KUCHARZ Gdańsk oferta pracy 1. SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY BOGDAN WASILEWSKI;2. CAFE BAR MON BALZAC BOGDAN WASILEWSKI;3. KEBAB SERONA Bogdan Wasilewski;
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 200 - 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2017-08-16
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: 1. SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY BOGDAN WASILEWSKI;2. CAFE BAR MON BALZAC BOGDAN WASILEWSKI;3. KEBAB SERONA Bogdan Wasilewski;
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piwna 36/39, 80-831 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 200 - 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli, system zmianowy: 5-13, 10-18, 16-00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 200 - 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.08.2017
Data zakończenia pracy: 24.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie, minimum 6 miesięcy doświadczenia zawodowego, orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych, komunikatywna znajomość języka ukraińskiego. Miejsce pracy: Gdańsk. Kontakt osobisty: ul.Piwna 36/39, Gdańsk lub telefoniczny: 516 734 930.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
1. SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY BOGDAN WASILEWSKI;2. CAFE BAR MON BALZAC BOGDAN WASILEWSKI;3. KEBAB SERONA Bogdan Wasilewski;
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Piwna 36/39, 80-831 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Piwna
Numer budynku pracodawcy: 36/39
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.08.2017
Oferta pracy ważna do: 24.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2017-01-31 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie potraw dla restauracji i z karty dla gościa restauracjnego
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków na bieżąco, pieczenie ciast oraz organizacja imprez okolicznościowych do 80 osób (kuchni polskiej tradycyjne). Kontakt osobisty w godz. 9.00-18.00.
Katarzyna Markiewicz Ośrodek Rekreacyjno-Sportowy IZYDORY - 2016-10-07 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
Praca stacjonarna w siedzibie firmy. Zaopatrzenie budów w materiały budowlane.
Przedsiębiorstwo Robót Budowlanych i Transportowych "Cechini", Stanisław i Józef Cechini, s.j. - 2018-03-14 - Muszyna (małopolskie)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-01-04 - Zakliczyn (małopolskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-07-10 - Zgierz (łódzkie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-03-06 - Bądzów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
"Or.PW" Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Kłodawa (lubuskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
EWARS EWA TUROWICZ - 2016-09-19 - Piekary Śląskie (śląskie)
Pomoc nauczycielowi podczas zajęć lekcyjnych.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 3 W LEGIONOWIE - 2018-09-14 - Legionowo (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Krobia (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań gorących, garmażeryjnych. Obsługa imprez plenerowych. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie. Umowa o pracę na czas określony - 2 lata z możliwością przedłużenia.
KARCZMA SOLNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-07 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni w szkole publicznej dla uczniów gimnazjum i liceum zgodnie z wymogami
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH W ŚWINOUJŚCIU - 2015-12-16 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-01-14 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
- układanie menu, nadzór nad estetyką i jakością wydawanych dań,,- nadzór nad pracoownikami,- kontrola zapasu artykułów spożywyczych- praca przy daniach polskich- umowa na okres próbny 6 miesięcy (docelowo umowa na czas nieokreślony),- praca na dwie zmiany 8.00-16.00, 16.00-24.00- wynagrodzenie ok 17 zł/h brutto - ok 2720 zł brutto
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2018-04-04 - Śrem (wielkopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
EVER CLEANING Sp. z o.o./RESTAURACJA PRACOWNICZA BIEDRONKA - 2017-05-12 - Sieradz (łódzkie)
Sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
Zajazd pod Złotym Okoniem Grabowski Marek - 2016-04-21 - Serock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Wisła (śląskie)
Obsługa klienta,pomoc przy produkcji
SKLEP "ARKADIUSZ" SP .J. - 2016-02-15 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"DREMAR" J. M. KUKLA spółka jawna - 2017-01-03 - Zawoja (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, Gotowanie, dbanie o czystość stanowiska pracy. Wydawanie posiłków. Układanie posiłków w pojemniki.
Justyna Cichecka - 2016-04-28 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu ( śniadanie , obiady , kolacje)
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2018-05-18 - Chodzież (wielkopolskie)
praca przy budowie domów szkieletowych
PPUH IMPOPRT-EXPORT, S. Wypych - 2016-11-10 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dwudaniowych posiłków w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2017-06-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Pietraszek Andrzej, Kocięcki Dariusz Pizzeria "AVANTI" S.C. - 2016-05-23 - Wadowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-09-21 - Wędrzyn (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów,przedszkolakow, wydawanie posi.ków, sprzatanie kuchni i stołowki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Rozkopaczew (lubelskie)
Przygotowywanie potraw do obiadów szkolnych. Praca w godz. 8.00-12.00 lub możliwość pracy w pełnym etacie w godz. 6.00-14.00.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2018-08-20 - Rędziny (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej;
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)