KUCHARZ Długopole-Zdrój oferta pracy "DWÓR ELIZY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami.
Data publikacji: 2019-01-16
Lokalizacja: Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: "DWÓR ELIZY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 22, 57-500 Długopole-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Długopole-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
"DWÓR ELIZY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 22, 57-500 Długopole-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Bystrzyca Kłodzka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Długopole-Zdrój
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Profil działalności pracodawcy:
usługi hotelarskie,odnowa biologiczna,SPA, masaże wypoczynek,gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2019
Oferta pracy ważna do: 15.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie, przyrządzanie posiłków. Praca w trybie godzinowym.
KATARZYNA STANEK-KOZŁOWSKA by the way... restauracja - 2017-06-10 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań z gotowych półproduktów.
Głodny Turek Adrian Ruta - 2017-08-10 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiemWynagrodzenie 2100 zł brutto wzwyż w zależności od posiadanych kwalifikacji i umiejętnościZmianowość: dwie zmiany do uzgodnienie zgodnie z grafikiem
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2018-10-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie razem z intendentem jadłospisu, dbanie o stan magazynu żywieniowego, przygotowanie posiłków. Kandydat zostanie na kilka miesiecy zatrudniony jako pomoc kuchenna, od września 2019r. zostanie kucharzem. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 348 24 61, osobisty.
Przedszkole nr 27 Skrzaty - 2019-02-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
Jacek Demiańczuk WYNAJEM, KATERING, GASTRONOMIA "POD ŻABĄ" - 2016-09-06 - Lubin (dolnośląskie)
naprawa autobusów
TRANS-ZYG Kowalski Zygmunt - 2017-01-30 - Grodziec Mały (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i śląskiej
WIEJSKA CHATKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-14 - Katowice (śląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69.
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-12-17 - Tczew (pomorskie)
Wg. stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe Dukat Medical Spa Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Dąbki (zachodniopomorskie)
wg.stanowiska
Restauracja "Ruta" Waldemar Pieczulis - 2017-08-24 - Puńsk (podlaskie)
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej. Zamawianie i odbiór produktów, chemii. Czyszczenie kuchni i innych pomieszczeń.
SVD SERVICE Sp.z.o.o. - 2017-03-27 - Sopot (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie terenu pod budowę, układanie kostki brukowej, układanie granitu; WYMAGANIA: wykształcenie min. zawodowe, umiejętność układania kostki brukowej i granitu, prawo jazdy kat. B, mile widziane uprawnienia kop-ład; MIEJSCE PRACY: wg. zlecenia pracodawcy
GRAN-TOR Tomasz Raj - 2018-01-16 - Babienica (śląskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2018-01-15 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji, dbałość o estetykę potraw, przygotowywanie posiłków hotelowych, utrzymanie porządku w miejscu pracy.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14,14-22 w Kołobrzegu.
Hotel Wellness "proVita" Agnieszka Trafas - 2017-03-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
tynkowanie,wykonywanie okładzin ściennych,wykonywanie remontów
DR INŻ.ROMAN MARTYNA LABORATORIUM "LRM" - 2018-06-15 - Kraków (małopolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej w/g oryginalnych receptur od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla 10 osób
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Przemyśl (podkarpackie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2019-07-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw, organizacja bankietów, planowanie gospodarki magazynowej.
kontakt przez OHP - 2016-03-15 - Wapowce (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
sprzadzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet (korzystanie z przepisów kulinarnych innych państw), przygotowywanie menu w przypadku spotkań biznesowych z klientami obcojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Biała Podlaska (lubelskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dań
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2016-04-18 - Zaścianki (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klienta, metkowanie, układanie towaru, ekspozycja towaru.
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Zamość (lubelskie)
-
Ośrodek Wczasowy Sp z o.o. "SOLAR" - 2017-05-08 - Pustkowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywnie dań ciepłych w stołówce pracowniczej.Sala G
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2018-06-25 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej i marokańskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Radom (mazowieckie)