KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni regionalnej w tym wschodniej- przygotowywanie potraw dla różnych rodzajów diet
Data publikacji: 2018-07-31
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej w tym wschodniej- przygotowywanie potraw dla różnych rodzajów diet
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
WYMAGANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WSCHODNIEJ I ORYGINALNYCH PRZEPISÓW
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.07.2018
Oferta pracy ważna do: 14.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 31.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 31.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań obiadowych; ustalanie menu; obsługa urządzeń kuchennych
Motel "Za Miedzą" s.c. M.J., T.J., L.J. - 2016-10-24 - Chojęcin-Szum (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW I RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 DO 5 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO, J.HINDI
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygototwywanie posiłków
Mrozek Zbigniew Cafe Bar "Mustang" Usługi Transportowe - 2018-01-04 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wierzchosławice (małopolskie)
wykonywanie mebli drewnianych
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Masłów Pierwszy (świętokrzyskie)
kuchar/pomoc kuchenna/sprzedawca
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa Jureczka Marek - 2017-06-14 - Świerklany Dolne (śląskie)
praca w kuchni restauracji "Zajazd pod Zamkiem"
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, sporządzanie w języku np. nepalskim list potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, stały kontakt z obcojęzycznym zarządem
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Józefosław (mazowieckie)
gotowanie potraw indyjskich, obsługa pieca tandoor, przrygotowywanie chleba naan
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; miejsce wykonywania pracy: stołówka szkolna; umowa na 2 lata, godziny pracy: 7.00- 15.00; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto do uzgodnienia
FIRMA GASTRONOMICZNA Tadeusz Siagło - 2017-12-14 - Słupsk (pomorskie)
OBSŁUGA MASZYN SKRAWAJĄCYCH
PROMAX Sp. z o.o. - 2016-10-24 - Polkowice (dolnośląskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2017-05-10 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST , NAPOJÓW I DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH.
OMT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-09 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa; wynagrodzenie 2300,00 zł brutto
LARSEN S.C. - 2016-06-14 - Ustka (pomorskie)
obsługa klientów
STOKROTKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji z kuchnią ukraińską i białoruską
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Janczewice (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej. Ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne przygotowanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań typu fast food.Praca w godz. 15-21
SPORTA PUB WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE ZAMÓWIENIA MENU OKOLICZN., MENU SALA, WYDANIE DAŃ, ZŁOŻENIE DAŃWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KUCHARZ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MEKSYKAŃSKIEJ + SŁOWNICTWA MEKSYKAŃSKIEGO W ZAKRESIE KARTY MENU, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych. Estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych na przyjęcia okolicznościowe.
ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA - 2017-04-06 - Ostrzyce (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg zasad kuchni pakistańskiej (znajomość zazasd żywienia i produktów stosowanych w kuchni pakistańskiej), nadzorowanie pracy pomocy kucharza, nadzorowanie listy zakupów.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Legionowo (mazowieckie)
obróbka ręczna i maszynowa metalu; praca w godz. 7-15, kontakt telefoniczny i osobisty z pracodawcą w godz. 7-16
Fabryka Obrabiarek ACORN S.C. Ryszard Żołędziewski, Robert Żołędziewski - 2016-03-11 - Słupsk (pomorskie)
Zgodnie z umową. Praca w Ropczycach ul. Mickiewicza 22
INNEN Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Ropczyce (podkarpackie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw kuchni arabskiej ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów typowych dla tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Łódź (łódzkie)
nauczanie przedmiotowe
Stowarzyszenie EDUKATOR; Szkoła Podstawowa we Wnorach Kużelach - 2018-05-10 - Wnory-Kużele (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
PW KAŚKA DOMAGAŁA DANUTA - 2017-10-25 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)