KUCHARZ Jarogniewice oferta pracy Krystyna 呕aczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKR臉CIE
![Najwi臋kszy wyb贸r odzie偶y](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 obiadowych
Data publikacji: 2017-04-07
Lokalizacja: Jarogniewice (wielkopolskie)
Pracodawca: Krystyna 呕aczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKR臉CIE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pozna艅ska 20A, 64-020 Jarogniewice, powiat: ko艣cia艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 obiadowych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jarogniewice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ko艣cia艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Czempi艅
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.04.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: osoba potrafi膮ca dobrze gotowa膰
Nazwa pracodawcy:
Krystyna 呕aczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKR臉CIE
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艣cianie
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 20A, 64-020 Jarogniewice, powiat: ko艣cia艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ko艣cia艅ski
Gmina pracodawcy: Czempi艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jarogniewice
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 20A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艣cianie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 28.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyjmowanie towar贸w do marketu, obs艂uga w贸zka wid艂owego. kontakt osobisty w godz. 7.00-17.00
Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp.k. - 2016-05-04 - Siedlce (mazowieckie)
Pryzgoowywanie da艅 typu fast food oraz prostych da艅 obiadowych. Praca wy艂膮cznie w pi膮tki i w soboty w godz. 20.00 - 04.00. Proponowane wynagrodzenie na wykonanie wszystkich zlece艅 w miesi膮cu: 500 -700 z艂 brutto.
SM TRADE 2010 SP. Z O.O. - 2016-08-11 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci
Zwi膮zek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2016-12-14 - August贸w (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Wyszkowie - 2016-04-18 - Wyszk贸w (mazowieckie)
-
DABROV P.H. KAZIMIERZ D膭BROWSKI - 2018-03-15 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
1. Supervise the reception areas, shipping and warehouses (45%)- Analysis throughout the day of the evolution and development of loading and unloading in advance in order to respect the timetable (windows) loading and unloading.- Comply with the schedule and plan the planned loading and unloading for the day and reinforce or shift resources and / or materials to streamline the process.- Support and clarification in case of doubt with regard to customer requirements, using if it is necessary to logistical protocols signed between the company and the customer.- Organization and holding of the annual inventory, giving solution to any errors or doubts surgam during this process with durability about 48 hours.2. Analysis, distribution and monitoring of loads daily planned (45%)- Track and monitor the shipping process loads for the day.- Direct contact with the customer following, in order to satisfy the daily customer orders.- Contact and visual monitoring the loading dock.- Ensure compliance with the targets set by the factory indicators. - The analysis of the points that could adversely affect the improvement of developments.3. Participation in logistics meetings (10%)- Meeting daily logistics for analysis of critical materials and references missing.- Meeting Improvement Plans with the aim to identify, reduce and manage the various types of warehouses and obsuletas parts.- Monitoring the progress of logistics processes and monthly indicators, supporting the information with no movements materials list in the last six months, and comparing with customer requests forecasts for the following three years.- Participation in a meeting to analyze ABC file, which is carried out the selection of the 10 most representative references and most significant value of the stock relative to daily customer orders, ensure and support stocks reduction teams in the reliability requirements demanded by customers.
Simoldes Plasticos Czech s.r.o. - 2018-07-31 - Czechy (Czechy)
Praca w kuchni jako kucharz, praca z osobami niepe艂nosprawnymi. Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych i da艅 cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Kontakt z pracodawc膮: telefoniczny w celu um贸wienia si臋 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 - tel.: 71 354 64 25. sala G
Wroc艂awski Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej - 2016-05-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w god. 7-15, 14-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 12-18, telefoniczny w godz. 9-18
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo- Handlowe "ADI" Gra偶yna Baranowska - 2016-05-09 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Zakopane (ma艂opolskie)
Wykonywanie pizzy.Mile widziane 6-miesi臋czne do艣wiadczenie zawodowe.Miejsce pracy: Pizzeria DIAVOLA
Restauracja "Pa艂acowa" Pawe艂 B臋艣 - 2016-07-28 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
1. SKLEP OG脫LNOSPO呕YWCZY BOGDAN WASILEWSKI;2. CAFE BAR MON BALZAC BOGDAN WASILEWSKI;3. KEBAB SERONA Bogdan Wasilewski; - 2017-08-16 - Gda艅sk (pomorskie)
ZGODNY ZE STANOWISKIEM PRACY; godz. pracy 7-15
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-12-29 - Boles艂awice (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji oraz na imprezy okoliczno艣ciowe.
JAKUBISZYN ZOFIA RESTAURACJA "MY艢LIBORZANKA" - 2017-11-23 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPO艁EM Gastronomiczna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2017-01-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
kucharz
tuniziana - 2017-12-19 - Kozienice (mazowieckie)
- Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy z karty , - -przygotowywanie wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych. - Dba艂o艣膰 o porz膮dek w strefie produkcyjnej i zapleczu kuchennym;
Maxxxim Polska Sp. z o.o. - 2018-01-15 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga klienta. Wydawanie towaru z magazynu.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
ZAJAZD POD D臉BAMI Grzegorz Switek, Piotr Meszek, Grzegorz Hyla - 2017-09-21 - Zawidza (艣wi臋tokrzyskie)
Organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu,przestrzeganie przepis贸w BHP, odpowiedzialno艣膰 zasmak restauracji (sk艂ad, wygl膮d serwowanych da艅)
CAPITAL SUN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-11 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Gotowanie barszczu, plack贸w ziemniacznych bez m膮ki i bliny. Praca na umow臋 zlecenie, 70 godzin pracy w miesi膮cu, praca w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - 呕ary (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat do艣wiadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, prawidlowe przygotowywanie posi艂k贸w dietetycznych, praca pod presj膮.
" SEZAM " - Przedsi臋biorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie potraw- sur贸wek i sos贸w;- przygotowywanie kebaba;- nauka obs艂ugi kasy fiskalnej.Oferta sta偶u przeznaczona dla os贸b do 30 roku 偶ycia, zarejestrowanych w PUP O艣wi臋cim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
-Produkcja zup, 2-da艅 i przek膮sek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-08-28 - Tczew (pomorskie)
- praca w charakterze kucharza w g艂贸wnej restauracji: w godzinach 8.00 -11.00 bufetu 艣niadaniowego, a da艅 restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30- w ka偶dy wtorek i czwartek przygotowanie da艅 do bufetu samoobs艂ugowego- przygotowywanie sa艂atek, da艅 g艂贸wnych, zup - w razie potrzeby gotowanie da艅 bezglutenowych, wegetaria艅skich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapas贸w- sk艂adanie zam贸wie艅 towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu g艂贸wnego- przestrzeganie norm 偶ywno艣ci HACCP
Ferienzentrum Schlo脽 Dankern - 2018-01-22 - Niemcy (Niemcy)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Radom (mazowieckie)