KUCHARZ Chojnice oferta pracy Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiem
Data publikacji: 2015-12-15
Lokalizacja: Chojnice (pomorskie)
Pracodawca: Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sukienników 14, 89-600 Chojnice, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa na czas wyk. określonej pracy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chojnice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chojnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chojnice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: 104.2015.RM
Nazwa pracodawcy:
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy:
Sukienników 14, 89-600 Chojnice, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ,
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: chojnicki
Gmina pracodawcy: Chojnice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chojnice
Ulica pracodawcy: Sukienników
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy: restauracja, mała gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.12.2015
Oferta pracy ważna do: 14.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 15.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw według karty menu
Leszek Tomaszewski Zajazd Piastowski - 2017-03-23 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie potraw
ZDROJOWA HOTELS SP. Z O. O. - 2017-01-26 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Emerytów Placówka Pielęgnacyjno-Opiekuńcza Caritas Diecezji Tarnowskiej - 2017-06-22 - Tarnów (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Układanie, formowanie i wykonywanie połączeń elektrycznych i hydraulicznych w obrębie uzwojeń dużych maszyn elektrycznych.
SK-WORK sp. z o.o. - 2016-11-25 - Gdańsk (pomorskie)
Dzienna produkcja potraw.Wymagane średnie wykształcenie, 8 lat pracy, chęci do pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań i pizzy
Pizzeria Oaza Przemysław Sieluk - 2016-02-24 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
gastronomia/kucharzprzygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, opracowywanie kart menu.
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-05-14 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw z menu. Robienie pizzy. Utrzymanie porzątku na stanowisku pracy.
Bazylia i domowi styliści Paulina Czerwińska - 2018-03-27 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
obsługa klientów, sprzedaż asortymentu, przyjmowanie dostaw
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Turek (wielkopolskie)
praca w kuchni-pomoc kuchenna
RESTAURACJA ZŁOTY KLUB BOSMANA - 2018-05-17 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-07-13 - Rdzawka (małopolskie)
fizyczna ochrona mienia
ARGOS SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-10 - Chęciny (świętokrzyskie)
Według programu stażu. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku 7:00-15:00 lub od 10:00-18:00. Bar czynny dla klienta od 10:00-18:00, a praca w barze od godz. 6:00-18:00. Godziny pracy po odbytym stażu od poniedziałku do soboty 6:00-14:00 lub od 10:00-18:00 lub w/g potrzeb zakładu pracy w równoważnym systemie czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Bełchatów (łódzkie)
jw.
Przedszkole Nr 18 - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Boćki (podlaskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony (3l lata), praca na dwie zmiany w godzinach 10:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalsko-indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wg zawodu
IMBIS BAR 'SENATOR" s.j. Zofia Senator, Hubert Federowicz - 2016-05-27 - Łęknica (lubuskie)
murowanie ścian przygotowywanie zaprawyPRACA NA TERENIE RP
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-10-02 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowaywanie potraw śniadaniowych na ciepło i zimno zgodnie ze standardami hotelu, wykonywanie drobnych prac przygotowawczych do menu głównego, dbanie o czystość stanowiska pracy
HOTEL KRZYSKI W TARNOWIE EWA GABRYŚ - 2016-08-25 - Tarnów (małopolskie)
PROWADZENIE KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, USTALANIE MENU WG ZAMÓWIEŃ INDYWIDUALNYCH KLIENTÓW;WYMAGANIAZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU;
NOVA PRACA Sp.z o.o - 2018-01-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, miejsce pracy: Wrocław, ul. Mydlana,Oferta dostępna w sali G,Kontakt z pracodawcą - Urszula Pietruszczyk, tel.:223357683, e-mail: hr.fms.pl (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielna praca w kuchni
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2016-10-26 - Paary (lubelskie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej,- tworzenie nowych receptur,- dbanie o prawidłową pracę na kuchni
"IVES" Amarjeet Singh - 2018-08-23 - Zielonka (mazowieckie)
praca w gastronomii otwartej
IMPAL POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-02 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu z menu i na zamówienia indywidualne.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-10-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)