KUCHARZ Lubacz贸w oferta pracy Tadeusz Bro艣 HOTEL - RESTAURACJA "U DINA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w i da艅 gor膮cych
Data publikacji: 2016-07-12
Lokalizacja: Lubacz贸w (podkarpackie)
Pracodawca: Tadeusz Bro艣 HOTEL - RESTAURACJA "U DINA"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kraszewskiego 3, 37-600 Lubacz贸w, powiat: lubaczowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w i da艅 gor膮cych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubacz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubaczowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubacz贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: podstawowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe, inne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, inne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe 4-letnie, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Przygotowywanie posi艂贸w i da艅 gor膮cych (wymagany sta偶 - lata: 1)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane minimum 1 rok pracy na stanowisku kucharza oraz aktualna ksi膮偶eczka SANEPID
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Tadeusz Bro艣 HOTEL - RESTAURACJA "U DINA"
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubaczowie
Adres pracodawcy:
Tadeusza Ko艣ciuszki 141, 37-600 Lubacz贸w, powiat: lubaczowski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: lubaczowski
Gmina pracodawcy: Lubacz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lubacz贸w
Ulica pracodawcy: Tadeusza Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 141
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Tadeusz Bro艣
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubaczowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 12.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 11.08.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.07.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, sk艂adanie zamowie艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 przygotowywanych potraw, rozdzielanie prac pomocom kuchennym,utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku, przestrzeganie zasad BHP.Praca na czas okre艣lony : 3 lataSala G
Credo Sp贸艂ka Jawna - 2018-05-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni wietnamskiej
BAR - BINH AN THANH DO VAN - 2016-11-28 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)
Uk艂adanie menu przygotowywanieposi艂k贸w zgodnie z recepturami, tworzenie nowych przepis贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, koordynacja pracy w zespole.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowe BIMEX Jerzy Bitel - 2017-06-21 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Wg wskazanego stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca w kuchni restauracyjnej
Klasztor OO. Bernardyn贸w - 2016-06-13 - Le偶ajsk (podkarpackie)
przygotowywanie i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ZAK艁ADY WYTW脫RCZE CHEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-23 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-04-05 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dla Mieszka艅c贸w, porcjowanie przygotowanej 偶ywno艣ci, dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 i estetyk臋 posi艂k贸w i potraw, przestrzeganie ilo艣ciowego, higienicznego i terminowego przygotowania posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Sieradzu - 2018-02-05 - Sieradz (艂贸dzkie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Og贸lna praca w kuchni. System r贸wnowa偶ny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca r贸wnie偶 w dni wolne. Umowa na okres pr贸bny 3 m-ce
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAW艁OWSKA - 2018-03-19 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
wyb贸r surowc贸w, przygotowanie i sporzadzanie da艅 wietnamskich
KIM OANH CAO - 2018-04-25 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - M艂awa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, pos艂ugiwanie si臋 j臋zykiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, kt贸rzy nie znaj膮 j臋zyka polskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO,
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyrz膮dzanie, przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni indyjskiej, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz
MABOR Sp.J. - 2017-02-21 - Swarz臋dz (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie pizzy, kebabu z p贸艂produkt贸w. Wydawanie i przyjmowanie zam贸wie艅, obs艂uga klienta. Dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy.
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2016-10-31 - Jas艂o (podkarpackie)
STA呕 ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDA艃SKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZ臉DU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Gda艅sk (pomorskie)
Zgodnie z umow膮
SZKO艁A PODSTAWOWA W SKRZYSZOWIE - 2016-08-11 - Skrzysz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej od podstaw. Wymagana znajomo艣膰 kuchni w艂oskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej. Zamawianie i odbi贸r produkt贸w, chemii. Czyszczenie kuchni i innych pomieszcze艅.
SVD SERVICE Sp.z.o.o. - 2017-03-27 - Sopot (pomorskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umow臋 na czas okre艣lony, praca na dwie zmianyoferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-01-07 - Radocza (ma艂opolskie)
Przygotowywanie procesu technologicznego w zak艂adzie szwalniczym.
RIKO Sp贸艂ka z o.o. Sp.k. - 2016-10-06 - K艂obuck (艣l膮skie)
Obs艂uga
kontakt przez OHP - 2017-05-12 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i da艅, napoj贸w, ekspedycja potraw, da艅 i napoj贸w.
"DEPORIUM INC." SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-26 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie obiad贸w dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Niwica (lubuskie)
Przygotowanie da艅 kuchni chi艅skiej.
Art & Craft Agnieszka Kiedrowska - 2017-04-18 - Sopot (pomorskie)
Staz dla os. powy偶ej 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Ryn (warmi艅sko-mazurskie)