KUCHARZ Warchały oferta pracy GRAŻYNA TOMCZAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań
Data publikacji: 2018-07-09
Lokalizacja: Warchały (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: GRAŻYNA TOMCZAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Brajnicka 1, 12-122 Warchały, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 13,70 zł brutto/ godzinę
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warchały
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczycieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jedwabno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: GRAŻYNA TOMCZAK
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Wincentego Pola 4, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV oraz skierowanie wydane przez Doradcę Klienta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycieński
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczytno
Ulica pracodawcy: Wincentego Pola
Numer budynku pracodawcy: 4
Nazwisko osoby zgłaszającej: Michał Soliwoda
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.07.2018
Data dodania oferty pracy: 09.07.2018
Oferta pracy ważna do: 08.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków: śniadanie, obiady, kolacje do wystawienia w bufecie
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. - 2018-08-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PROMOCJA PRODUKTÓW, UDZIAŁ W AKCJACH REKLAMOWYCH
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Wejherowo (pomorskie)
tankowanie paliwa na podjeździe i obsługa myjni
P.H.U."BARYŁKA"Jacek Sieradzki - 2016-08-23 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Praca w kuchni żywnienia zbiorowego: szpitale, szkoły, kantyny pracownicze.Praca od poniedziałku do piątku oraz jedna sobota w miesiącu, jedna zmiana w godz.: 7:00-15:00 (ewentualnie 5/6:00-14:00). Umowa zlecenie, wynagrodzenie od 2000 zł brutto.Praca w różnych lokalizacjach: ul. Zemska, Krzycka, Kamieńskiego, Biskupin, Leśnica Wrocław, Biskupice Podgórne.Informacja o ofercie w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie średnie; dokładność, zakres obowiązków do przedstawienia na rozmowie kwalifikacyjnej; dwie zmiany; umowa zlecenie przez 1-y miesiąc, potem umowa o pracę; miejsce pracy: Gliwice centrum;
"INTERPHARMA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-10 - Gliwice (śląskie)
wyroby garmażeryjne: pierogi, krokiety itd.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
1. Jan Gołębiewski - Handel Obwoźny i Stacjonarny 2. "Eden" Jan Gołębiewski - wspólnik Spółki Cywilnej - 2017-04-06 - Rajgród (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie od 10 zł/godz. netto - do ustalenia w zależności od kwalifikacji
Rybarczyk Arkadiusz F. H.U. Cafe "KAMELEON" - 2016-07-13 - Spytkowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Pracodawca zapewnia szkolenie.Obsługa klienta. Miejsce Pracy: Otmuchów oraz Paczków.
Pizzeria"Trattoria" Renata Sawicz-Jastrzębska - 2018-07-04 - Otmuchów (opolskie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych.
Niepubliczne Przedszkole Sióstr Urszulanek SJK im. św. Urszuli Ledóchowskiej - 2018-06-19 - Ozorków (łódzkie)
OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie dań typu fast-food, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wpsółpraca w zespole
Andrzej Wojtyła Usługi Gastronomiczne "Wypas" - 2018-05-07 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie i produkcja pizzy i innych dań z wykorzystaniem pieca do pizzy. Obsługa pieca, mieszalnika, szatkownicy
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ
MILMAS MIULENA MASUM - 2017-01-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
GOTOWANIE - KUCHNIA POLSKA
GOLDEN Sala Bankietowa Wioletta Kraus Radwanice - 2018-02-13 - Radwanice (dolnośląskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków wg receptur kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodnie z załączonym do wniosku Programen stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Rajcza (śląskie)
przygotowywanie dań wg. receptury azjatyckiej, arabskiej: falafel, samosa, kebab, masala chicken, chapat, nann, rotii, serwowanie potraw, pomoc przy tworzeniu menu, obróbka termiczna
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Głogów (dolnośląskie)
Prowadzenie zajęć logopedycznych indywidualnych i grupowych w przedszkolach na terenie Zamościa.
NowaMowa Angelika Procka - 2018-01-19 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie karty dań, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur składników
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej,
"IVES" Amarjeet Singh - 2017-07-31 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowywanie dań, ustalanie menu, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Roboty budowlane wewnątrz i na zewnątrz budynków: malowanie, wykończenie wnętrz, murowanie, tynkowanie, ocieplenia budynków.
ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY "TINBUD" S.C. ZBIGNIEW TROJANOWSKI, BOGUMIŁA TROJANOWSKA - 2017-10-18 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-05-09 - Katowice (śląskie)
sporządzanie potraw, ciast, napoi i deserów
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
rozcinanie bloków piłą
Zakład Przerobu Granitu FER GRANIT Danuta Mazur - 2017-05-25 - Rogoźnica (dolnośląskie)