KUCHARZ Gliwice oferta pracy 4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽894 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
Data publikacji: 2017-03-16
Lokalizacja: Gliwice (艣l膮skie)
Pracodawca: 4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Gen. W艂adys艂awa Andersa 47, 44-121 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽894 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto + premia 5% + wys艂uga
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gliwice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gliwice
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gliwice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽894 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.04.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: 4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Gen. W艂adys艂awa Andersa 47, 44-121 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Godziny : 7:00-10:25 10:55-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Gen. W艂adys艂awa Andersa
Numer budynku pracodawcy: 47
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: obrona narodowa
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.03.2017
Data dodania oferty pracy: 16.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 14.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
roz艂adunek i prze艂adunek towar贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Gorzyce (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Kalisz (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie pomaturalne/ policealne; roczne do艣wiadczenie; umiej臋tno艣膰 gotowania r贸偶nych potraw w restauracji; jedna zmiana; 1/4 etatu; miejsce pracy: Rachowice
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Rachowice (艣l膮skie)
przygotowywanie dokumentacji, sporz膮dzanie pism
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Przygotowanie posi艂k贸w tj. 艣niadania, obiady, dania z karty menu.Pieczenie ciast.
"GRUPA INCO" SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-04-04 - Wikno (warmi艅sko-mazurskie)
Osoba na tym stanowisku b臋dzie obs艂ugiwa艂a maszyny CNC oraz nowoczesn膮 lini臋 produkcyjn膮; okres pr贸bny: 3 miesi膮ce, nast臋pnie umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
KOSPEL S.A. - 2016-09-27 - Damnica (pomorskie)
Odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni. Sk艂adanie zam贸wie艅 na materia艂y u wietnamskich dostawc贸w. Samodzielne przygotowywanie niekt贸rych potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Legionowo (mazowieckie)
praca przy degustacji w臋dlin
kontakt przez OHP - 2016-10-26 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
udzielanie 艣wiadcze艅 zdrowotnych, szczeg贸lnie w sytuacjach nag艂ego zagro偶enia zdrowia lub 偶ycia. Udzielanie sprawnej, szybkiej i profesjonalnej pomocy ratowniczej osobom, kt贸rych zdrowie lub 偶ycie jest zagro偶one.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Ry偶kach - 2018-04-20 - Ry偶ki (lubelskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-01-23 - Ostaszewo (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉, UK艁ADANIE MENU. DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY. Praca w godz. 6.00-22.00 - 1/2 etatu wg grafiku dwie zmiany,
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Pruszk贸w (mazowieckie)
wykonywanie prac prostych, porz膮dkowych i konserwacyjnych, opieka nad parkiem maszyn.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie zabieg贸w rehabilitacyjnych.
CENTRUM MEDYCZNE RODZINA S.C - 2017-03-21 - P艂ock (mazowieckie)
zapoznanie si臋 z menu lokalu, nauka obs艂ugi maszyn i urz膮dze艅 kuchennych, zapoznanie si臋 ze sposobem przygotowywania potraworaz da艅 serwowanych w lokalu, dekorowanie potraw i da艅, sporz膮dzanie list zakup贸w produkt贸w spo偶ywczych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Orzesze (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
WERATRANS SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-22 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe na stanowisku pracy, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych. Oferta sta偶u skierowana dla os贸b zamieszkuj膮cych na terenach wiejskich.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - K膮ty (ma艂opolskie)
Robotnik budowlany - pracownik fizyczny
UNIMEX Zenon Paryska i Krzysztof Paryska sp. jawna - 2018-03-15 - Szepietowo (podlaskie)
Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, komunikatywno艣膰. Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie surowca do obr贸bki, obs艂uga urz膮dze艅 produkcyjnych kuchennych, przygotowanie da艅 w kuchni polskiej, kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie da艅 obiadowych od surowca, produkcja pierog贸w, krokiet贸w, klusek i innych wyrob贸w garma偶eryjnych, prace porz膮dkowe w miejscu pracy, pakowanie da艅.Obs艂uda pieca konwekcyjno-parowego, praca w dw贸ch miejscach produkcji:Nowa S贸l, Nowe 呕abno.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni szpitalnej kuchni szpitalnej w Inowroc艂awiu
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-18 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie pizzy i posi艂k贸w.praca od godz. 09:00 do 17:00 i od 14:00 do 22:00
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Pawe艂 Jastrz膮b - 2016-09-14 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie zam贸wionych posi艂k贸w, prace kuchenne, sprzeda偶 (kebab)
St贸艂 Rawicki Wies艂aw Chudy - 2016-08-24 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnych kuchni tureckiej tj. adana kebap, kofte, dolma, sarma, manty, burgul, itp. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
Jab艂o艅-Lake Resort Sp. z o.o - 2016-08-22 - Jab艂o艅 (warmi艅sko-mazurskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe kierunkowe (gastronomiczne), do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiej臋tno艣ci: regionalne potrawy kaukaskiej, dekoracja potraw. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni Kaukazu (w szczeg贸lno艣ci kuchnia ormia艅ska i gruzi艅ska), znajomo艣膰 zi贸艂, warzyw i innych produkt贸w stosowanych w kuchni, obs艂uga zaawansowanego technologicznie sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie produkt贸w do wyrobu pizzy, obs艂uga pieca, wyr贸b ciasta na pizz臋 robienie r臋czne pizzy, przygotowywanie sa艂atek, i da艅 obiadowych,
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
roznoszenie ulotek w wyznaczonych godzinach w czasie pracy plac贸wki bankowej (g. 9.00 - 17.00)
kontakt przez OHP - 2017-11-08 - Radzionk贸w (艣l膮skie)
1.Pobieranie produkt贸w 偶ywno艣ciowych z magazynu 偶ywno艣ciowego.2.Przygotowywanie posi艂k贸w. 3.Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w.4. Codzienne sporz膮dzanie pr贸b pokarmowych i ich w艂a艣ciwe zabezpieczenie.. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Kombatant贸w - 2018-07-05 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla grup i go艣ci indywidualnych, przygotowywanie potraw na spechjalne okazje - imprezy (urodziny, komunie, chrzciny, itp.).
MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO - 2016-03-17 - Julian贸w (mazowieckie)