KUCHARZ/PIZZER Maków Podhalański oferta pracy DANPUS Daniel Pustuła
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-03-23
Lokalizacja: Maków Podhalański (małopolskie)
Pracodawca: DANPUS Daniel Pustuła
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościelna 2, 34-220 Maków Podhalański, powiat: suski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Maków Podhalański
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: suski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Maków Podhalański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.03.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe mile widziane.
Nazwa pracodawcy: DANPUS Daniel Pustuła
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Adres pracodawcy:
Kościelna 2, 34-220 Maków Podhalański, powiat: suski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: suski
Gmina pracodawcy: Maków Podhalański
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Maków Podhalański
Ulica pracodawcy: Kościelna
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACEK URBAŃCZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR - 2017-02-22 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-18 - Zagórze (mazowieckie)
obowiazki ogólne
WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KRAŚNICA" - 2016-06-07 - Konin (wielkopolskie)
Doświadczenie w pracy w gastronomii,umiejętność wyrobu kebaba.Przygotowanie pizzy, kebaba, zapiekanek, hamburgerów,Indian curry i ryż.
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów.
OŚRODEK WCZASÓW RODZINNYCH UNIVERSAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-23 - Łazy (zachodniopomorskie)
Prace porządkowe
ST Sp. z o.o. - 2016-10-26 - Przemyśl (podkarpackie)
Praca w stołówce szkolnej (Nowa Huta)
JANUSZ GAJOCH F.H.U. FANTAZJA 1 - 2016-08-30 - Kraków (małopolskie)
przyrządzanie posiłków na imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Zaborze (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiejwysokość wynagrodzenia do uzgodnieniazagwarantowana miła atmosfera w pracy
GTPL Piotr Langierowicz - 2018-04-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2016-09-13 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa, konserwacja maszyn introligatorskich.
UDS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-17 - Nowy Kawęczyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków na podstawie wyznaczonych przepisów, wydawanie posiłków i organizacja pracy na stanowisku; dwie zmiany (9-23); kontakt z pracodawcą telefoniczny (10-18) oraz e-mailowy
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2015-12-01 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2017-02-10 - Wejherowo (pomorskie)
nauka obsługi maszyn szwalniczych, nauka szycia
"B & J ŁYSOŃ" Bogumiła, Jakub Łysoń Spółka Jawna - 2016-01-20 - Bielawa (dolnośląskie)
związany ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "B.J.B." Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Mścice (zachodniopomorskie)
Praca polega na przygotowywaniu posiłków szkolnych w stołówce szkolnej. Godziny pracy: 6.00- 14.00
Firma Garmażeryjna J (at) KUBEK - 2017-08-24 - Kobylnica (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-19 - Opole (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, organizacja imprez okolicznościowych, zamawianie towaru, wypełnianie dokumentacji HACCP. Praca w systemie na 2 dni pracy 2 dni wolne w godzinach od 12.00 do 22.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Zabrze (śląskie)
do uzgodnienia
Stacja Paliw ZAKOLE; SALON URODY Grażyna Orłowska,Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2016-04-15 - Rudna Mała (podkarpackie)
przygotowanie posiłków,stosowanie zasad higieny pracy,przestrzeganie standardów restauracji dot.przygotowania posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
Umiejętność zawodowego gotowania w oparciu o tradycyjne metody wykorzystywane w kuchni śródziemnomorskiej i kresowej z elementami kuchni gruzińskiej. Umiejętność wypieku pizzy na sposób tradycyjny, umowa zlecenie wraz ze składkami na ubezpieczenie społeczne, system czasu pracy zadaniowy, około 170 godzin w miesiącu, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
montaż elementów, lokalizowanie uszkodzeń, zabezpieczeń skutków awarii oraz eliminacja przyczyn awarii, utrzymanie w sprawności urządzeń pomocniczych, dbanie o porządek miejsca pracy, wykańczanie detali, wykonywanie poleceń przełożonych, praca na umowe zlecenia, liczba godzin pracy w miesiącu: 160, praca w przedziale czasowym od 8:00 do 16:00, miejsce wykonywania pracy: Wrocław, oferta dostępna w sali D
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Praszka (opolskie)
obsługa klientów, dbanie o estetyke asortymentu, prezentacja towaru, przestrzeganie regulaminu
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Czarny Dunajec (małopolskie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Góra (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Kraków (małopolskie)
kucharzpraca w godz 10-21- w systemie równoważnym
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2017-11-06 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Płońsk (mazowieckie)