KUCHARZ (UZUPEŁNIENIE REFUNDACJI WYNAGRODZENIA ART. 150 F USTAWY DLA OSÓB DO 30 R.Ż) Ścinawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (UZUPEŁNIENIE REFUNDACJI WYNAGRODZENIA ART. 150 F USTAWY DLA OSÓB DO 30 R.Ż)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków z karty, posiłków na przyjęcia okolicznościowe, dań cateringowych, pracodawca przyuczy do zawodu
Data publikacji: 2017-09-07
Lokalizacja: Ścinawa (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Ścinawa, powiat: lubiński, woj: dolnośląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków z karty, posiłków na przyjęcia okolicznościowe, dań cateringowych, pracodawca przyuczy do zawodu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (UZUPEŁNIENIE REFUNDACJI WYNAGRODZENIA ART. 150 F USTAWY DLA OSÓB DO 30 R.Ż)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ścinawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane prawo jazdy kat. B, osoby chętne do przyuczenia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Jana Kilińskiego 12b, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Jana Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 12b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.09.2017
Data dodania oferty pracy: 06.09.2017
Oferta pracy ważna do: 20.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa klientów w zakresie świadczonych usług, doręczanie przesyłek, przekazów pocztowych i telegramów, aktywna sprzedaż wybranych usług i towarów.praca w godz. 11-15 (1/2 etatu)
Poczta Polska S.A. - 2016-11-04 - Gorzyce (podkarpackie)
PRACA PRZY ROBIENIU PIZZY ORAZ INNYCH DAŃ Z KUCHNI WŁOSKIEJ PRZY POMOCY PIECA DO PIZZY, SPRZĄTANIE SWOJEGO STANOWISKA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W KUCHNI WŁOSKIEJPRACA W GODZINACH: 11:00-23:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc ślusarza
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Poladowo (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Zygry (łódzkie)
według zawodu
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2017-05-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków i wydawanie zgodnie z zamówieniami
POLENTA S.C. - 2016-11-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
zamawianie produktów, przygotowywanie posiłków, organizacja, organizacja pracy kuchni, przygotowanie jadłospisu, nadzór nad przepisami BHP i HHCP, dbanie o czystość miejsca pracy, wydawanie posiłków dzieciom
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Sosnowiec (śląskie)
-
Zgromadzenia Sióstr Św. Elżbiety Prowincja Wrocławska - 2016-01-20 - Wleń (dolnośląskie)
ZATRUDNIMY POMOC KUCHENNA/KUCHARZ/KUCHARKA (TAKZE STUDENTOW GRAFIK DO USTALENIA MILE WIDZIANE DOSWIADCZENIE W GASTRONOMII) DO BARU,PROSTA ZWYKLA PODSTAWOWA KUCHNIA DOMOWA, PRACA W GODZINACH OD 8 DO 16/17, TEL 790673420 , CV MOZNA NA PRACA.RZESZOW (at) INTERIA.COM
RZESZOWSKA RAFAŁ WITEK - 2017-09-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-09-21 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie japońskich i koreańskich potraw, w tym sushi, zgodnie z menu resturacji, obsługa koreańskich i japońskich klientów. Dyspozycyjność w godz.: 11-22, min. 120 godzin miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badan okresowych
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Witkowo (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiejzgodnie z recepturą, praca przy piecu tandur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczków (opolskie)
przygotowywanie potraw / grillowanie
MULTI Paweł Kaczmarczyk - 2016-05-10 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
PP FP
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-03-16 - Gliwice (śląskie)
gotowanie w szpitlu ,obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Węgrów (mazowieckie)
PRACA W TERENIE
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem.Wydawanie posiłków itp.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski - 2018-03-16 - Nowy Duninów (mazowieckie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej, surówek, przygotowanie mięsa do kebaba, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
przygotowanie posiłków
Bar "EWA" Ewa Kufel - 2016-05-10 - Szumiąca (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Andrzej Mądel Prywatna Komunikacja Samochodowa - 2016-09-14 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW, DBANIE O PORZĄDEK, KONTROLA ASORTYMENTU, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKCJI DO WITRYNY, ZMYWANIE NACZYŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Prowadzenie zmiany.
PHU "ALPOL" s.c - 2016-11-14 - Rochna (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2017-07-14 - Gryfice (zachodniopomorskie)