KUCHARZ (DOPOSA呕ENIE) Katowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (DOPOSA呕ENIE)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 24 miesi膮ce. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesi臋cy.
Data publikacji: 2016-07-08
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 24 miesi膮ce. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesi臋cy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 24 miesi膮ce. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (DOPOSA呕ENIE)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.07.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesi臋cy.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Po艣piecha 14, 40-852 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt WY艁膭CZNIE telefoniczny w sprawie oferty pracy z PUP Katowice w godzinach: 14:00-15:30 lub osobisty w godzinach: 8:00-14:00. Prosimy NIE wysy艂a膰 CV lub 呕yciorys贸w na podany adres e-mail.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Po艣piecha
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: SPRZEDA呕 HURTOWA MI臉SA I WYROB脫W Z MI臉SA.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.07.2016
Data dodania oferty pracy: 07.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 06.08.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.07.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, da艅 - kuchnia domowa. Pierwsza umowa - o prac臋 na okres pr贸bny 1 m-膮c. Zmiany w zakresie pn. - pt. 08.00 - 20.00, sb. 08.00 - 17.00.
APETYT BAR JOLANTA STANKOWSKA - 2015-11-23 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"Dorada" Sp. z o.o. O艣rodek Wypoczynkowo-呕eglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2016-04-25 - Kal (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, utrzymanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni.
Warmax s.c., Anna Krech, Andrzej Krech - 2018-08-16 - Dobre Miasto (warmi艅sko-mazurskie)
zawarty w programie sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Tczew (pomorskie)
KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Katarzyna Cyza-Ga艂kowska CREATIV - 2018-03-14 - D臋bica (podkarpackie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Handel Artyku艂ami Przemys艂owymi Helena Niemczyk - 2016-10-27 - Le偶ajsk (podkarpackie)
spawanie element贸w
HYDROBUD IN呕YNIERIA 艢RODOWISKA Sp. z o. o. - 2017-06-07 - G贸ra (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-07-25 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz 艣niadaniowy - przygotowywanie 艣niada艅 Praca na jedn膮 zmian臋 06:00 do 14:00. Pierwsza umowa zlecenie, kolejna na czas okre艣lony.
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-11-24 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami.Dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produk贸w do przygotowywania posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania,odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno - higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produk贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO - 2017-08-04 - Krzy偶ewo (podlaskie)
pracownik biurowy
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Jankowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W WED艁UG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ Z ZASTOSOWANIEM METOD I TECHNIK ORAZ PRZYPRAW AZJATYCKICH, JAPO艃SKICH I TAJLANDZKICH.WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZWODOWE,CERTYFIKATY,UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA, KSI呕呕ECZKA ZDROWIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO I NIEMIECKIEGO .GODZINY PRACY OD 12-23.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, SERWOWANIE I OBS艁UGA KLIENT脫W, ZAMAWIANIE TOWAR脫W;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNEJ, DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU 6 MIESI臉CY
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Gr贸jec Wielki (wielkopolskie)
Sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕niczych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie pracy; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gospodarczej. Nadzorowanie bie偶膮cego zu偶ycia surowc贸w i p贸艂produkt贸w potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bie偶膮ce uzupe艂nianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
gotowanie posi艂k贸w, sporz膮dzanie listy zakup贸w , planownie pracy reszty personelu kuchennego , sprz膮tanie po posi艂kach
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Rzeczna (warmi艅sko-mazurskie)
wykszta艂cenie 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, sta偶 pracy 2 lata na w/w stanowisku, przygotowywanie menu, da艅 z menu
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Koby艂ka (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i i deser贸w z zakresu kuchni orientalnej g艂贸wnie egipskiej
ASSALA,Ilona Krawczyk-Noureldeen - 2016-02-19 - Otwock (mazowieckie)
Praca przy produkcji pizzy.
PP Polska Iwona Lackosz - 2016-01-12 - Krosno (podkarpackie)
przygotowanie potraw, dbanie o jako艣膰 na ka偶dym etapie produkcji, przestrzeanie zasad, procedur i standard贸w restauracji
Grupa 艁apaj Sp. z o.o. , Sp贸艂ka jawna - 2015-12-02 - Zawiercie (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie; do艣wiadczeniw zawodowe; aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; zakres obowi膮zk贸w: przyj臋cie towaru, obr贸bka wst臋pna surowca, produkcja posi艂k贸w (艣niadania, zupy, dania mi臋sne, bistro, jarskie, dietetyczne), dba艂o艣膰 o produkt, jako艣膰 , smak, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na terenie kuchni oraz restauracji, obs艂uga zlece艅 specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-19 - Gliwice (艣l膮skie)
prace produkcyjne
TERMET SA 艢wiebodzice - 2017-06-20 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
Zapoznanie z organizacj膮 pracy sekretariatu, obiegiem dokument贸w i przepisami w tym zakresieWykonywanie zarz膮dze艅Wprowadzanie danych dotycz膮cych spraw cywilnych do systemu komputerowegoSporz膮dzanie odpis贸w orzecze艅 Wype艂nianie druk贸w oraz wysy艂anie korespondencji
kontakt przez PUP - 2018-06-05 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kanonami kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Pu艂tusk (mazowieckie)
obs艂uga urz膮dze艅 elektryzcnych w kuchnitowaru, przygotowanie produkcji, obs艂uga kuchni( grill) w plenerze, obs艂uga go艣ci indywidualnych i korporacyjnych w plenerze- obcokrajowcy
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Mi臋kinia (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulei, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w i napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - P艂ock (mazowieckie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Wo藕niak - 2016-05-04 - Limanowa (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-03-04 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)