KUCHARZ Soko艂贸w Podlaski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂贸w
Data publikacji: 2017-02-03
Lokalizacja: Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Soko艂贸w Podlaski, powiat: soko艂owski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Soko艂贸w Podlaski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: soko艂owski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.02.2017
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Soko艂owie Podlaskim
Adres pracodawcy:
Oleksiaka Wichury 3, 08-300 Soko艂贸w Podlaski, powiat: soko艂owski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: soko艂owski
Gmina pracodawcy: Soko艂贸w Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Soko艂贸w Podlaski
Ulica pracodawcy: Oleksiaka Wichury
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Soko艂owie Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi:obr贸bka wstepna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zam贸wienia, wycena posi艂k贸w itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA S膭DECKA - 2017-09-20 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
wg. stanowiska
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe Pawe艂 Leoniuk - 2016-10-21 - Widowo (podlaskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych
Krystyna 呕aczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKR臉CIE - 2017-04-07 - Jarogniewice (wielkopolskie)
ochrona przed kradzie偶膮 i w艂amaniem na terenie chronionego obiektu
kontakt przez OHP - 2017-11-15 - Warszawa (mazowieckie)
- praca w restauracji korea艅skiej, - gotowanie potraw korea艅skich, - kontakt z korea艅skim zarz膮dem sp贸lki. Praca w godz.: 8:00-12:00, 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHA艁 DOMBRZALSKI - 2018-01-24 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Informacja starosty
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Limanowa (ma艂opolskie)
praca zmianowa w kuchni, gotowanie posi艂k贸w i da艅 z karty
Piotr i Krystyna Bagi艅scy Sp贸艂ka Cywilna Pizzeria - Galeria Rozmarino - 2016-04-21 - Suwa艂ki (podlaskie)
Organizacja pracy kuchni, zarz膮dzanie personelem, przygotowanie karty menu, przygotowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych, promocji, wsp贸艂praca z managerami przy organizacji imprez, promocji, dob贸r produkt贸w, lista zakup贸w, wyb贸r dostawc贸w, analiza cen produkt贸w, kontrola jako艣ci, gramatury, food cost, straty.
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-09-04 - Che艂mek (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
Poznanie i nauka przygotowywania potraw, napoj贸w oraz wyrob贸w garma偶eryjnych, nauka i fachowa obs艂uga sprz臋tu u偶ywanego do sporzadzania potraw, pieczenie ciast. Sta偶 w godz. 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - P艂ock (mazowieckie)
wg.stanowiska
Anna Starnawska FHU "CICHY GAIK" - 2017-01-23 - Rataj贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie da艅 z karty menu
BARBARA BADORA PH "B-K" - 2016-09-06 - Wo藕niki (艣l膮skie)
do uzgodnienia
FIRMA BARTEK - 2016-12-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
drobne prace konserwatorskie, naprawy sprz臋tu, urz膮dze艅, zapewnienie terminowo艣ci przegl膮d贸w technicznych oraz kontrola parametr贸w eksploatacyjnych urz膮dze艅
"CARREFOUR POLSKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-21 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie. Praca w weekend
ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-07-18 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej. Dob贸r i obr贸bka surowc贸w do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Lubawka (dolno艣l膮skie)
Obowi膮zki wynikaj膮ce z pe艂nienia funkcji nauczyciela
Kolorowe Kredki Agnieszka Rozp臋dowska - 2016-08-17 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Tczew (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Ma艂a Gastronomia - 2016-05-11 - Ustka (pomorskie)
1. Przygotowywanie smacznych posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, gramatur膮 i liczb膮 os贸b zaprowiantowanych,2. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w zwi膮zanych z 偶ywieniem zbiorowym, 3. Prowadzenie podr臋cznego magazynu 偶ywno艣ciowego,3. Przyjmowanie produkt贸w z magazynu, kwitowanie ich odbioru i dbanie o ich racjonalne i terminowe zu偶ycie.
Centrum Administracyjne Nr 2 w 艁odzi - 2017-03-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw;
KRAJEWSKA TERESA FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA NOCLEGI - 2016-04-21 - Pie艅sk (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w z karty, posi艂k贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, da艅 cateringowych, pracodawca przyuczy do zawodu
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - 艢cinawa (dolno艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykszta艂cenie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafa艂 艢wierczek - 2016-06-22 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
XIII LICEUM OG脫LNOKSZTA艁C膭CE Z ODDZIA艁AMI DWUJ臉ZYCZNYMI - 2018-07-09 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w dla 30 wychowank贸w
Dom Dziecka im.Janusza KorczakaDar艂owo ,ul. Morska 78 - 2016-10-10 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
W艁ODZIMIERZ SOROCZY艃SKI RESTAURACJE - 2016-01-20 - Gda艅sk (pomorskie)