KUCHARZ S臋kocin Stary oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie potraw w 偶ywieniu zbiorowym dla 400 os贸b, obiady, przygotowanie przek膮sek, deser贸w, brunch, pe艂na gama 偶ywieniowa przy przeprowadzanych szkoleniach, przyj臋ciach okoliczno艣ciowych, weselach. Praca na pe艂ny etat od poniedzialku do niedzieli w godzinach 5-13, 13-22.
Data publikacji: 2016-11-04
Lokalizacja: S臋kocin Stary (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:S臋kocin Stary, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie potraw w 偶ywieniu zbiorowym dla 400 os贸b, obiady, przygotowanie przek膮sek, deser贸w, brunch, pe艂na gama 偶ywieniowa przy przeprowadzanych szkoleniach, przyj臋ciach okoliczno艣ciowych, weselach. Praca na pe艂ny etat od poniedzialku do niedzieli w godzinach 5-13, 13-22.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S臋kocin Stary
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pruszkowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.11.2016
Data zako艅czenia pracy: 09.11.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne- technolog 偶ywnienia, 1 rok sta偶u pracy w du偶ym hotelu, 偶ywienie hotelowe i okoliczno艣ciowe, badania epidemiologiczne- aktualne, rekomendacje od poprzedniego pracodawcy, przygotowywanie da艅 jarskich i kuchni kresowej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Drzyma艂y 30, 05-800 Pruszk贸w, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pruszk贸w
Ulica pracodawcy: Drzyma艂y
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posi艂k贸w (艣mniadania, obiady, kolacje) wed艂ug receptur. Praca zmianowa w godz. 6.00 - 20.00 od poniedzia艂ku do niedzieli w Jaworzu. PRACA SEZONOWA, DO KO艃CA WRZE艢NIA 2016 R.
VILLA BARBARA - CENTRUM ZDROWIA I REHABILITACJI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-27 - Jaworze (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
MEDIMA Sp. z o. o. - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
"STARA SZKO艁A" S.C. Tomasz Kowalski i Seweryn Kami艅ski - 2015-12-11 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie da艅, obs艂uga klienta, utrzymanie czysto艣ci
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-04-28 - Baboszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie 偶ywno艣ci g艂贸wnie z zakresu da艅 zimnych, przek膮sek oraz wyrob贸w cukierniczych. Istotna na w/w stanowisku jest pomys艂owo艣膰 w przygotowywaniu prezentacji da艅 zgodnie z normami jako艣ci obowi膮zuj膮cymi w hotelu jak r贸wnie偶 opieka i kontrola sprz臋tu kuchennego, oraz terminowe wykorzystywanie zasob贸w kuchennych.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-05 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie sa艂atek, past, sma偶enie mi臋s i ryb.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Ku藕nica (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu kebab, hamburger-fast food. Przygotowywanie sur贸wek, sprzatanie, zmywanie, obs艂uga kasy fiskalnej.
Przedsiebiorstwo us艂ugowo-handlowe Agnieszka Chlibiuk - 2016-04-27 - Parczew (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
"Vabank" Jaros艂aw Kotulski - 2018-05-10 - Kutno (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Radomsko (艂贸dzkie)
Obr贸bka wst臋pna produkt贸w, przygotowywanie potraw i napoj贸w wg opracowanego menu, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci
"TOSCANA" Piotr Sikora - 2016-08-23 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Radomsko (艂贸dzkie)
sporz膮dzenie potraw kuchni polskiej i w艂oskiejwydawanie posi艂k贸wutrzymywanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Wis艂a (艣l膮skie)
wyr贸b pizzy i dow贸z do klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - 艁a艅cut (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"FRANGOS" Kamil Pianko - 2018-01-04 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napoj贸w, i p贸艂produkt贸w kulinarnych. Obs艂uga narz臋dzi i sprz臋tu stosowanego w gastronomii, ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
Wykszta艂cenie zawodowe mile widziane; min. roczne do艣wiadczenie zawodowe; ksi膮偶eczka sanitarno epidemiologiczna; zakres obowi膮zk贸w: produkcja obiad贸w w restauracji pracowniczej; umowa o prac臋 lub ew. um. zlecenie; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
COMPASS GROUP POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-17 - Gliwice (艣l膮skie)
Rozwo偶enie towar贸w, odbi贸r dostaw, praca z dokumentami (faktura, pragon, WZ, MM).
F.P.H.U. Green Pack Tadeusz Szymanek - 2016-06-16 - Wierzchowisko (艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Radom (mazowieckie)
do uzgodnienia z pracodawc膮
WS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 obiadowych kuchni polskiej
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWE "KALAFA" KATARZYNA FALKOWSKA - 2017-04-10 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw ciep艂ych i zimnych. Praca w godzinach 6.00-14.00, 7.00-15.00, 10.00-18.00, 8.00-16.00, 11.00-19.00, 12.00-20.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - 艢rem (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo OVUM Sobczyk Maciej Drawsko Pom. - 2018-03-15 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
wypiek, sprzeda偶, dow贸z pizzy do klient贸w
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Us艂ugowa Jaszczyk Wies艂aw - 2017-09-06 - Wr臋czyca Wielka (艣l膮skie)
Spr膮atanie pokoi pod nieobecno艣膰 go艣ci, dostarczanie po艣cieli, 艣rodk贸w czysto艣ci, wymiana po艣cieli, odkurzanie.
KOZI GR脫D Jolanta K膮kol - 2017-10-19 - Pomlewo (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 wed艂ug receptur.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Fostakowski Stanis艂aw - 2017-08-16 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych i garma偶eryjnych (kopalnia Borynia -sto艂贸wka)i.
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Sp贸艂ka Jawna - 2018-05-11 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
praca na kuchni
Vulcano Rado艅 Lena - 2016-05-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)