KUCHARZ Racib贸rz oferta pracy MAGDALENA KOZYRA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Restauracja Appetito poszukuje kucharza.
Data publikacji: 2017-12-12
Lokalizacja: Racib贸rz (艣l膮skie)
Pracodawca: MAGDALENA KOZYRA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Opawska 38, 47-400 Racib贸rz, powiat: raciborski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Restauracja Appetito poszukuje kucharza.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Racib贸rz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: raciborski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Racib贸rz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.12.2017
Nazwa pracodawcy: MAGDALENA KOZYRA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Opawska 38, 47-400 Racib贸rz, powiat: raciborski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racib贸rz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Racib贸rz
Ulica pracodawcy: Opawska
Numer budynku pracodawcy: 38
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczneRESTAURACJA APPETITO
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H ."JAKIN" Jacek Napolski - 2016-09-26 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie potraw od surowca do wyrobu gotowego.
DISCO-BAR MICHA艁 DOMBRZALSKI - 2015-11-17 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w(艣niadania,obiady,powieczorki), zam贸wienia towaru,prowadzenie pe艂nej dokumentacji HACCP
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szko艂a Poddstawowa Nr 1 - 2017-02-22 - Sochaczew (mazowieckie)
- Og艂oszenie dost臋pne na stronie BIP: zspskatowice.bipszkola.pl- Dyrektor Zespo艂u Szk贸艂 Przemys艂u Spo偶ywczego im. J. Rymera I Wojewody 艢l. w Katowicach og艂asza nab贸r na wolne stanowisko pracy: g艂贸wny ksi臋gowy (nazwa stanowiska pracy). Wymiar: 1/2 etatu. - Zakres wykonywanych zada艅 na stanowisku:1) Prowadzenia pe艂nej rachunkowo艣ci w Zespole Szk贸艂 Przemys艂u Spo偶ywczego w tym rzetelne i terminowe sporz膮dzanie plan贸w i sprawozda艅 finansowych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i wytycznymi organu prowadz膮cego.2) Wykonywania dyspozycji 艣rodkami pieni臋偶nymi w zakresie zatwierdzonego planu finansowego.3) Dokonywania wst臋pnej kontroli zgodno艣ci gospodarczych i finansowych oraz z harmonogramem dochod贸w i wydatk贸w.4) Dokonywania wst臋pnej kontroli kompletno艣ci i rzetelno艣ci dokument贸w dotycz膮cych wszystkich operacji gospodarczych i finansowych, czego dowodem jest podpis z艂o偶ony na dokumentach dotycz膮cych danej operacji. Takie z艂o偶enie podpisu przez G艂贸wnego Ksi臋gowego na dokumencie, obok podpisu pracownika w艂a艣ciwego rzeczowo, oznacza i偶:- nie zg艂asza zastrze偶e艅 do przedstawionej przez w艂a艣ciwych rzeczowo pracownik贸w oceny prawid艂owo艣ci merytorycznej tej operacji i jej zgodno艣膰 z prawem- nie zg艂asza zastrze偶e艅 co do kompletno艣ci, rzetelno艣ci i formalno-rachunkowej prawid艂owo艣ci dokument贸w dotycz膮cych tej operacji- zobowi膮zania wynikaj膮ce z operacji mieszcz膮 si臋 w planach finansowych oraz harmonogramie dochod贸w i wydatk贸w, a jednostka posiada 艣rodki finansowe na ich pokrycie5) Nadzoru nad gospodark膮 kasow膮.6) Przestrzegania obowi膮zuj膮cego terminu przeprowadzania inwentaryzacji i jej rozliczenie zgodnie z art.26 i 27 ustawy z dnia 29 wrze艣nia 1994r. o rachunkowo艣ci (tekst jednolity Dz.U. z 2013r poz. 330 z p贸藕n. zm.) oraz obowi膮zuj膮cymi zasadami i terminami przeprowadzania inwentaryzacji(instrukcja inwentaryzacyjna).7) Prawid艂owej wsp贸艂pracy z samodzielnymi pracownikami w zakresie dzia艂alno艣ci finansowej.8) Wnioskowania do Dyrektora o okre艣lenie trybu, wed艂ug kt贸rego maj膮 by膰 wykonywane przez samodzielnych pracownik贸w prace niezb臋dne do zapewnienia prawid艂owo艣ci gospodarki finansowej oraz ewidencji ksi臋gowej, kalkulacji koszt贸w i sprawozdawczo艣ci finansowej.9) 呕膮dania od samodzielnych pracownik贸w udzielenia w formie ustnej lub pisemnej niezb臋dnych informacji i wyja艣nie艅 b膮d藕 udost臋pnienia do wgl膮du dokument贸w i wylicze艅 b臋d膮cych 藕r贸d艂em tych informacji i wyja艣nie艅.10) Zg艂aszania wniosk贸w w sprawie wynagrodze艅.11) Przestrzegania art. od 5 do 18 ustawy z dnia 17 grudnia 2004r. o odpowiedzialno艣ci za naruszenie dyscypliny finans贸w publicznych (tekst jednolity Dz.U.z 2013r poz. 168), aby nie dopu艣ci膰 do naruszenia dyscypliny finans贸w publicznych .12) Reprezentowania z upowa偶nienia Dyrektora jednostk臋 w sprawach wymagaj膮cy wyja艣nie艅 gospodarczo-finansowych wobec organu prowadz膮cego dotyczy sprawozdawczo艣ci.- Firma oferuje: odpowiedzialne stanowisko pracy, dobre warunki pracy, mo偶liwo艣膰 realizacji ambicji zawodowych, stabilizacji zawodowej.- Wynagrodzenie: 1201,50-2020 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na okres: od 14.11.2016 do 31.12.2016r. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca po 4 godziny dziennie w godzinach: 7:00-15:00.
