-10 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami.
"DWÓR ELIZY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-16 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
-umowa na zastępstwo
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 60 IM. HUBERTA WAGNERA Z ODDZIAŁAMI SPORTOWYMI I MISTRZOSTWA SPORTOWEGO - 2018-09-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)