KUCHARZ - PIZZER Łańcut oferta pracy "ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZER
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków (pizzy).
Data publikacji: 2015-11-30
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: "ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Podzwierzyniec 31, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków (pizzy).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziana znajomość języka angielskiego, zdyscyplinowanie, kultura osobista.
Nazwa pracodawcy:
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Podzwierzyniec 31, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Podzwierzyniec
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.11.2015
Data dodania oferty pracy: 06.11.2015
Oferta pracy ważna do: 11.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 06.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 06.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłów
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
gotowanie potraw według przepisu, wydawanie potraw, kontrola produktów, dbanie o czystość;
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2018-02-01 - Lublin (lubelskie)
profesjonalna obsługa bezpośrednia jak i telefoniczna klienta, sprawna obsługa komputera, umiejętność korzystania z kasy fiskalnej i terminala płatniczego, przyjmowanie gotówki, fakturowanie, znajomość usług i towarów w Zakładnie i umijętność ich wyceny, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Pszczyna (śląskie)
obsługa ładowarki jednonaczyniowej minimum kl. II (do 5m3)
KANS-POL Sp. z o.o. - 2015-11-30 - Płaza (małopolskie)
zgodny, praca w Grudziądzu CH Alfa
P.H.U. "AGAT" CIEŚLEWICZ EWELINA - 2016-08-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw zgodnie z przyjętymi recepturami kulinarnymi.
RSF Sp. z o.o. - 2017-06-29 - Kombornia (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
U Jędrusia Sp. zo.o. - 2016-05-17 - Wieliczka (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Leżajsk (podkarpackie)
doświadczenie mile widziane
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2017-01-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
JOLANTA BOTOREK -AKADEMIA SMAKU - 2016-05-20 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Gorlice (małopolskie)
kucharz
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2016-03-18 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni, utrzymywanie czystości, przestrzeganie HACCP
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Przyłęków (śląskie)
smażenie ryby, przyrządzanie potraw
Bar Cztery Pory Roku Joanna Andrys - 2016-05-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i organizacja gotowania.
Marek Kamiński Zajazd Tama Brodzka - 2016-05-06 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
samodzielna praca kucharza w restauracji, pomoc w utworzeniu i prowdzeniu kuchni reginalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Węgierska Górka (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni kambodżańskiej (khmerskiej)
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji. Praca w godzinach 13-21
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2017-06-21 - Opole (opolskie)
sporządzanie potraw kuchni ormiańskiej znajomość przepisów ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla 25-30 osób. Praca w Kozach od poniedziałku do niedzieli pod 10-11 godzin w systemie 3 dni pracy / 3 dni wolnego (według harmonogramu).
STOWARZYSZENIE POMOCY DZIECIOM I LUDZIOM STARSZYM"AID" - 2016-04-28 - Kozy (śląskie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-04-21 - Kościerzyna (pomorskie)
wyrabianie ciasta, przygotowywanie składników, pieczenie ciasta do pizzypraca na umowę zlecenie około 170 godzin w miesiący, dyspozycyjność w godzinach 11:00-24:00oferta dostępna w sali G
WOJCIECH FEDOROWICZ P.H.U. FED-DOR - 2017-12-08 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Ogonki (warmińsko-mazurskie)
Wymagane wykształcenie podstawowe lub zawodowe, dyspozycyjność. Stawka godzinowa, praca od 9:00 do 17:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub e-mailowy: jacekweglarzbck (at) onet.eu.
BESKIDZKIE CENTRUM KAPITAŁOWE JACEK WĘGLARZ - 2016-02-01 - Rybnik (śląskie)
przygotowanie 40000 sztuk pierogów - współpraca z pracownikami z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kościerzyna (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przytowywanie posiłków kuchni tureckiej, nadzór nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)