KUCHARZ Przyłęków oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni, utrzymywanie czystości, przestrzeganie HACCP
Data publikacji: 2017-12-18
Lokalizacja: Przyłęków (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Przyłęków, powiat: żywiecki, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni, utrzymywanie czystości, przestrzeganie HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przyłęków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz małej gastronomii
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Roczne doświadczenie zawodowe, dyplom kucharza, / ukończenie szkoły.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Adres pracodawcy:
Łączna 28, 34-300 Żywiec, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracodawcy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: żywiecki
Gmina pracodawcy: Żywiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żywiec
Ulica pracodawcy: Łączna
Numer budynku pracodawcy: 28
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.12.2017
Oferta pracy ważna do: 10.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-23; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16 po wcześniejszym umówieniu telefonicznym
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2017-08-23 - Słupsk (pomorskie)
Wyrób sushi
FoodCatering Restauracje i Eventy Piotr Sadowski - 2017-08-31 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków na sale.
Klaudia Podladowska - 2018-02-19 - Stary Dębsk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Przemyśl (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Starachowice (świętokrzyskie)
Obieranie owoców i warzyw, przygotowywanie surówek, sałatek, zmywanie naczyń, dekorowanie talerza
S.C. Elżbieta Czech, Teresa Wilk RESTAURACJA TADEUSZ - 2018-03-29 - Proszowice (małopolskie)
przygotowanie i gotowanie dań kuchni indyjskiej i arabskiej oraz surówek i sałatek ww. kuchni
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-06-10 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
SKLEP SPOŻYWCZO PRZEMYSŁOWY GRZYMSKA HENRYKA - 2015-12-01 - Niepruszewo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
PROMENADA Agnieszka Kiel - 2016-03-08 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
DANPUS Daniel Pustuła - 2018-03-23 - Maków Podhalański (małopolskie)
miejsce pracy : firma obsługująca Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00, wynagrodzenie 13,00 zł na godz.
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-05-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Czynności związane z załadunkiem i rozładunkiem kontenerów "na" oraz "z" samochodów/wagonów. Obsługa zleceń spedycyjnych i systemu awizacji. Opisywanie stanu technicznego kontenera przy przyjmowaniu kontenera na depot. Obsługa wózka jezdniowego podnośnikowego.
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Gdynia (pomorskie)
Prowadzenie rozmów handlowych z klientami z rynku wschodniego, aktywny udział w prowadzeniu negocjacji.Wykształcenie średnie. Doświadczenie zawodowe 2 lata. Znajomość języka rosyjskiego i ukraińskiego.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wołomin (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, OBSŁUGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI HINDUSKIEJ, MINIMUM 10 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Dostarczanie okien do klienta na terenie Europy Zachodniej.
Lubartowska Fabryka Okien i Drzwi FER-PLAST Sp. J. - 2017-10-17 - Lubartów (lubelskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-08-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań, nadzór nad pracą w kuchni
Ośrodek Wczasowy "JANTAR" Sp. z o.o. - 2019-02-18 - Jantar (pomorskie)
kucharzstaż w godz. 12-20, 13-21, również w niedzielę i święta
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 12-18 w Grzybowie, również w weekendy.
JADŁODAJNIA Anastazja Kędziora - 2017-07-25 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
koordynacja zespołem, zarzadzanie, przygotowywanie potraw, ustalanie menu, nadzór nad jakościai towarem, pilnowanie porządku i higieny. Wynagrodzenie 3000 zł plus premia. Wymagane wykształcenie zawodowe i doświadczenie w zawodzie. Mozliwość zakwaterowania.
Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka - 2017-01-20 - Łuknajno (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE, DAŃ Z KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ GOTOWANIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.PRACA W GODZINACH: 11:00-21:00
HUONG SEN VANG HOANG NGUYEN - 2018-03-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie obowiązków kucharza w restauracji hotelowej i przygotowywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Sygneczów (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków (kuchnia polska)
BAR "ALKA" MĄCZEWSKA ALICJA - 2016-04-06 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Pyskowice (śląskie)
wyrób pierogów i innych wyrobów garmażeryjnych, prace pomocnicze,zmywanie
domowe wyroby garmażeryjne u witkowskich sc - 2016-08-23 - Otwock Mały (mazowieckie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2015-12-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
obsługa kuchni; dbanie o czystość w kuchni; przyrzadzanie i wydawanie posiłków
M-AUTO Firma Handlowo - Usługowa Piotr Michalski - 2017-05-10 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)