KUCHARZ (K/M) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (K/M)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2017-03-03
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Praca w godzinach 10-22, r贸wnowa偶ny system czasu pracy
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (K/M)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.03.2017
Data zako艅czenia pracy: 16.09.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie, roczne do艣wiadczenie pracy w zawodzie, umiej臋tno艣ci: przyrz膮dzania i serwowania potraw zgodnie z recepturami w spos贸b estetyczny, praca z zachowaniem wymog贸w sanitarnych i zasad BHP, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, pracowito艣膰, dyspozycyjno艣膰. Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie i serwowanie potraw i napoj贸w zgodnie z recepturami w spos贸b estetyczny, 艂膮czenie sk艂adnik贸w aby ich warto艣膰 od偶ywcza by艂a jak najwy偶sza, odpowiednie przechowywanie produkt贸w i zabezpieczenie ich przed zepsuciem, praca z zachowaniem wymog贸w sanitarnych i zasad BHP. PRaca w systemie r贸wnowa偶nych norm czasu pracy (do 12 godz. dziennie), pracowito艣膰, dyspozycyjno艣膰, sumienno艣膰, dobra organizacja pracy. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, praca w godzinach 10-22.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 10.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 13.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharzpraca i kontakt : Karczma Polska ul. Partyzant贸w 2 praca na dwie zmiany:8.00-16.0014.00-22.00za pracuj膮ce soboty i niedziele przys艂uguj膮 dni wolne.
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie surowca do obr贸bki, obs艂uga urz膮dze艅 produkcyjnych kuchennych, przygotowanie da艅 w kuchni polskiej, kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie da艅 obiadowych od surowca, produkcja pierog贸w, krokiet贸w, klusek i innych wyrob贸w garma偶eryjnych, prace porz膮dkowe w miejscu pracy, pakowanie da艅.Obs艂uda pieca konwekcyjno-parowego, praca w dw贸ch miejscach produkcji:Nowa S贸l, Nowe 呕abno.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-07-12 - Ba偶anowice (艣l膮skie)
obr贸bka mi臋sa (drobiu), obs艂uga maszyny do obierania ziemniak贸w, dow贸z gotowych da艅 do klienta
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
wykszta艂cenie 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, sta偶 pracy 2 lata na w/w stanowisku, przygotowywanie menu, da艅 z menu
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Koby艂ka (mazowieckie)
Kuchnia ameryka艅ska, obrobka, przyrz膮dzanie potraw, dbanie o stanowisko pracy, samodzielno艣膰 w podejmowaniu decyzji w tworzeniu menu. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca jednozmianowa: 8:00-16:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
organizacja pracy na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
BADI Sp. z o. o. - 2016-08-18 - Zielona G贸ra (lubuskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umow臋 na czas okre艣lony, proponowany okres zatrudnienia - 3 lataoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie zdrowych i higienicznych posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywieniowymi, porcjowanie posi艂k贸w dla dzieci, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w BHP, P.PO呕, higieniczno-sanitarnych, mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchnnego zgodnie z obowi膮zuj膮c膮 instrukcj膮, wsp贸艂praca z dyrektorem szko艂y, szefem kuchni, pozosta艂ym personelem, intendentempraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca jednozmianowaoferta dost臋pna w sali G
Szko艂a Podstawowa w Dobrzykowicach - 2017-11-21 - Dobrzykowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w, prcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porzadku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
Gminna Sp贸艂dzielnia "SCh" Strzy偶贸w - 2016-10-13 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
refundacja koszt贸w wyposa偶enia/doposa偶enia stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Karlino (zachodniopomorskie)
gotowanie / wykonywanie potraw kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie zam贸wionych da艅
P.H.U. "TROJA" Adrian Osicki - 2017-03-14 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym menu
APT TIME SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-13 - Zielona G贸ra (lubuskie)
rozprowadzanie instalacji elektrycznej i monta偶 skrzynki elektrycznej
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Piaseczno (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Kombud Invest sp贸艂ka z o.o OSW "Galicja" - 2017-10-12 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
czesanie damskie/m臋skie,strzy偶enie, malowanie w艂os贸w,艣cinanie,przed艂u偶anie w艂os贸w
ZAK艁AD PRACY CHRONIONEJ ZAK艁AD STOLARSKI WIES艁AW TA艃SKI - 2015-12-02 - Ostrzeszewo (warmi艅sko-mazurskie)
Istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia. Mile widziane do艣wiadczenie. Wymagane zdolno艣ci manualne. Osoby bez na艂og贸w.
MMS TEXTILES S.C. SYLWESTER OLCZAK, MARIUSZ WYSOCKI - 2016-03-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Roboty zbrojarskie i szalunkowe w oparciu o rysunki techniczne.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - P艂ock (mazowieckie)
Kucharz w barze mlecznym
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - I艂owa (lubuskie)
przygotowaniu procesu monta偶u instalacji i urz膮dze艅 wentylacyjnych i klimatyzacyji
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Boles艂aw (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALU GASTRONOMICZNYM PRACODAWCY;WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ
MOLO JAROS艁AW FIGIEL, 艁UKASZ JACKOWIAK SP脫艁KA CYWILNA - 2016-11-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw i napoj贸w, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga sprz臋tu do obr贸bki termicznejsta偶 w godz. 6-14
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, uk艂adanie menu, zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w, dbanie o nale偶yt膮 konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - 艁azy (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla funkcjonariuszy CSP (艣niadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Legionowo (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
AB Sp. j. WAC艁AW BARANOWSKI I WSP脫LNICY - 2018-03-06 - Tychy (艣l膮skie)