KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Bielsko-Biała oferta pracy "ATI" EWA BRZEŹNY
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca od od pn do sb w godz. 6.00-14.00 i 10.00-18.00 w Jaworzu.
Data publikacji: 2017-11-13
Lokalizacja: Bielsko-Biała (śląskie)
Pracodawca: "ATI" EWA BRZEŹNY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jaworzańska 115, 43-382 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca od od pn do sb w godz. 6.00-14.00 i 10.00-18.00 w Jaworzu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bielsko-Biała
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie, książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych (może być nieaktualna).
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: "ATI" EWA BRZEŹNY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
Jaworzańska 115, 43-382 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny w godz. 6.00-18.00.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bielsko-Biała
Gmina pracodawcy: Bielsko-Biała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsko-Biała
Ulica pracodawcy: Jaworzańska
Numer budynku pracodawcy: 115
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2017
Oferta pracy ważna do: 04.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Katowice (śląskie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-03-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Zgodnie z umową.
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA ROLMASZ Sp. z o.o. Sp.Komandytowa - 2016-09-15 - Kamionka (podkarpackie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
kucharzpraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-04-03 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produktów żywnościowych,
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Turów (śląskie)
gotowanie posiłków wg zamówień gości restauracjiorganizacja pracy zespołuzamawianie towarukierownik zmiany
Chata Olimpijczyka Jasia I Helenki H. Legierska, J. Legierski S.C. - 2017-01-12 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie posiłków ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
samodzielne przygotowanie potraw, zarządzanie pomocą kuchenną, samodzielne podejmowanie decyzji. Wynagrodzenie 2100 zł bruto +premia uznaniowa.Kontakt tel.604 993 800
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-08-01 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
Catering Ogródek Piotr Osnowski A Piotr Gancerwicz spółka cywilna - 2016-09-16 - Starogard Gdański (pomorskie)
Samodzielne sporzadzanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2018-03-12 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Obróbka warzyw, mięs,przygotowywanie potraw, przygotowywanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
-przygotowanie potraw z surowców i półproduktów,-obróbka wstępna warzyw,-porcjowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Łobżenica (wielkopolskie)
Obsługa klienta, dbanie o czystość sali, zachęcanie do zamówienia konkretnych posiłków z karty dań, ścisła komunikacja oraz współpraca z kuchnią.
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Murzasichle (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków
Kuchnia Smakosza Malec Barbara - 2017-12-12 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyczną ekspozycję potraw, kontrola stanów magazynu, zamówienia towarów, przygotowywanie deserów
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Kucharz
Dorota Lipa"Przystań u Lipy" Restauracja Manhattan - 2018-03-14 - Jordanów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami BIOWAY, dbałość o czystość w lokalu oraz znajdującego się w nim sprzętu, przestrzeganie przepisów BHP.
BIOWAY Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów kuchni ormiańskiej oraz gruzińskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piaseczno (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Alwernia (małopolskie)
Obsługa klienta, fakturowanie, tworzenie i weryfikacja dokumentów, logistyka i wysyłka towarów, składanie ofert, kontakty telefoniczne z klientami
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe BOFERM Marcin Bojdo - 2017-03-01 - Górki (mazowieckie)
murarz
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZAMÓWIENIA I ODBIÓR TOWARU, USTALANIE I PRZYGOTOWYWANIE MENU, ORGANIZACJA PRACY W KUCHNI
RESTAURACJA VILLA WIESŁAWA DUDZIAK - 2016-04-06 - Słubice (lubuskie)
sortowanie odzieży według zasad obowiązujących na danym stanowisku
Loulou Textile Sp. z o.o. - 2018-02-26 - Pass (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, potraw kuchni azjatyckiej (tajskiej). Wymagania: wykształcenie co najmniej podstawowe, co najmniej 1 rok stażu pracy, znajomość kuchni azjatyckiej (tajskiej), ważna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce wykonywania pracy Rumia.
Prowansja Sp. zo.o. - 2017-09-27 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie i wykonywanie produktów gastronomicznych-
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Chocianów (dolnośląskie)