KUCHARZ Nysa oferta pracy MRM Małgorzata Sawicka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków. Miejsce pracy Nysa i Regulice.
Data publikacji: 2018-10-12
Lokalizacja: Nysa (opolskie)
Pracodawca: MRM Małgorzata Sawicka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 32u/2, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Miejsce pracy Nysa i Regulice.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nysa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nysa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku pracy, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Nazwa pracodawcy: MRM Małgorzata Sawicka
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Adres pracodawcy:
Słowiańska 19, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: nyski
Gmina pracodawcy: Nysa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nysa
Ulica pracodawcy: Słowiańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy: CATERINGI, IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE, GASTRONOMIA
Nazwisko osoby zgłaszającej: Małgorzata Sawicka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.10.2018
Data dodania oferty pracy: 12.10.2018
Oferta pracy ważna do: 11.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych
Złoty Potok Resort Sp. z o.o. Leśna - 2016-03-18 - Złoty Potok (dolnośląskie)
Przygotowanie dań z karty menu obowiązującej w obiekcie.
Pałac Mierzęcin NOVOL SP. Z O.O. Spółka Komandytowa - 2016-08-25 - Mierzęcin (lubuskie)
Praca na maszynach szwalniczych przy szyciu odzieży roboczej.
ROBOD S.A. - 2016-12-20 - Gdańsk (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE - 2015-11-30 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw z zastosowaniem narzędzi i maszyn gastronomicznych zgodnie z przepisami BHP, dbanie o czystość i porządek.
Studio EFEKT s.c. W. i M. Kowal - 2016-04-25 - Okuninka (lubelskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych,
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-01-25 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu, wydawanie potraw, obsługa klienta, utrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków; umowa do końca października 2018 r. z możliwością przedłużenia
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-08-13 - Ustka (pomorskie)
Do uzgodnienia
Vesuvio-Gurgacz Roman - 2016-01-08 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posików rodem z Jemenu
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Radomsko (łódzkie)
składanie mebli rozkrój płyt obsługa maszyn
FIRMA WIELOBRANŻOWA "MEBLO-HURT" - Z.M. Z. TUSZYŃSKI - 2018-02-14 - Zagaj (łódzkie)
gotowanie i wydawanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiałków - dom przyjęć. Praca także w sobotę, niedzielę.
KRYPCZYK STEFAN - 2016-11-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wykonywanie zadań wynikających z organizacji pracy w przedszkolu
Przedszkole Artystyczno-Teatralne DOROTKA - 2017-08-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Wiejska Giełda Spółka z o.o. Pustelnik Jan - 2016-04-28 - Wisła Mała (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia. Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-09 - Ustka (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie dań ukraińskich
JANUSZ PARK - 2017-08-24 - Słubice (lubuskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie średnie (gastronomia), mile widziany staż pracy, zaangażowanie w pracę, dyspozycyjność, odporność na stres. Praca zmianowa (dwie zmiany). Pracodawca po okresie próbnym oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie określone zostało określone w stawce godzinowej. Sposób aplikowania: tel. 728-443-286 lub mailowo: paulina.gosz (at) hotelmistralsport.pl
Centrum Sportowo-Konferencyjne Gniewino Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Gniewino (pomorskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
COMO S.C. - 2016-11-25 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sprzątanie sal, toalet, pokoi, itp.
P.P.H.U. "Andrzejówka" Tomasz Świtoń - 2016-05-11 - Rybnica Leśna (dolnośląskie)
Praca od pon do ndz. w godzinach od 8.00 do 22.00 (praca na 1/2 lub 3/4 etatu).Jako Pracownik Gastronomii dokładasz wszelkich starań, by ludzie się uśmiechali. Twoim celem jest zapewnienie przyjemnej atmosfery i oferty jedzeniowej, której nie można się oprzeć. Oferowanie wyśmienitego, jakościowego jedzenia po najniższych cenach to zadanie Twoje i twoich współpracowników. Razem z nimi chcesz dać odwiedzającym „smakowity powód”, by wracali jeszcze wielokrotnie. Główne zadaniazapewnianie jakości, świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortymentu,podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami,wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską i uwagą,patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennyc
IKEA Retail Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Janki (mazowieckie)
Znajomość receptur i przypraw typowych dla kuchni ukraińskiej.Przygotowywanie dań wg receptur.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie
ELŻBIETA FILIPIAK CKDS - 2016-09-01 - Orla (wielkopolskie)
obróbka wstępna surowca, pomoc w przygotowywaniu dań obiadowych, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Dębica (podkarpackie)