KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ LUB CIEPŁEJ W KUCHNI CATERINGOWEJ Warszawa oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ LUB CIEPŁEJ W KUCHNI CATERINGOWEJ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2017-10-06
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grzybowa 12, 04-498 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI ZIMNEJ LUB CIEPŁEJ W KUCHNI CATERINGOWEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe; doświadczenie zawodowe: 2 miesiące; zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw z zakresu kuchni zimnej i ciepłej, zajmowanie się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i produktów kulinarnych, przygotowywanie posiłków oraz wydawanie ich do transportu.Praca dwuzmianowa w godz. 6:00 14:00 i 12:00 20:00. Zgłoszenia na adres e-mail: kontakt (at) superevent4you.pl
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 2
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grzybowa 12, 04-498 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grzybowa
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.10.2017
Oferta pracy ważna do: 20.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-02-18 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Projektowanie instalacji i węzłów ciepłowniczych, zarządzanie produkcją w systemie ciepłowniczym, prace techniczne dotyczące eksploatacji i
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skoczów (śląskie)
Umiejętność pracy na stanowisku kucharza
Firma Handlowo Usługowa " JEMES" Szota Józef - 2018-02-02 - Zawiercie (śląskie)
Kucharz: praca przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kraków (małopolskie)
przyjmowanie produktów spożywczych z magazynu, obróbka wstępna i obróbka termiczna, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem, pobieranie próbek żywności, przestrzeganie zasad higieny i bhp.
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu - 2017-02-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Prace biurowe, obsługa urzadzeń biurowych, obsługa interesantw, pomoc w prowadzeniu dokumentacji.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
Dbałość o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków, dbanie o wysoką jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego i higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki oraz zaplecza i naczyń. Miejsce pracy: Wrocław ul. Farna 3 Kontakt kandydatów z pracodawcą 71 345-79-57 wew 109. Oferta w sali: G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-01-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Rozliczanie produkcji i zleceń produkcyjnych, zakładanie zleceń produkcyjnych, prowadzenie wszelkiej dokumentacji związanej z administracją produkcji
VTO-DEKOR SP.Z.O.O. - 2016-06-20 - Głogówek (opolskie)
budowanie relacji z klientem, realizacja planów sprzedażowych, zarządzanie zespołem, produktem, zamówieniami.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Kielce (świętokrzyskie)
-
Firma Usługowo-Handlowa "CHOMA" Stanisław Choma - Restauracja Polonia - 2016-01-07 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni indyjskiej. Znajomość przypraw typowych dla teh kuchni. Przygotowywanie zapotrzebowania na produkty
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Łódź (łódzkie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Zakopane (małopolskie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
B&J Bartosz Niewinczany i Jacek Osiński Spółka Cywilna - 2018-01-17 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
wg zawodu
Roman Wiśniewski Centrum Żary Firma Handlowo Usługowa - 2016-06-09 - Żary (lubuskie)
Kontrola jakości, obsługa maszyn produkcyjnych, praca w oparciu o rysunek techniczny.Częściowy zwrot kosztów dojazdu. Wynagrodzenie 11,56 brutto+premia.
Manpower Group Sp. z o.o. - 2016-08-18 - Wykroty (dolnośląskie)
-przygotowanie pizzy, dań typu fast-food, -dbanie o czystość w miejscu pracy
LUCYNA ORŁOWSKA - 2017-11-03 - Bielawa (dolnośląskie)
.
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2017-03-21 - Rytel (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni śląskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca 8 godzin dziennie w godzinach: 6:00-21:00 + soboty, niedziele. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni śląskiej. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty z CV w godzinach: 11:00-21:00 (ul. Gen. Józefa Hallera 71, 40-320 Katowice).
"KARCZMA POD MŁYNEM" S.C. KOCUR KARINA, KOCUR HENRYK, KOCUR KLAUDIA - 2017-11-13 - Katowice (śląskie)
.
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
Sporządzanie dań kuchni bangladeskiej.
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-05-30 - Karczowiska (dolnośląskie)
jw.
GRUPA WARSZAWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni
Usługi Gastronomiczne i Hotelarskie Wojciech Mękarski - 2018-06-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)