KUCHARZ (J. ANGIELSKI, J. NEPALSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (J. ANGIELSKI, J. NEPALSKI)
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-07-01
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (J. ANGIELSKI, J. NEPALSKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.08.2016
Data zako艅czenia pracy: 14.08.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - s艂aby, w pi艣mie - s艂aby
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie - gastronomiczne; znajomo艣膰 kuchni nepalskiej i tajskiej; rok do艣wiadczenia zawodowego w kuchni nepalskiej i tajskiej; komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego oraz nepalskiego. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 gotowych w oparciu o tradycyjne receptury, przygotowywanie zup, przek膮sek zimnych i ciep艂ych, da艅 g艂贸wnych, sma偶onych makaron贸w, da艅 przyrz膮dzanych na parze oraz deser贸w, zamawianie towaru, sporz膮dzanie remanent贸w, dbanie o porz膮dek na swoim stanowisku pracy oraz wszelkie inne prace zlecane przez szefa kuchni.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 06.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.07.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w,
Pawe艂 Pruszak - 2018-08-23 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie zaj臋膰 z p rzedmiotu geografia
Publiczna Szko艂a Podstawowa w Budziskach - 2017-07-17 - Budziska (mazowieckie)
Wypiek pizzy
PPHU Dariusz Nici艅ski - 2016-06-07 - Kutno (艂贸dzkie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
-przygotowywanie potraw,-przygotowanie swojego miejsca pracy,-dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy,
FIRMA US艁UGOWA "TIME" KATARZYNA NALEWAJKO - 2016-03-15 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
gotowanie, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Pruszk贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZT膭 MATEUSZ CHO艁ODY - 2015-12-29 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw.
FIRMA GASTRONOMICZNA "SKORPION" s.c. Z. G膮dek, W. Czesak - 2017-02-23 - Grodkowice (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
BAR-RESTAURACJA "KRYJ脫WKA" TERESA DZIEDZIC - 2016-01-04 - Rzesz贸w (podkarpackie)
a. Nadz贸r nad dzia艂aniem i odpowiedzialno艣膰 za dzia艂anie kuchni i jako艣膰 produkt贸w w restauracji w czasie wyznaczonych przez SZEFA KUCHNI;b. Dba艂o艣膰 o prawid艂owe, zgodne z instrukcjami i w oparciu o wiadomo艣ci wyniesione ze szkolenia, przygotowywanie posi艂k贸w i produkt贸w dla Go艣ci i pracownik贸w;c. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i higien臋 w miejscu pracy i higien臋 osobist膮;d. Przestrzeganie norm ilo艣ciowych przy przygotowywaniu posi艂k贸w, tak aby koszty produkt贸w mie艣ci艂y si臋 w planowanym przedziale;e. Uzupe艂nianie zapas贸w surowc贸w na stanowisku pracy i rozliczanie si臋 z ich zu偶ycia;f. Praca przy przyjmowaniu dostaw;g. Utrzymywanie zastawy, naczy艅, sprz臋tu kuchennego, urz膮dze艅 i pomieszcze艅 restauracji oraz jej otoczenia w nale偶ytym porz膮dku;h. Przestrzeganie zasad BHP i ochrony przeciwpo偶arowej160 h pracy w miesi膮cudyspozycyjno艣膰 10:00-01:00Sala G
TOP TEN SP. z o.o. - 2017-11-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga klienta, os艂uga kasy fiskalnej, wyk艂adanie towaru.
Nasz-Sklep S.A - 2017-09-01 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie da艅 z p贸艂produkt贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, przyjmowanie zam贸wie艅 od klient贸w
Centrum Bezpiecze艅stwa Drogowego s.c. 艁ukasz Ciesi艅ski Wojciech Jakubowski - 2015-11-05 - Z艂awie艣 Wielka (kujawsko-pomorskie)
wg. potrzeb
Bar Restauracja " U Ch艂opa " Lucyna Gniecka i Przemys艂aw Gniecki - 2016-03-17 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, ustalenie karty da艅, nadz贸r nad jako艣cia zam贸wionej 偶ywno艣ci, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze. Znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i bhp. Znajomo艣c menu kuchni tureckiej. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie. Wykszta艂cenie gastronomiczne. Bieg艂a znajomo艣膰 j臋zyka rosyjskiego, j臋zyka angielskiego oraz mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka chi艅skiego.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Promna-Kolonia (mazowieckie)
sprzeda偶 kurczaka z ro偶na, frytek, zapiekanek
Gastronomia Aneta Domaga艂a - 2016-11-23 - 呕uromin (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w godz. 10-22 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla os贸b doje偶d偶aj膮cych. Dla os贸b z Ko艂obrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
S艂awomir Przybylski - 2016-05-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
wynagrodzenie 2000 z艂 brutto +premia do uzgodnienia, praca sezonowa
LARSEN S.C. - 2016-04-20 - Ustka (pomorskie)
Praca w kuchni, praca w godzinach 05.00-13.00
Aleksandra Kubiesa A&J - 2017-02-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
AGENCJA ZATRUDNIENIA WOSTOK ANNA GREJMAN PIEROGARNIA KARTUSKA ANNA GREJMAN - 2016-08-25 - Gda艅sk (pomorskie)
prace ciesielskie, praca na terenie 艢l膮ska
Zak艂ad Og贸lnobudowlany "WITEX" Robert Witek - 2017-08-22 - B臋dzin (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Sieradz (艂贸dzkie)
Oferta ze skierowaniem; charakterystyka pracy: przygotowywanie posi艂k贸w; praca co drugi dzie艅 w godzinach od 07.00 do 19.00, wykszta艂cenie gastronomiczne, do艣wiadczenie mile widziane
O艢RODEK REH.I OP.ZGR. SI脫STR 艢W. EL呕BIETY - 2018-05-10 - Wle艅 (dolno艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, praca na kuchni. tel. 501 684 422
Hotel-Restauracja-Bar "Pod Jask贸艂k膮", Tumlin - Osowa, ul. Sosnowa 56, Zagna艅sk - 2016-04-14 - Tumlin-Osowa (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 dla klient贸w restauracyjnych i kateringowych
OPUM CONSULTING MARTA MESZKO-ST臉PIE艃 - 2016-05-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IRENA SZCZYPA - 2017-02-21 - Pu艂awy (lubelskie)
prowadzenie ca艂ej kuchni; znajomo艣膰 przepis贸w i technologii kuchni ukrai艅skiej i ormia艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gliwice (艣l膮skie)
Wg stanowiska
PHU GASTRONOMICZNO-HOTELOWE Beata Kijowska - 2016-09-01 - Legnickie Pole (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej, turyst贸w, oraz na imprezy okoliczno艣ciowe. Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami.Dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produk贸w do przygotowywania posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania,odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno - higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produk贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO - 2017-07-04 - Krzy偶ewo (podlaskie)
praca na linii produkcyjnej
DONGSUNG POLAND Sp. z o.o. - 2016-10-26 - 呕ar贸w (dolno艣l膮skie)