KUCHARZ Chodzież oferta pracy Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu ( śniadanie , obiady , kolacje)
Data publikacji: 2018-05-18
Lokalizacja: Chodzież (wielkopolskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ujska 47, 64-800 Chodzież, powiat: chodzieski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu ( śniadanie , obiady , kolacje)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chodzież
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chodzieski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chodzież
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: empatyczność
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: życzliwość wobec osób niepełnosprawnych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_2: otwartość na nowe doświadczenia
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_3: obowiązkowość
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_4: Nawiązywanie kontaktów międzyludzkich
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chodzieży
Adres pracodawcy:
Ujska 47, 64-800 Chodzież, powiat: chodzieski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: chodzieski
Gmina pracodawcy: Chodzież
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chodzież
Ulica pracodawcy: Ujska
Numer budynku pracodawcy: 47
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chodzieży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.05.2018
Data dodania oferty pracy: 17.05.2018
Oferta pracy ważna do: 30.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przewóz różnych towarów po kraju - stałe kursy
EURO - GUM FHU - 2016-07-21 - Parszów (świętokrzyskie)
Sprzedawca - kasjer*zatrudnienie osoby bezrobotnej powyżej 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Sokółka (podlaskie)
Przygotowywanie dań, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 925 zł/brutto (1/2 etatu), 1850 zł/brutto (cały etat). Praca na początek na umowę o pracę na czas określony 3 miesiące w niepełnym wymiarze czasu pracy: 50% (pól etatu). Docelowo praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca 4 godziny dziennie w godzinach od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lata w branży gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
obsługa kasy fiskalnej, dbanie o estetyczny wygląd i ekpozycję towaru, praca na stoisku mięsnym , obsługa klientów zgodnie ze standardami Dino , dbanie o czystość i porzadek w markecie , praca w zespole
"Dino Polska" S.A. - 2017-10-18 - Głuszyca (dolnośląskie)
Obsługa gości w restauracji.
BARBADOS FIRMA GASTRONOMICZNA MAJA LUBOCKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-01 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
P.U.H. "ARTEX" PIOTROWSKI ARTUR - 2017-05-16 - Łężyny (podkarpackie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-08-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Lesko (podkarpackie)
praca na prasach hydraulicznych
GORGIEL GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-09 - Karpicko (wielkopolskie)
przygotowanie ciasta
Fundacja Wasza Szansa - 2018-07-23 - Zgierz (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE ZE STANDARDAMI RESTAURACJI FIRMY, ZAMÓWIENIA, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM I MINIMALIZACJA STRAT, DBANIE O ESTETYKĘ POTRAW, UTRZYMANIE PORZĄDKU I HIGIENY W MIEJSCU PRACY, DBANIE O WŁAŚCIWY STAN TECHNICZNY URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, PRAWIDŁOWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADAŃ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, SAMODZIELNE GOTOWANIE KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE CATERINGU, OBSŁUGA PIECA KONWEKCYJNEGO, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA DLA ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO, GODZINY PRACY 06.30-14.30, 09.00-21.00, 08.00-16.00
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe SYLWIA GĘBICZ - 2018-09-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na kuchni , dbanie o czystość na kuchni, przestrzeganie zasad zakładu pracy, zamawianie towaru,
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Rzeszów (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-02-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowanie potraw w oparciu o recepturę kuchni ukraińskiej, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Murzasichle (małopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2017-11-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie kanapek, praca przy grillu.Po umowie zlecenia- dalsze zatrudnienie w ramach umowy o pracę.
Krzysztof Nordwind Firma Handlowo Usługowa NORWIND - 2018-06-27 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przyjmowanie dostaw surowców, przygotowywanie surowców - rozdrabnianie, gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie na stanowisku pracy.
Centrum Usług Turystycznych Podróże Marzeń Barbara Jaśnikowska - właściciel - 2016-06-27 - Międzygórze (dolnośląskie)
Zarządzanie pracą personelu kuchni, współpraca z innymi kucharzami. Przygotowywanie sosów, dań i przekąsek również dań z grilla. Kontrola i zapewnienie higieny i porządku w kuchni oraz na zapleczu kuchennym.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, miejsce wykonywania pracy Mańkowo 28, kontakt z pracodawcą tel. 24 276 63 34
"GASTRO-PAL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Mańkowo (mazowieckie)
organizacja bieżących spraw administracyjno-biurowych, obsługa systemu Comarch Optima (fakturowanie, wystawianie dokumentów magazynowych), bieżący kontakt z firmą spedycyjną (zamawianie kurierów, sporządzanie listów przewozowych), organizacja szkoleń BHP oraz kierowanie na badania lekarskie, telefoniczny oraz mailowy kontakt z klientami, wsparcie pozostałych pracowników w ich codziennej pracy,
Biuro Handlowe LOBO Jacek Bożkiewicz - 2017-06-14 - Przebędowo (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Sejny (podlaskie)
praca sprzedawcy
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażonych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych- nadzór nad wydawaniem przez magazyn surowców do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowców, dodatków; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 m-ce, następnie na czas określony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-10 - Głobino (pomorskie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2015-12-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Szówsko (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
P.P.H.U. "PAWMIX" Paweł Nowak - 2018-08-20 - Gniezno (wielkopolskie)