KUCHARZ Wólka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalsko-indyjskich
Data publikacji: 2017-11-09
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalsko-indyjskich
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.12.2017
Data zakończenia pracy: 05.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność przyrządzania potraw nepalsko-indyjskich
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2017
Oferta pracy ważna do: 23.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Brak danych
Lubuska Wojewódzka Komenda OHP - 2018-03-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Przygotowanie potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni. udzielanie informacji na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, nadzór nad jakością zamówionej żywności itp.
Grill Bar Pizzeria Salitos Rafał Ałulis - 2017-02-27 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności wykonywania potraw kuchni wietnamskiej; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, dań kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Lublin (lubelskie)
produkcja pieczywa
PIEKARNIA BIAŁY KRUK Sylwia i Paweł Dańko s.c. - 2016-09-06 - Września (wielkopolskie)
produkcja pieczywa
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W ZĄBKOWICACH ŚL. - 2017-09-11 - Ciepłowody (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, praca w godzinach 11.00 - 22.00
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-03-07 - Mokobody (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego oraz zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy, składanie zamówień
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-02-13 - Zygry (łódzkie)
Smażenie ryb, przygotowywanie posiłków rybnych, sałatek, garmaż rybny.
KOZŁOWSKA BERNADETA BAR GASTRONOMICZNY „ TO-TU ” SMAŻALNIA - 2016-01-20 - Hel (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-23.00, weekend do 01.00.
K&M INVEST S.C. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-01-12 - Siedlce (mazowieckie)
Praca na kuchni, obsługa konsumentów. Zatrudnienie od lipca, praca na dwie zmiany od 7.00 - 15.00 oraz od 14.00 - 22.00, również w dni wolne. Miejsce pracy Jeziorki.
ZAJAZD FLANKA REGINA STEPNOWSKA - 2018-06-27 - Jeziorki (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków
Aspen Sp. z o.o. - 2016-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej kuchni w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-02 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Łapy (podlaskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Szarów (małopolskie)
Przygotowanie dań mięsnych, obsługa sprzetów gastronomicznych, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy, przygotowanie zakąsek, wydawanie posiłków z kuchni, estetyka wydawania posiłków
F.H.U. "TOMAD" TOMASZ DZIERAN - 2017-09-08 - Turek (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Żuromin (mazowieckie)
Oferta dla osób, które ukończyły 50 roku życia, a nie ukończyłu 60 roku życia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: brak wymagań; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Gliwice (śląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-05-02 - Tuszyn (łódzkie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
jw
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, obsługa maszyn do obróbki mięs i warzyw, nakładanie i dekorowanie potraw80 h pracy w tygodniu dyspozycyjność 7 -11miejsce pracy: Wrocław, ul. Pieszasala G
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na linii produkcyjnej, kontrola jakości wyprodukowanych elementów , stosowanie się do przepisów i norm, dbanie o porządek na stanowisku pracy
Work Express Sp. z o. o. - 2016-03-14 - Gliwice (śląskie)
obsługa klientaobsługa kasy fiskalnejpozyskiwanie nowych klientównauka techniki sprzedaży wpływających na polepszenie kondycji firmyzapoznanie z menuobsługa maszyn przetwarzających warzywa i owoce
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Chorzów (śląskie)
Kierowanie autobusu oraz sprzedaż biletów
PRZEDSIĘBIORSTWO KOMUNIKACJI SAMOCHODOWEJ JASŁO S.A. - 2017-10-09 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa - 2015-12-02 - Świerklany Dolne (śląskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-06-09 - Zabrze (śląskie)
zgodnie z umowaALK.IRP.7146.101/14 (EFS)
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Świdnica (dolnośląskie)
Instalowanie i serwisowanie sieci telewizyjnej i internetowej.
RIPKOL MARCIN KĄKOL - 2017-06-08 - Sulejówek (mazowieckie)