KUCHARZ/SPRZEDAWCA Golub-Dobrzyń oferta pracy MAŁA GASTRONOMIA WIESŁAW LESIAK G-D
Stanowisko: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: obsługa klienta, przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2017-01-12
Lokalizacja: Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: MAŁA GASTRONOMIA WIESŁAW LESIAK G-D
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PL.TYSIĄCLECIA 2, 87-400 Golub-Dobrzyń, powiat: golubsko-dobrzyński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: obsługa klienta, przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Golub-Dobrzyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: golubsko-dobrzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Golub-Dobrzyń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie i obsługa kasy fiskalnej
Nazwa pracodawcy: MAŁA GASTRONOMIA WIESŁAW LESIAK G-D
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Golubiu-Dobrzyniu
Adres pracodawcy:
Szosa Rypińska 26, 87-400 Golub-Dobrzyń, powiat: golubsko-dobrzyński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: golubsko-dobrzyński
Gmina pracodawcy: Golub-Dobrzyń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Golub-Dobrzyń
Ulica pracodawcy: Szosa Rypińska
Numer budynku pracodawcy: 26
Nazwisko osoby zgłaszającej: Wiesław Lesiak
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Golubiu-Dobrzyniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.01.2017
Data dodania oferty pracy: 11.01.2017
Oferta pracy ważna do: 09.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
DRINK BAR "PIANKA" Gnat Bogusław - 2016-10-10 - Ruda Śląska (śląskie)
1. Zapoznanie się z strukturą organizacyjną i zadaniami Zakładu i Oddziału. 2. Zapoznanie się z zadaniami Wydziału Organizacji i Analiz i procesami realizowanymi w komórce. 3. Zapoznanie z Systemem Zarządzania Jakością w ZUS. 4. Pomoc przy opracowaniu analizy porównawczej OKK za 5 miesięcy.
ODDZIAŁ ZUS W CHORZOWIE - 2015-12-01 - Chorzów (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej, i bengalskiej według tradycyjnych receptur. Układanie menu, składanie zamówień za granicę. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-13 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
Jastrzębiedis Sp. z o.o. - 2018-08-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Olszowiec (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków w/g ustalonej receptury, estetyka dań, przestrzeganie zasad higieny i porzadku na kuchni.Wymagane wykształcenie kierunkowe zawodowe, min. 1 rok doswiadczenia zawodowego. Wynagrodzenie miesieczne 3205zł.
Sady Operator Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
koordynowanie wysyłki, wystawianie wysyłki: faktura, paragon, listy przewozowe, rozliczanie pojemników z tras, wprowadzanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Uniszki-Cegielnia (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni japońskiej.
RESTAURACJA I KATERING "EDO" MACIEJ UJMA - 2016-05-06 - Częstochowa (śląskie)
Obsługa recepcji hotelu
kontakt przez OHP - 2018-04-06 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywoidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-09-14 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
bieżąca obsługa określonej grupy klientów oraz pozyskiwanie nowych kontrahentów, przygotowywanie ofert handlowych, analiz i raportów, przygotowywanie dokumentacji eksportowej i organizacja dostaw towaru, współpraca z magazynem i nadzór na prawidłową realizacją zamówień / wydań towaru, realizowanie planów sprzedaży, udział w targach
CDRL S.A. - 2018-01-11 - Pianowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych, ciast, deserów oraz napojów; praca na terenie Elektrowni lub KWB TURÓW; praca jedna zmiana (6.00-14.00)
MEGASERWIS Sp. z o. o. - 2017-12-10 - Bogatynia (dolnośląskie)
WYKONYWANIE PRAC OGÓLNOBUDOWLANYCH
Firma Handlowo Usługowa "LUXBUD" S.C. - 2017-06-07 - Konin (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-10-12 - Iwkowa (małopolskie)
instalacja grzewcza
HOT SERVICE MARIUSZ SOŁTYSIAK - 2016-05-09 - Lubin (dolnośląskie)
wydawanie i sporządzanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kiełpino (pomorskie)
*Przygotowanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni*Dbałość o sprawne wydawanie posiłków*Utrzymanie czystości w kuchni ( mycie naczyń i urządzeń kuchennych)*Przestrzeganie przepisów BHP *Współpraca w zespole
ZAV-International Placement Service - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
1. Obsługa klienta.2. Obsługa kasy fiskalnej.3. Przyjmowanie i magazynowanie towaru.4. Przygotowywanie posiłków.5. Wydawanie posiłków dla klientów.6. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.7. Szkolenie BHP i PPOŻ.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI HOTELOWEJ
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-09-22 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2017-11-23 - Skroniów (świętokrzyskie)
Przygotowanie kebabu i dań kuchni indyjskiej w oparciu o tradycyjne receptury.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Gdynia (pomorskie)
Restauracja Appetito poszukuje kucharza.
MAGDALENA KOZYRA - 2017-12-12 - Racibórz (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne ( kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie i przyrządzanie potraw w/g receptur kuchni wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lublin (lubelskie)
szycie tekstyliów domowych na maszynach przemysłowych (stebnówka , overlock)Mile widziane osoby nie posiadające doświadczenia w szyciu ale posiadające predyspozycje do wykonywania zawodu
"DARYMEX D.GRUCA I R.RĄCZKA" SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-21 - Brzeszcze (małopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i przygotowywaie potraw
Jerzy Furman - 2017-07-21 - Gdańsk (pomorskie)
- Higieniczne i punktualne przygotowywanie zdrowych posiłków. Organizacja i nadzór nad pracą kuchni. Uczestnictwo w ustalaniu jadłospisu dekadowego. - Wynagrodzenie: od 2000 do 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony (6 miesięcy). Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe lub średnie kierunkowe. Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w kuchni. Brak przeciwskazań zdrowotynych. Książeczka sanepidowska. Dokumenty potwierdzające poziom wykształcenia. Kontakt osobisty w godzinach: 8:00-15:00 lub telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2017-10-31 - Katowice (śląskie)