KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ I MAROKAŃSKIEJ. Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ I MAROKAŃSKIEJ.
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i marokańskiej.
Data publikacji: 2018-08-21
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i marokańskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ I MAROKAŃSKIEJ.
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
znajomość kuchni arabskiej (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Al. 3 Maja 36, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Al. 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.08.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; umiejętność pracy w zespole; dbanie o czystość pomieszczeń; przestrzeganie higieny osobistej;
Centrum Usług Opiekuńczych - 2018-08-20 - Zielona Góra (lubuskie)
Obsługa klienta, ekspozycja towarów, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia. Dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy.
FHU Tomasz Decyk " Delikatesy Centrum" - 2018-07-27 - Zwierzyniec (lubelskie)
Kucharz w restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w systemie II zmianowym w godz. 10.00-23.00
Pizzeria -Restauracja STRZECHA Dawid Ruliński - 2016-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-02-01 - Żelków (mazowieckie)
Kucharz
Belowska Maria - P.U.H. "MALTOMEX" - 2016-01-12 - Pionki (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh - 2015-12-15 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowtwanie potraw pod catering. Praca w Brzesku w godzinach 6:00-14:00 oraz 14:00-22:00
Firma Handlowo-Usługowa Pod Grunwaldem Kamil Cierniak - 2016-01-05 - Brzesko (małopolskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-06-10 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie większych imprez okolicznościowych; doświadczenie
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGUŚ STANISZCZE WIELKIE - 2016-03-16 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
gotowanie posiłków uzbeckich, ukraińskich, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Łomianki (mazowieckie)
ogólny zakres obowiązków funkcjonariusza Straży Granicznej określa Rozdział 11 ustawy o Straży Granicznej z dnia 12.10.1990 r. (Dz.U. z 2016 r., poz.1643 ze zm.)
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2018-01-02 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Zastępstwo za osobę przebywającą na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podległość służbowa: bezpośrednim przełożonym jest: kierownik gospodarczy, kierownik świetlicyZakres obowiązków wynikających z art. 100 Kodeksu pracy:§ 1. Pracownik jest obowiązany wykonywać pracę sumiennie i starannie oraz stosować się do poleceń przełożonych, które dotyczą pracy, jeżeli nie są one sprzeczne z przepisami prawa lub umową o pracę.§ 2. Pracownik jest obowiązany w szczególności:1) przestrzegać czasu pracy ustalonego w zakładzie pracy,2) przestrzegać regulaminu pracy i ustalonego w zakładzie pracy porządku,3) przestrzegać przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.
Szkoła Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszyńskiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
Produkcja potraw mięsnych, wydawanie posiłków.
CATERING - KARP Mirosława Karp - 2018-01-03 - Rogów (łódzkie)
prace ogólnobudowlane
IZOSERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-14 - Niemcy (Niemcy)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna, przygotowywanie potraw, ryb na parze, pieczenie ciasta w piecu konwekcyjno-parowym.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Sierakowice (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Zawiercie (śląskie)
zakres obowiązków kucharza
"HOTEL CESARSKI SPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-27 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z wcześniej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, smażenie.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykształcenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
wg stanowiska
"Młyn Gąsiorowo" Adrianna Machnacz - 2015-11-27 - Gąsiorowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA
PADAWA III GOLEMA DARIUSZ,GOLEMA EDWARD PAWEŁ,JUSZCZAK WALDEMAR,URBANIAK DARIUSZ,WECZER TOMASZ SPÓŁKA JAWNA - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sprzedaż bezpośrednia
kontakt przez OHP - 2017-03-16 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni staropolskiej.
Esentra Sp.z o.o - 2017-08-03 - Sopot (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań
GRAŻYNA TOMCZAK - 2018-07-09 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-01-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Zakopane (małopolskie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej według specjalnych receptur
King Food sp. z o.o. - 2016-10-18 - Gdańsk (pomorskie)
obróbka wstępna produktów:sortowanie, mycie, oczyszczanie, rozdrabnianie, gotowanie, smażenie, duszenie, pieczenie, dekorowanie potraw, wykonywanie prac porządkowych
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Bierutów (dolnośląskie)