KUCHARZ Bielsk Podlaski oferta pracy Zespół Szkół im. Adama Mickiewicza w Bielsku Podlaskim
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Ustalanie jadłospisu, przygotowywanie posiłków dla dzieci, codzienne pobieranie próbek z przyrządzonych posiłków, prace związane z przygotowywaniem surowców, wydawanie posiłków, wykonywanie innych zadań zleconych przez dyrektora
Data publikacji: 2017-07-03
Lokalizacja: Bielsk Podlaski (podlaskie)
Pracodawca: Zespół Szkół im. Adama Mickiewicza w Bielsku Podlaskim
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 126, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Ustalanie jadłospisu, przygotowywanie posiłków dla dzieci, codzienne pobieranie próbek z przyrządzonych posiłków, prace związane z przygotowywaniem surowców, wydawanie posiłków, wykonywanie innych zadań zleconych przez dyrektora
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsk Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobra organizacja czasu pracy, współpraca w zespole, min. 5 lat doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharz
Nazwa pracodawcy:
Zespół Szkół im. Adama Mickiewicza w Bielsku Podlaskim
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 126, 17-100 Bielsk Podlaski, powiat: bielski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: bielski
Gmina pracodawcy: Bielsk Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsk Podlaski
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 126
Profil działalności pracodawcy: edukacja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.07.2017
Oferta pracy ważna do: 02.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodny
KAMP Wioletta Szczotek - 2016-05-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotwywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 7-23 według grafiku w Kołobrzegu.
SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o. - 2017-03-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
obsługa klienta, kasy fiskalnej, terminala, obsługa ekspresu do kawy, skladanie zamówień, umiejętność przygotowania deserów
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "Pomorze" - 2015-12-29 - Ustka (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem Umowa zlecenie praca w godz.: 11.00 - 22.00
MIKO SUSHI S.C. - 2018-06-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
OBSŁUGA KLIENTA, GOTOWANIE ZBIOROWEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE,KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 3 LATA
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-08-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kierownik Salonu odpowiedzialny jest za:
- zarządzanie salonem RTV, AGD, IT/MM
- zarządzanie zespołem pracowników
- realizacje planów sprzedażowych
- utrzymanie wysokiego standardu obsługi klienta
- motywowanie i ocena pracowników
- organizacja i planowanie czasu pracy podległego zespołu
- coaching pracowników
Media Expert - 2017-02-13 - Namysłów (opolskie)
Udział w promocjach, prezentowanie. Realizacja zamówień internetowych.
SKRZYDŁA NATURY SANDRA GRUBA - 2016-05-09 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Zakopane (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 3 miesięcy do 5 lat; godziny pracy: 6.00- 22.00
ROYAL-BALTIC M.W.BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-12 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie dań
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska - 2018-04-04 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań wg karty restauracyjnej
Agroturystyka " POD FIGURĄ" s.c. Marta Skrzypiciel, Radosław Skrzypiciel - 2017-04-11 - Podzamcze (śląskie)
Przygotowywanie potraw i dań w tym pizzy, makaronów, deserów zgodnie z przyjętymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktóww i uslug oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Umowa o pracę na czas określony. Równoważny sytem czasu pracy zgodny z harmonogramem godz. 11:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 33 miesiące. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-03-22 - Bażanowice (śląskie)
według stanowiska
MAGDALENA OPOREK GOSPODA "U PRZYJACIÓŁ" - 2015-12-11 - Węgrzce (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca na kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-17 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potaw,utrzymanie czystości na stanowisku pracy,komunikatywnośc
Zajazd " U Bogdana" Bogdan Marciniak Sp. z o.o. - 2017-09-12 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-03-07 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie produktówprzygotowywanie stanowiska pracy
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej, indyjskiej i rabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Błonie (mazowieckie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, wykładanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Ryki (lubelskie)
przygotowywanie potraw możliwa jest także umowa zlecenie praca w godzinach: 8.00 - 16.00, 14.00 - 22.00
Roma Kalaszyńska-Kołodziej Restauracja Cezar - 2017-02-24 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
Obsługa wędzarni
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Nowa Wieś Szlachecka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni staropolskiejPraca w systemie 2/2 wynagrodzenie do uzgodnienia od 3500zł do 4000zł
Karczma Sielska Zagroda s.c. Anna Gilbas Bronk i Paweł Bronk S.C. - 2016-11-21 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Warszawa (mazowieckie)
reprezentowanie w kontaktach z klientami, wyszukiwanie klientów, podpisywanie umów, wyszukiwanie klientów którym przysługuje auto zastępcze, przekazywanie dokumentacji związanej z umowami do siedziby spółki, prowadzenie działań marketingowych - praca w terenie - Zielona Góra
HADES FINANSE Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Zielona Góra (lubuskie)
Osoba będzie odpowiedzialna za funkjonowanie punktu gastronomicznego znajdującego się na terenie Parku Rozrywki. Do obowiązków należeć będzie: przygotowywanie surówek, przygotowywanie i wydawanie posiłków (pizza, gyros, dania obiadowe), składanie zamówień na surowce / składniki, sprzątanie oraz bieżące czyszczenie sprzętu kuchennego. Niepełny wymiar 3/4.Kontakt z pracodawcą: BIURO (at) BOBOLANDIA.COM.PL
Park Rozrywki Rodzinnej "BOBOLANDIA" KLUKA ŁABUŃSKA Sp. Jawna - 2016-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)