KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni indyjskiej. Znajomość przypraw typowych dla teh kuchni. Przygotowywanie zapotrzebowania na produkty
Data publikacji: 2016-12-29
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni indyjskiej. Znajomość przypraw typowych dla teh kuchni. Przygotowywanie zapotrzebowania na produkty
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Min. 2 lata stażu na stanowisku kucharz kuchni indyjskiej.Znajomość kuchni indyjskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 29.12.2016
Oferta pracy ważna do: 12.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej zgodnie z kartą menu. Nadzór nad jakością zamawianych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Częstochowa (śląskie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Małkinia Górna (mazowieckie)
gotowanie, wydawanie potraw
PPH Agat Restauracja Królewska - 2018-04-18 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standartami restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2017-09-12 - Łuków (lubelskie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Żyrardów (mazowieckie)
Kucharz
RELAVIA SP. Z O.O. - 2017-07-25 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowywanie dań gorących
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Poręba (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
Ustalanie jadłospisu, przygotowywanie posiłków dla dzieci, codzienne pobieranie próbek z przyrządzonych posiłków, prace związane z przygotowywaniem surowców, wydawanie posiłków, wykonywanie innych zadań zleconych przez dyrektora
Zespół Szkół im. Adama Mickiewicza w Bielsku Podlaskim - 2017-07-03 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Sporządzanie posiłków dla całej społeczności szkoły. Dbanie o porządek w miejscu pracy.
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPECJALNYCH NR 1 IM. STEFANA BATOREGO - 2018-06-27 - Gdańsk (pomorskie)
Prace w profesjonalnej kuchni zwiazane z przygotowywaniem potraw na potrzeby cateringów, pozyskanie wiedzy w zakresie irganizacji pracy gotowania i pieczenia oraz dekoracji potraw i deserów, udział w imprezach i pomoc w obsłudze oraz serwowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Twardowice (śląskie)
Prace związane z obróbką żywności, wypiek pizzy, grill
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2017-08-03 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
pakowanie w kartony gotowych produktów.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowanie potraw bufetowych, ekspedycja potraw, czynności porządkowe, pomoc w organizacji imprez
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kluczbork (opolskie)
1.Przygotowanie stanowiska pracy2.Zapoznanie się z kuchnią, rozmieszczeniem produktów, naczyń, chłodni, poznanie organizacji pracy.3.Przygotowywanie warzyw (na surówki)4.Przygotowywanie mięs (rozbiór mięsa)5.Nauka smażenia i pieczenie w piecach konwekcyjno-parowymi 6.Smażenie na głębokim tłuszczu7.Nauka komponowania dań na talerzu8.Wydawanie potraw pod nadzorem starszego kucharza9.Praktyka w wydawaniu i dekorowaniu dań10.Samodzielne wydawanie dań bezpośrednio klientowi11.Powtarzanie podczas stażu wszystkich elementów praktycznych do wykonywania zawodu kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Babi Dół (pomorskie)
prowadzenie warsztatu gastronomicznego
CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ - 2016-03-01 - Sierakowo (wielkopolskie)
obieranie warzyw, robienie surówek, przygotowywanie i przyprawianie mięs do pieczenia i gotowania, gotowanie zup, przygotowywanie sosów, dekoracja potraw, przygotowywanie deserów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, mycie lodówek, wydawanie potraw.
Spółka Cywilna Handlowo-Usługowa "Eureka" - 2016-07-11 - Uniegoszcz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-04-26 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, kuchni tureckiej, arabskiej, dbanie o porządek, obsługa kasy fiskalnej. Dwie zmiany 9:00-17:00, 14:00-22:00, umow ana czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zakresu
Przesiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Marek Jajczyk "MARCO" - 2018-07-13 - Barwice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2017-09-25 - Brzeg (opolskie)
-przygotowywanie dań typu fastfood i pizzy-obsługa klientaOferta stażu - przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia - zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Nakle nad Notecią.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Dbanie o ekspozycje towarówObsługa klienta Wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientamiDbanie o porządek na sali sprzedaży
DINO POLSKA SA - 2017-03-29 - Radomsko (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Łódź (łódzkie)
Znajomość kuchni wietnamskiej.Umiejętność przygotowywania i sporządzania oryginalnych potraw wietnamskich.Znajomość surowców i przepisów kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska.
Firma Handlowa "J.B.J.-Świat Chemii" s.c. Hurt-Detal, Jacek Nakielski, Jarosław Śmigowski, Restauracja JBJ "Sobieski" - 2017-05-24 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków w kuchni, obsługa klienta, sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Chrzanów (małopolskie)