KUCHARZ Złoty Potok oferta pracy Złoty Potok Resort Sp. z o.o. Leśna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Złoty Potok (dolnośląskie)
Pracodawca: Złoty Potok Resort Sp. z o.o. Leśna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-820 Złoty Potok 42, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złoty Potok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Leśna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Handel - książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie obojętne, książeczka sanepidowska, wymagane doświadczenie w pracy w kuchni
Nazwa pracodawcy: Złoty Potok Resort Sp. z o.o. Leśna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Adres pracodawcy:
59-820 Złoty Potok 42, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV - biuro (at) zlotypotkresort.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubański
Gmina pracodawcy: Leśna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złoty Potok
Numer budynku pracodawcy: 42
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.03.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań mięsnych, obsługa sprzętów gastronomicznych, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy, przygotowanie zakąsek, wydawanie posiłków z kuchni, dbanie o etetykę wydawanych posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie oraz produkcja dań, cateringu,obsługa cateringu oraz imprez masowych. Praca Poręba.
Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A. - 2017-03-06 - Poręba (małopolskie)
-
GAZ SERWIS JANUSZ IMIOŁCZYK - 2016-05-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2018-03-13 - Ignacówka (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYDAWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA MIEJSCA PRACY, ZAMAWIANE TOWARÓW.WYMAGANIA:-WYKSZTAŁCENIE ZASADNICZE, ZAWODOWE,- STAŻ PRACY MINIMUM 5 ROK,- KSIĄZECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH,
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Lipiany (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-03-08 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2016-09-02 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Wykształcenie w zawodzie oraz chęć do pracy, punktualność, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, zaangażowanie.
CULINARY STUDIO S.C. Aleksandra Dymel, Sabina Dymurski-Szczuka - 2017-11-24 - Racibórz (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Stare Pole (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów z karty (głównie smażenie świeżej ryby), utrzymywanie porządku w kuchni oraz lodówkach (praca: Tawerna Żeglarska)
ALEKSANDRA KOTELUK - 2016-04-14 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw dla gości, dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz restauracji.
Michał Paliwoda - 2016-12-07 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
PARAFIA RZYMSKOKATOLICKA w Choszcznie pw.Królowej Jadwigii - 2017-06-07 - Choszczno (zachodniopomorskie)
gotowanie, przygotowanie posiłków dla placówek opiekuńczych, pakowanie do transportu
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Chorzów (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiemWYNAGRODZENIE do uzgodnienia.Praca w systemie 1 dzień pracy 2 dni wolnego. Umowa na początek na okres próbny docelowo na stałe.Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-04-12 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Prace gastronomiczne w restauracji, przygotowywanie dań, zmywanie naczyń, obieranie warzyw, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
AMAZONKA - 2018-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2017-03-07 - Rzeszów (podkarpackie)
obieranie krojenie, sprawdzanie jakości dostaw, przygotowywanie surowców do obiadów.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Łódź (łódzkie)
cięcie listew drewnianych na żądaną długość. Struganie i klejenie listew
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Namysłów (opolskie)
- Przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Opatów (świętokrzyskie)
jw.
PREMIUM FOOD RESTAURANTS S.A. - 2018-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie od podstaw dań kuchni polskiej i włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kraków (małopolskie)
Staż dla osoby do 30 roku życia zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy, realizowany w ramach projektu "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz od 8 do 16.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni, sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, przygotowywanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań, uczestnictwo w przygotowywaniu jadłospisów,stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2017-05-15 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie potraw, głównie zup i mięs
Dussmann Polska Sp. zoo - 2016-06-28 - Józefów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
OFERTA KIEROWANA DO OSÓB PONIŻEJ 30 ROKU ŻYCIA, ZAREJESTROWANYCH W PUP NA DZIEŃ 17.07.2017, O USTALONYM II PROFILU POMOCYwykształcenie zawodowe2 zmiany: 9-17, 15-23wynagrodzenie: 2155 zł brutto
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Strzelce Wielkie (małopolskie)