ZESP脫艁 SZK脫艁 PRZEMYS艁U SPO呕YWCZEGO IM. J脫ZEFA RYMERA I WOJEWODY 艢L膭SKIEGO - 2016-10-26 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w;
Zajazd przy Kominku - 2017-03-17 - 艁abiszynek (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga kelnerska
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Wg za艂膮cznika
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchni w restauracji
RESTAURACJA WI艢NIOWY SAD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-28 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 11-19
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2018-09-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Zarz膮dzanie kuchni膮 i organizacja pracy w艂asnej i zespo艂u, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 produkt贸w oraz zapewnienie prawid艂owych warunk贸w ich przechowywania, przygotowywanie da艅 z menu restauracji (serwuj膮cej dania z kraj贸w Europy Wschodniej) zgodnie z przyj臋tymi w Restauracji standardami i przepisami okre艣lonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zg艂aszanie zapotrzebowania sk艂adnik贸w do da艅.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesi臋cznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
OCHRONA OBIEKTU, PE艁NIENIE S艁U呕NY OCHRONNEJ NA POSTERUNKACH Z OSTR膭 AMUNICJ膭
Jednostka Wojskowa nr 4229 - 2018-09-24 - Chocian贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
RadMar Rados艂aw Lubi艅ski - 2016-06-01 - Ciechan贸w (mazowieckie)
produkcja wyrob贸w, pakowanie, odpowiedzialno艣膰 za surowce w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Turystyczne "POMORZE" - 2016-11-17 - Okoniny Nadjeziorne (kujawsko-pomorskie)
OBOWI膭ZKI:鈥BS艁UGA TOKAREK STEROWANYCH NUMERYCZNIE鈥ADZOROWANIE I WYPE艁NIANIE DOKUMENTACJI TOWARZYSZ膭CEJ, PRZEWODNIKA.鈥STAWIANIE I UZBRAJANIE MASZYN W OPRZYRZ膭DOWANIE鈥ADZOROWANIE STANU TECHNICZNEGO MASZYN ORAZ STANU INNYCH 艢RODK脫W TECHNICZNYCH WG ISTNIEJ膭CYCH PROCEDUR OBOWI膭ZUJ膭CYCH W FIRMIE MTU.
MTU AERO ENGINES POLSKA SP. Z O.O. - 2017-10-04 - Jasionka (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamnskiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w ciep艂ych, pomoc w przygotowywaniu menu, dba艂o艣膰 o przestrzeganie przepis贸w BHP, sprz膮tanie.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Natolin (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w serwowanych w restauracji oraz da艅 na wynosprzygotowywanie bankiet贸w i catering贸wwydawanie da艅 z karty menu
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-WYPOCZYNKOWY A. Siwik-Karwowska - 2017-06-20 - Bogusze (warmi艅sko-mazurskie)
POWER
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe; min. 3 lata do艣wiadczenia na ww. stanowisku; umiej臋tno艣膰 czytania rys. technicznego; zakres obowi膮zk贸w: praca na maszynie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
MODZELEWSKI JAN ZAK艁AD MECHANIKI MASZYN - 2018-06-07 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, utrzymanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni.
Warmax s.c., Anna Krech, Andrzej Krech - 2018-08-16 - Dobre Miasto (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw w oparciu o receptur臋 kuchni ukrai艅skiej, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Murzasichle (ma艂opolskie)
Praca na kuchni, samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
CEZAR Przedsi臋biorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewi艅ski - 2017-08-08 - August贸w (podlaskie)